panraf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως είμαι τις άποψης πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μιλάει το χέρι και όχι η δικαιοσύνη. Και γιατι δεν κανεις το ιδιο και με αυτους που μας εχουν κλεψει τοσο καιρο? Πχ μαγαζακια που πουλανε πανακριβα, τις ΔΕΚΟ που σε κλεβουν καθε 2 μηνες, βουλευτες που σου ρουφηξαν το μεδουλι, το πολιτικο συστημα που σου πουλαει φουμαρα οτι δεν εχει λεφτα για να σε κατακλεψει και να πλουιτισουν κι αλλο οι πλουσιοι, κλπ....Να πας πχ να καψεις την βουλη να βαλεις βομβα στα δικαστηρια να βαλεις μπουρλοτο σε μαγαζια που αγοραζουν πχ το παντελονι 5 ευρω και του πουλανε 120 επειδη επανω λεει levis και ολα τα αλλα ωραια.......Ετσι δεν ειναι? Το παιζουμε βαρυμαγκες μονο εκει που μας παιρνει αλλα κατα τα αλλα δεν μας ενδιαφερει καθολου που το κρατος μας εχει γδυσει κανονικα.....Ε ρε υποκρισια, γι αυτο μια ζωη θα μεινουμε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ...Εγωιστες, ψοροπερηφανοι, βολεψακηδες και απλιστοι...Να το παιζουμε μαγκες μονο εκει που μπορουμε και στα δυσκολα να καθομαστε στον καναπε να παιζουμε playstation 3. Να γκρινιαζουμε και να λεμε δεν εχουμε να φαμε και την ιδια ωρα να κυκλοφορουμε με μοστρα και περηφανεια με τα iphone και τα ipad...iιντε γεια δηλαδη....Αν θελουν με κανουν και μπαν αλλα τα ειπα μια φορα και τελος. Ακους εκει να μιλαει το χερι...Τι αλλο θα ακουσουμε. Ξερω ξερω τωρα θα πεταχτουν μερικοι εξυπνακηδες και θα πουν αλλα τι λεει αυτο το φρουτο κι ετσι... εμ ποσο προβλεψιμοι ειναι μερικοι. Ειπαμε κλασικοι Ελληναρες, ντρεπομαι που ζω σε αυτη την χωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Και γιατι δεν κανεις το ιδιο και με αυτους που μας εχουν κλεψει τοσο καιρο? Πχ μαγαζακια που πουλανε πανακριβα, τις ΔΕΚΟ που σε κλεβουν καθε 2 μηνες, βουλευτες που σου ρουφηξαν το μεδουλι, το πολιτικο συστημα που σου πουλαει φουμαρα οτι δεν εχει λεφτα για να σε κατακλεψει και να πλουιτισουν κι αλλο οι πλουσιοι, κλπ....Να πας πχ να καψεις την βουλη να βαλεις βομβα στα δικαστηρια να βαλεις μπουρλοτο σε μαγαζια που αγοραζουν πχ το παντελονι 5 ευρω και του πουλανε 120 επειδη επανω λεει levis και ολα τα αλλα ωραια.......Ετσι δεν ειναι? Το παιζουμε βαρυμαγκες μονο εκει που μας παιρνει αλλα κατα τα αλλα δεν μας ενδιαφερει καθολου που το κρατος μας εχει γδυσει κανονικα.....Ε ρε υποκρισια, γι αυτο μια ζωη θα μεινουμε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ...Εγωιστες, ψοροπερηφανοι, βολεψακηδες και απλιστοι...Να το παιζουμε μαγκες μονο εκει που μπορουμε και στα δυσκολα να καθομαστε στον καναπε να παιζουμε playstation 3. Να γκρινιαζουμε και να λεμε δεν εχουμε να φαμε και την ιδια ωρα να κυκλοφορουμε με μοστρα και περηφανεια με τα iphone και τα ipad...iιντε γεια δηλαδη....Αν θελουν με κανουν και μπαν αλλα τα ειπα μια φορα και τελος. Ακους εκει να μιλαει το χερι...Τι αλλο θα ακουσουμε. Ξερω ξερω τωρα θα πεταχτουν μερικοι εξυπνακηδες και θα πουν αλλα τι λεει αυτο το φρουτο κι ετσι... εμ ποσο προβλεψιμοι ειναι μερικοι. Ειπαμε κλασικοι Ελληναρες, ντρεπομαι που ζω σε αυτη την χωρα. Νομίζω πως θα πρέπει να ηρεμίσουμε λίγο.Σε πολλά δεν έχεις άδικο έτσι είναι όμως το μαγαζί ειναι αλλιώς το βλέπεις στην βιτρίνα και το αγοράζεις δεν το παίρνεις με το ζόρι και εινια κακό που θελαμε κάποιοι να πάρουμε ενα αξιολογο κινητό σε καλύτερη τιμή?Εκεινο τον καιρό δεν ειχα χρήματα και εκανα ενα μεγάλο λάθος.Εσάνα θα σου άρεζε για πες μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Και γιατι δεν κανεις το ιδιο και με αυτους που μας εχουν κλεψει τοσο καιρο? Πχ μαγαζακια που πουλανε πανακριβα, τις ΔΕΚΟ που σε κλεβουν καθε 2 μηνες, βουλευτες που σου ρουφηξαν το μεδουλι, το πολιτικο συστημα που σου πουλαει φουμαρα οτι δεν εχει λεφτα για να σε κατακλεψει και να πλουιτισουν κι αλλο οι πλουσιοι, κλπ....Να πας πχ να καψεις την βουλη να βαλεις βομβα στα δικαστηρια να βαλεις μπουρλοτο σε μαγαζια που αγοραζουν πχ το παντελονι 5 ευρω και του πουλανε 120 επειδη επανω λεει levis και ολα τα αλλα ωραια.......Ετσι δεν ειναι? Το παιζουμε βαρυμαγκες μονο εκει που μας παιρνει αλλα κατα τα αλλα δεν μας ενδιαφερει καθολου που το κρατος μας εχει γδυσει κανονικα.....Ε ρε υποκρισια, γι αυτο μια ζωη θα μεινουμε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ...Εγωιστες, ψοροπερηφανοι, βολεψακηδες και απλιστοι...Να το παιζουμε μαγκες μονο εκει που μπορουμε και στα δυσκολα να καθομαστε στον καναπε να παιζουμε playstation 3. Να γκρινιαζουμε και να λεμε δεν εχουμε να φαμε και την ιδια ωρα να κυκλοφορουμε με μοστρα και περηφανεια με τα iphone και τα ipad...iιντε γεια δηλαδη....Αν θελουν με κανουν και μπαν αλλα τα ειπα μια φορα και τελος. Ακους εκει να μιλαει το χερι...Τι αλλο θα ακουσουμε. Ξερω ξερω τωρα θα πεταχτουν μερικοι εξυπνακηδες και θα πουν αλλα τι λεει αυτο το φρουτο κι ετσι... εμ ποσο προβλεψιμοι ειναι μερικοι. Ειπαμε κλασικοι Ελληναρες, ντρεπομαι που ζω σε αυτη την χωρα. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Απλα τα πραγματα αν ολοι μαζι ειχαν κανει καταγγελια-μηνυση τοτε που εγινε το σκηνικο με τα iPhone και πιστευω οτι ειναι καμια δεκαρια και ερχοντουσαν σε επαφη να γινει μια ''ομαδικη δουλεια'' θα μπορουσε να λειτουργισει και ο κρατικος μηχανισμος αλλα οταν ο Α κανει την μηνυση εδω ο Β εκει και ο Γ στο κολοκοτρωνιτση που να βρεθει μ ια κοινη τομη????Απλα εκεινες τις μερες ολοι λεγαν ναι ναι θα κανω,θα παω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και αλλα τοσα και θεμα ειναι αν πηγαν 2-3...Απλα λογια.Το ξερω οτι εχει τρεξιμο αλλα ετσι ανεχεσαι αυτο που επαθες και το αφηνεις να εξαπλωθει,εγω ετσι πιστευω...Οταν δεν σταματας κατι,εξαπλωνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν σταματα με τιποτα ο georarg...silektis75...melon_meragon...faceoff και αλλα τοσα ξανα εκανε το ιδιο πριν καμια βδομαδα... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=469412 ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ποτε θα σταματησει???Να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια των username??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πρόκειται για καποιον Αλέξανδρο Ιωα.. οποίος είχε στήσει την απάτη με τα iphone 4 τον Νοέμβριο και συλλήφθηκε απο τη διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ,ναι απαλλάχτηκε διότι όλες οι μυνήσεις ανακλήθηκαν και ο ίδιος παρουσίασε μεγάλους οικονμικους πόρους απο άλλες επιχείρήσεις , το οποίο σημαίνει οτι όλοι αυτοί που πέσανε θύματα απάτης δέχτηκαν να πάρουν τα λεφτά τους και απόσυραν τις μηνύσεις πουλόντας βέβαια την ηθική αξία της έννοιας ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαι απο θεσσααλονίκη και ον λόγω κύριος απατεώνας σήμερα γελάει και ετοιμάζει μεγάλες δικές του εταιρίες στο ιντερνετ πια αφού ΄εφόσον απαλλάχτηκε αντε να μπορέσουν να τον ξανακατηγορήσουν , κοινώς ηλεκτρονικό εμπόριο ακόμα μια φορά μεγια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πρόκειται για καποιον Αλέξανδρο Ιωα.. οποίος είχε στήσει την απάτη με τα iphone 4 τον Νοέμβριο και συλλήφθηκε απο τη διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ,ναι απαλλάχτηκε διότι όλες οι μυνήσεις ανακλήθηκαν και ο ίδιος παρουσίασε μεγάλους οικονμικους πόρους απο άλλες επιχείρήσεις , το οποίο σημαίνει οτι όλοι αυτοί που πέσανε θύματα απάτης δέχτηκαν να πάρουν τα λεφτά τους και απόσυραν τις μηνύσεις πουλόντας βέβαια την ηθική αξία της έννοιας ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαι απο θεσσααλονίκη και ον λόγω κύριος απατεώνας σήμερα γελάει και ετοιμάζει μεγάλες δικές του εταιρίες στο ιντερνετ πια αφού ΄εφόσον απαλλάχτηκε αντε να μπορέσουν να τον ξανακατηγορήσουν , κοινώς ηλεκτρονικό εμπόριο ακόμα μια φορά μεγια σου! Εισαι απολυτα σιγουρος οτι εχουν αποσυρθει ολες οι μηνυσεις απο τα θυματα του???Γιατι ενα μελος εδω μεσα λεει οτι δεν εχει κανει κατι τετοιο....και εγω αυτο πιστευψα στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Mα ειναι δυνατον να δινεις ετσι αερα 220€ σε εναν αγνωστο?? Ο τυπας αυτος παντως μπορει να βρεθει, οχι μεσω ιντερνετ γιατι θα εχει φροντισει να καλυψει τα διαδικτυακα του ιχνη, αλλα μεσω του τραπεζικου λογ/σμου. Φυσικα θα πρεπει να καταφυγεις στις Αρχες. Καποιοι ζητανε να μπουνε παλι περιορισμοι στη καταχωρηση αγγελιων, γιατι?? Επειδη ενας λεμες εκανε κατι τετοιο πρεπει να "τιμωρηθουν" ολα τα νεα μελη? ναι αλλα με αυτή τη λογική αφήνουμε τα μέλη που "ψωνίζουν" από εδώ πιο εκτεθημένα στον κίνδυνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εισαι απολυτα σιγουρος οτι εχουν αποσυρθει ολες οι μηνυσεις απο τα θυματα του???Γιατι ενα μελος εδω μεσα λεει οτι δεν εχει κανει κατι τετοιο....και εγω αυτο πιστευψα στην αρχη. Δεν ισχυεί τίποτα να είστε σίγουροι πως δεν απέσυρα τίποτα και δεν πηρε κανένα απαλακτίκο βούλευμα τα υπόλοιπα 8α τα πουμε λίγο αργότερα Οπότε μην ψαρώνετε φίλοι Και όσο για την ηθική μείνετε συντονισμένοι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 είναι σίγουρο γιατί είμαι θύμα αυτής της υπόθεσης δέχτηκα και εγώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω και όταν πήγα να πληρωθώ πάνω απο 25-30 άτομα είχαν είδη πληρωθεί πριν κανα μήνα .Όταν πηγα εγώ ήταν κάποιοι λίγοι που είχαν μείνει και αυτούς λέγαν οτι θα τους κάνουν μύνηση για εκβιασμό διότι όλοι υπογράψαμε οτι κάναμε εμπορικές πράξεις μαζί του οπότε και 2-3 να λέγαν το αντίθετο φενόντουσαν σαν εκβιαστές !!!ακουσον άκουσον!!! αφού είμαστε κοθόνια και αντι ναμαστε όλοι μαζί κάποιοι για 500 ευρώ πουλήθηκαν δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς .Σήμερα πήγα να ψάξω αν έχει γίνει ποινικική δίωξη και ούτε υπήρχε ποια στα αρχεία άρα άμεσα με κα΄ποιον τρόπο άρθηκε η ποινική του δίωξη ,ειδικότερα αν παραουσίασε και μεγάλα ποσά τα όποια σαν περιουσία σίγουρα έχει είναι γνωστός στη θεσσαλονίκη οτι έχει πολλά λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 είναι σίγουρο γιατί είμαι θύμα αυτής της υπόθεσης δέχτηκα και εγώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω και όταν πήγα να πληρωθώ πάνω απο 25-30 άτομα είχαν είδη πληρωθεί πριν κανα μήνα .Όταν πηγα εγώ ήταν κάποιοι λίγοι που είχαν μείνει και αυτούς λέγαν οτι θα τους κάνουν μύνηση για εκβιασμό διότι όλοι υπογράψαμε οτι κάναμε εμπορικές πράξεις μαζί του οπότε και 2-3 να λέγαν το αντίθετο φενόντουσαν σαν εκβιαστές !!!ακουσον άκουσον!!! αφού είμαστε κοθόνια και αντι ναμαστε όλοι μαζί κάποιοι για 500 ευρώ πουλήθηκαν δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς .Σήμερα πήγα να ψάξω αν έχει γίνει ποινικική δίωξη και ούτε υπήρχε ποια στα αρχεία άρα άμεσα με κα΄ποιον τρόπο άρθηκε η ποινική του δίωξη ,ειδικότερα αν παραουσίασε και μεγάλα ποσά τα όποια σαν περιουσία σίγουρα έχει είναι γνωστός στη θεσσαλονίκη οτι έχει πολλά λεφτά Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος δεν έχει δοθεί κανένα απαλάκτικό βούμ]λευμα και για κανέναν τιποτα άλλο δεν λέω. Πρόκειται για καποιον Αλέξανδρο Ιωα.. οποίος είχε στήσει την απάτη με τα iphone 4 τον Νοέμβριο και συλλήφθηκε απο τη διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ,ναι απαλλάχτηκε διότι όλες οι μυνήσεις ανακλήθηκαν και ο ίδιος παρουσίασε μεγάλους οικονμικους πόρους απο άλλες επιχείρήσεις , το οποίο σημαίνει οτι όλοι αυτοί που πέσανε θύματα απάτης δέχτηκαν να πάρουν τα λεφτά τους και απόσυραν τις μηνύσεις πουλόντας βέβαια την ηθική αξία της έννοιας ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαι απο θεσσααλονίκη και ον λόγω κύριος απατεώνας σήμερα γελάει και ετοιμάζει μεγάλες δικές του εταιρίες στο ιντερνετ πια αφού ΄εφόσον απαλλάχτηκε αντε να μπορέσουν να τον ξανακατηγορήσουν , κοινώς ηλεκτρονικό εμπόριο ακόμα μια φορά μεγια σου! Αναρωτιέμαι γιατι σε διαφορετικά φόρουμ γράφεις με άλλο ψευδόνυμο και κάνεις αντιγραφή επικόλληση το ίδιο κείμενο και για το λόγου το αληθές θαυμάστε http://www.iphoneforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=9188&p=45741#p45741 πιος τελικά κρύβεται πίσω από εδώ? Τώρα μπήκαμε στην φάση 2 τον Ψυχολογικό πόλεμο ας μην τρομοκρατούμε τον κόσμο με μαυρη προπαγάνδα γιατι το διαδύκτιο μας βολεύει.Και άσε μένα να γνωρίζω περισσοτερα από όσα εσύ θελεις και φανταζεσαι Ελ Γκρέκο να εξακολουθείς να με έχεις εμπιστοσύνη και σε ευχαριστώ πολί.Θα τα ξαναπουμε. Και στα δύο φόρουμ νέος χρηστης ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος δεν έχει δοθεί κανένα απαλάκτικό βούμ]λευμα και για κανέναν τιποτα άλλο δεν λέω. Αναρωτιέμαι γιατι σε διαφορετικά φόρουμ γράφεις με άλλο ψευδόνυμο και κάνεις αντιγραφή επικόλληση το ίδιο κείμενο και για το λόγου το αληθές θαυμάστε http://www.iphoneforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=9188&p=45741#p45741 πιος τελικά κρύβεται πίσω από εδώ? Τώρα μπήκαμε στην φάση 2 τον Ψυχολογικό πόλεμο ας μην τρομοκρατούμε τον κόσμο με μαυρη προπαγάνδα γιατι το διαδύκτιο μας βολεύει.Και άσε μένα να γνωρίζω περισσοτερα από όσα εσύ θελεις και φανταζεσαι Ελ Γκρέκο να εξακολουθείς να με έχεις εμπιστοσύνη και σε ευχαριστώ πολί.Θα τα ξαναπουμε. Και στα δύο φόρουμ νέος χρηστης ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!! γιατί απλά συγχίστηκα με αυτήν την κατάσταση και δεν περίμενα τόσο γρήγορα αυτή την εξέλιξη και ήθελα και εγώ να τα πω αν εσύ φιλαράκι δεν γνωρίζεις απο ελληνική διακιοσύνη καλυτερα ψάξε βρες και μάθε , γιατί οι περισσότεροι νόμοι μας βοηθούν στο μέγιστο κάτι απατεώνες σαν και αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ' 'Ελ Γκρέκο να εξακολουθείς να με έχεις εμπιστοσύνη και σε ευχαριστώ πολί.Θα τα ξαναπουμε.'' Σε πιστευω φιλε μου....και καλο ειναι μερικα ατομα να μην δημιουργουν ψυχολογικο πολεμο και τρομοκρατουν τα μελη... '' Και στα δύο φόρουμ νέος χρηστης ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!! '' Τιποτα δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ σε αυτη την ζωη τελικα... Αν εχει καποιος να προσφερει σε αυτο το Θεμα καλο να το κανει και ΟΧΙ να δημιουργει πανικο. '' είναι σίγουρο γιατί είμαι θύμα αυτής της υπόθεσης δέχτηκα και εγώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω και όταν πήγα να πληρωθώ πάνω απο 25-30 άτομα είχαν είδη πληρωθεί πριν κανα μήνα '' Simxar εσυ πηρες πισω τα λεφτα και μιλουσες για ηθικη αξια???ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ μηπως την πουλησες ηδη????Οπως και αλλη 20-30 που λες οτι πηραν πισω τα λεφτα τους. KalpasZ4 Αστο μην ανησυχεις καταλαβα τι παιζει κανε αυτο που κανεις ποτε δεν εχασε αυτος που λεει την αληθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εγώ όφειλα να σας ενημερώσω για τις απογοητευτικές εξελίξεις που μόνοι μας οι αγοραστές και στην ουσία τα θύματα δημιουργήσαμε ούτε να θίξω θέλω ούτε να πω ψέματα ούτε να υπερασπιστώ κάτι που με απορία διαπίστωσα ,αν κάποιοι το αμφισβήτησαν ας αφήσουν το χρόνο να κρίνει αν ήταν σωστό η λάθος. Δεν μπορούμε να προστατευτούμε απο κανέναν απατεώνα αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε το μυαλό μας στη θέση του διότι ακόμα και ο πατεώνας δεν είναι έξυπνος εκμεταλέυται καταστάσεις , και κομμάτια του νόμου που σαυτά τα αδικήματα έχει απράθυρα αλλά δεν φυλακίζει και ουσιαστικά κιόλας. Καταντήσαμε να θεωρούμε την πιο νόμιμη διαδικασία που είναι η τραπεζική κατάθεση απατεωνιά , φεφτίλα είναι αυτό . Και να καθόμαστε να κυνηγάμε χερι με χερι σαν πλασιέ και αντικαταβολές λες και ζούμε στον μεσαίωνα ,κρίμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 εγώ όφειλα να σας ενημερώσω για τις απογοητευτικές εξελίξεις που μόνοι μας οι αγοραστές και στην ουσία τα θύματα δημιουργήσαμε ούτε να θίξω θέλω ούτε να πω ψέματα ούτε να υπερασπιστώ κάτι που με απορία διαπίστωσα ,αν κάποιοι το αμφισβήτησαν ας αφήσουν το χρόνο να κρίνει αν ήταν σωστό η λάθος. Δεν μπορούμε να προστατευτούμε απο κανέναν απατεώνα αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε το μυαλό μας στη θέση του διότι ακόμα και ο πατεώνας δεν είναι έξυπνος εκμεταλέυται καταστάσεις , και κομμάτια του νόμου που σαυτά τα αδικήματα έχει απράθυρα αλλά δεν φυλακίζει και ουσιαστικά κιόλας. Καταντήσαμε να θεωρούμε την πιο νόμιμη διαδικασία που είναι η τραπεζική κατάθεση απατεωνιά , φεφτίλα είναι αυτό . Και να καθόμαστε να κυνηγάμε χερι με χερι σαν πλασιέ και αντικαταβολές λες και ζούμε στον μεσαίωνα ,κρίμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Kανένας δεν πήρε απαλακτικό βούλευμα με καταλαβαίνεις η όχι τελικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.