El_Creco Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Επανερχομαι στο θεμα γιατι παρατηρω ολο και πιο συχνα μελη απο εδω αλλα γενικα και απο αλλες σελιδες διαμαρτυρονται οτι εξαπατηθηκαν μεσω αγγελιας...και επειδη ενα φορουμ ειναι σαν μια οικογενεια, θα ηθελα να ρωτησω ποσοι εχουν παει να κανουν καταγγελια ή μηνυση στο georarg που εφαγε τοσο κοσμο μαζι,στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος???
35apontos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ...θα ηθελα να ρωτησω ποσοι εχουν παει να κανουν καταγγελια ή μηνυση στο georarg που εφαγε τοσο κοσμο μαζι,στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος??? Πολλοί: >http://www.newsbeast.gr/society/arthro/111826/edopismos-diadiktuakou-kuklomatos-apatilis-polisis-agathon/ Tα έσοδα από την παράνομη δραστηριότητα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώΑπό το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , διενεργήθηκε ψηφιακή έρευνα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και καταγγελιών πολιτών για «Απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα» και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών ηλικίας 31 κ 29 ετών και ενός ημεδαπού ηλικίας 40 ετών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεχόταν τηλεφωνικά, αλλά και ηλεκτρονικά, μέσω e-mails, εκατοντάδες καταγγελίες από Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς χρήστες του Ίντερνετ για απατηλές αγοραπωλησίες προϊόντων, μέσω του διαδικτύου. Οι χρήστες του Ίντερνετ ανταποκρινόμενοι σε διαδικτυακές αγγελίες, που υπήρχαν σε διάφορες ιστοσελίδες πώλησης προϊόντων, ζώων αλλά και υπηρεσιών, κατέθεταν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, που διέθετε το παραπάνω κύκλωμα, το οποίο στη συνέχεια έκανε αναλήψεις των χρημάτων χωρίς να αποστέλλει τα προϊόντα. Οι δηλωθείσες διευθύνσεις κατοικίας των εμπλεκομένων στους τραπεζικούς λογαριασμούς ήταν ψευδείς, πλην των προσωπικών τους στοιχείων, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις αναλήψεις. Κατόπιν των ανωτέρω η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προστασίας των καταναλωτών του Διαδικτύου και γενικότερα του ηλεκτρονικού εμπορίου( e-commerce), για παραβάσεις που αφορούσαν την πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου, διενήργησε στοχευμένη ψηφιακή έρευνα. Μετά από ηλεκτρονική ανάλυση των δεδομένων και σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εντόπισε σε τραπεζικό κατάστημα της Αττικής ένα μέλος του κυκλώματος, τη χρονική στιγμή που διενεργούσε τραπεζικές συναλλαγές. Μετά από έρευνα στην οικία της 31χρονης συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: • ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής • πέντε βιβλιάρια καταθέσεων • ένα τιμολόγιο της εφημερίδας • δύο χειρόγραφες σελίδες με καταχωρημένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις( emails ) και αριθμούς κινητών τηλεφώνων • μία τραπεζική κάρτα αυτόματης ανάληψης μετρητών • πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Από τη ψηφιακή ανάλυση προέκυψε ότι η ανωτέρω διαδικτυακή απάτη τελείται από το έτος 2006 και τα έσοδα από αυτή τη δραστηριότητα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ . Η υπόθεση διερευνάται παράλληλα και από την Ανεξάρτητη Αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο δράστες.
El_Creco Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γνωριζει κανεις αν προκειται για τον γνωστο σε ολους μας εδω μεσα ''κυριο'' που εκανε την κομπινα με τα iphone???'Η απλα προκειται για αλλη ομαδα απατεωνων που συνεληφθησαν ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
kalpasZ4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γνωριζει κανεις αν προκειται για τον γνωστο σε ολους μας εδω μεσα ''κυριο'' που εκανε την κομπινα με τα iphone???'Η απλα προκειται για αλλη ομαδα απατεωνων που συνεληφθησαν ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. Για πιον αναφέρεσε που τα πουλούσε μεσω του emarket?
rosgr100 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πριν περιπου 2 μήνες κάποιος απατεώνας απο τη Θεσσαλονίκη αναρτούσε αγγελιές με iphone 4 τα οποία η δεν έστελνε η έστελνε κλώνους ενώ είχε πάρει είδη τα λεφτά μας... τότε επικοινώνησα με το emarket όπου είχα δει τις συγκεκριμένες αγγελίες και υποσχεθήκαν να μας καλύψουν όλους τους εξαπατημένους τουλάχιστον νομικά έξοδα , ανταυτού σήμερα απότι ακούστηκε στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός νεαρός επιχειρηματίας Α.Ι με απαλλακτικό βούλευμα της εισαγγελείας ‚ Θεσσαλονίκης απαλάχτηκε των κατηγοριών και κρίθηκε πρανακρητικά αθώος ,και ουσιαστικό το παράνομο εμπόριο που έκανε κρίθηκε νόμιμο. Κοινώς είναι ελεύθερος μπορεί να πουλά οτι θέλει όπως θέλει και όλοι εμείς βγήκαμε βλάκες , αίσχος λοίπόν. Δεν αρνούμαι οτι η δικαιοσύνη έκρινε σωστά απλά θεωρώ οτι απο τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι τους δίνεται νόμιμα το διακιώμα να εμπορευοντε ότι θελουν όπως θέλουν το ηλεκτρονικό εμπόριο τέτοιων σελιδών κατάντάει πλήρως αναξιόπιστο. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_1660.html
El_Creco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Για τον georarg που την εχει κανει σε καποια μελη εδω αρχες ΔΕΚΕΜΒΡΗ...με μια αγγελια οτι πουλαει ενα iphone Οριστε η απαντηση τις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_1660.html Αθωος ο Α.Ι. που πουλουσε IPhone4 στο emarket.gr και ποτε δεν τα εστελνε και ας ειχε παρει τα λεφτα,με βουλα και σφραγιδα....Τι να πει κανεις???Απλα αναμενομενο....Οσους και να πιασει η Αστυνομια αν δεν πεσει πελεκης απο τα Ελληνικα Δικαστηρια δεν θα γινει ποτε τιποτα.
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Επειδή για μένα το τρομακτικο ΔΕΝ (τονίζω το ΔΕΝ) αποτελεί αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης (και τώρα που το σκέφτομαι δεν αποτελεί καθόλου πηγή ενημέρωσης) μήπως υπάρχει κάποιος άλλος σύνδεσμος/πηγή για αυτή την είδηση;
kalpasZ4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πριν περιπου 2 μήνες κάποιος απατεώνας απο τη Θεσσαλονίκη αναρτούσε αγγελιές με iphone 4 τα οποία η δεν έστελνε η έστελνε κλώνους ενώ είχε πάρει είδη τα λεφτά μας... τότε επικοινώνησα με το emarket όπου είχα δει τις συγκεκριμένες αγγελίες και υποσχεθήκαν να μας καλύψουν όλους τους εξαπατημένους τουλάχιστον νομικά έξοδα , ανταυτού σήμερα απότι ακούστηκε στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός νεαρός επιχειρηματίας Α.Ι με απαλλακτικό βούλευμα της εισαγγελείας ‚ Θεσσαλονίκης απαλάχτηκε των κατηγοριών και κρίθηκε πρανακρητικά αθώος ,και ουσιαστικό το παράνομο εμπόριο που έκανε κρίθηκε νόμιμο. Κοινώς είναι ελεύθερος μπορεί να πουλά οτι θέλει όπως θέλει και όλοι εμείς βγήκαμε βλάκες , αίσχος λοίπόν. Δεν αρνούμαι οτι η δικαιοσύνη έκρινε σωστά απλά θεωρώ οτι απο τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι τους δίνεται νόμιμα το διακιώμα να εμπορευοντε ότι θελουν όπως θέλουν το ηλεκτρονικό εμπόριο τέτοιων σελιδών κατάντάει πλήρως αναξιόπιστο. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_1660.html Μην στεναχοριέσαι φίλε έμεις μπορείνα χάσαμε 385 ευρώ για ένα κινιτό που δεν πήραμε ποτέ όμως το να κυκλοφορείς χωρις ρετσινιά και με ψιλά το κεφάλι είναι ανεκτίμητο.Γνώμη μου πάντα καλη σας ημέρα.Πάντως δεν πρότειται να πάρω ποτέ με αυτόν τον τρόπο.αλλά ουτε και να πουλήσω μονο χέρι με χέρι και σε γνωστούς για να έχω το κεφάλι μου ύσηχο.το πάθημα έγινε μάθημα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το ονοματεπώνυμο του μαζί με τη φάτσα του, έχει δημοσιευθεί;
El_Creco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ρεεεε Παλικαρια με ποια δικαιολογια τον απαλασσει δηλαδη η εισσσαλεια Θεσ/νικης??? Αμα δεν αποσυρραν τα ''θυματα'' του της μηνυσεις και τις καταγγελιες??? Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος τι αλλο θα ακουσω...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΝΑΜΑΙ ΡΕ... Εμ...σου λεει εδω δεν παει κανεις μετα τοσα δις που φαγαν στην siemens θα παει αυτος?????? Μην στεναχοριέσαι φίλε έμεις μπορείνα χάσαμε 385 ευρώ για ένα κινιτό που δεν πήραμε ποτέ όμως το να κυκλοφορείς χωρις ρετσινιά και με ψιλά το κεφάλι είναι ανεκτίμητο.Γνώμη μου πάντα καλη σας ημέρα.Πάντως δεν πρότειται να πάρω ποτέ με αυτόν τον τρόπο.αλλά ουτε και να πουλήσω μονο χέρι με χέρι και σε γνωστούς για να έχω το κεφάλι μου ύσηχο.το πάθημα έγινε μάθημα. Επειδη και εγω οταν το διαβασα δεν το πολυ πιστεψα λογο οτι επροκειτω για ενα blog αναξιοπιστο....αλλα το ποσταρα για να δω αν καποιος απο αυτους που την ειχε πατησει θα αντιδραση... Αφου ο φιλος KalpasZ4 το δεχεται παει να πει οτι ετσι σωστααααααααααααααα?Η απλα τωρα το ακουσε?Και δινει μια τετοια απαντηση?
firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως είμαι τις άποψης πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μιλάει το χέρι και όχι η δικαιοσύνη.
El_Creco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως είμαι τις άποψης πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μιλάει το χέρι και όχι η δικαιοσύνη. Ασε να πληρωνεις και μαλακιες μετα....Αφου ετσι μας θελουν κοροιδα του καθε εξυπνακια...
kalpasZ4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ρεεεε Παλικαρια με ποια δικαιολογια τον απαλασσει δηλαδη η εισσσαλεια Θεσ/νικης??? Αμα δεν αποσυρραν τα ''θυματα'' του της μηνυσεις και τις καταγγελιες??? Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος τι αλλο θα ακουσω...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΝΑΜΑΙ ΡΕ... Εμ...σου λεει εδω δεν παει κανεις μετα τοσα δις που φαγαν στην siemens θα παει αυτος?????? Επειδη και εγω οταν το διαβασα δεν το πολυ πιστεψα λογο οτι επροκειτω για ενα blog αναξιοπιστο....αλλα το ποσταρα για να δω αν καποιος απο αυτους που την ειχε πατησει θα αντιδραση... Αφου ο φιλος KalpasZ4 το δεχεται παει να πει οτι ετσι σωστααααααααααααααα?Η απλα τωρα το ακουσε?Και δινει μια τετοια απαντηση? Να είμαι ειλικρινής τώρα το διάβασα και θα το ψάξω το απόγευμα.Μην ανυσηχεις φίλε πίστεψε με .
El_Creco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να είμαι ειλικρινής τώρα το διάβασα και θα το ψάξω το απόγευμα.Μην ανυσηχεις φίλε πίστεψε με . Εγω τι να ανησυχησω ...δεν με καιει και ολας το τι θα κανει η Εισαγγελεια Θεσ/νικης...απλα ειναι το γαμωτο της υποθεσης.ΟΚ.Θα περιμενουμε νεα για την εξεληξη.... Ο μονος τροπος που θα μπορουσε να γινει κατ εμε ειναι να αποσυρουν τις μηνυσεις.
kalpasZ4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγω τι να ανησυχησω ...δεν με καιει και ολας το τι θα κανει η Εισαγγελεια Θεσ/νικης...απλα ειναι το γαμωτο της υποθεσης.ΟΚ.Θα περιμενουμε νεα για την εξεληξη.... Ο μονος τροπος που θα μπορουσε να γινει κατ εμε ειναι να αποσυρουν τις μηνυσεις. Εγώ δεν αποσύρω τίποτα να τα ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.