billemp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τον λογαριασμο τον εχω αρκετο καιρο. τον χρησιμοποιω γυρω στον ενα χρονο ομως ,παιδια μου ειπε να του το ξαναστειλω πισω με αντικαταβολη παλι.του δινω μια ευκαιρια ακομα,ουτως η αλλως για να το παραλαβει πισω το κινητο ,πρεπει να με πληρωσει τον λογαριασμο τον εχω αρκετο καιρο. τον χρησιμοποιω γυρω στον ενα χρονο ομως ,παιδια μου ειπε να του το ξαναστειλω πισω με αντικαταβολη παλι.του δινω μια ευκαιρια ακομα,ουτως η αλλως για να το παραλαβει πισω το κινητο ,πρεπει να με πληρωσει απο τον αυγουστο του 2010 ειναι αυτος
35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τον λογαριασμο τον εχω αρκετο καιρο. τον χρησιμοποιω γυρω στον ενα χρονο ομως ,παιδια μου ειπε να του το ξαναστειλω πισω με αντικαταβολη παλι.του δινω μια ευκαιρια ακομα,ουτως η αλλως για να το παραλαβει πισω το κινητο ,πρεπει να με πληρωσει όχι εσύ,για τον πωλητή ρωτάω. Έχεις τηλέφωνο επαφής;Σταθερό,κινητό;Έχεις paypal;Στη καλύτερη περίπτωση έχασες τα μεταφορικά,στη χειρώτερη τα λ7 σου. Κράτα μας ενήμερους και άμα κάτσει στραβή ξεμπρόστιασέ τον,θα γλυτώσεις καμπόσους.
varemarious Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά ,αγόρασα μέσω insomnia ένα iphone 3gs 16gb white 265 ευρώ,το κινητό μου είχε πει ο χρηστης ότι έχει απόδειξη όλα τα παρελκόμενα ,και "αγρατζουνιστο". το κινητό έχει σοβαρό πρόβλημα οθόνης ,είναι μες την γρατζουνιά και δεν έχει κανένα χαρτί εγγύησης. τι μπορώ να κάνω ? μου είπε ότι αν τίθεται πρόβλημα k δη σ αρέσει το ξαναστέλνεις στα ίδια στοιχεια που γράφω. να το στείλω η θα χάσω ακόμα και το κινητό ? ΕΠΕΙΓΟΝ παρακαλώ βοηθείστε με εφόσον έχεις τα στοιχεία του αποστολέα το στέλνεις πίσω με αντικαταβολή το ποσό που σου χρέωσε έτσι ώστε να μην μπορεί να το πάρει αν δε δώσει τα χρήματα.. έτσι διαφυλάττεσαι στον να μην τα χάσεις και τα 2 .. ακόμα του ρίχνεις και μια άσχημη κριτική στην αγγελία όταν όμως τελειώσει το νταλαβέρι της επιστροφής ... και έτσι ενημερώνεις και τους υπόλοιπους που πάνε να αγοράσουν από αυτόν
billemp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι το εγραψα πιο πανω αυγουστο του 10 εχει κανει εγγραφη.Λοιπον αυτος το εστειλε με το σκεπτικο ενταξει μωρε μια προσπαθεια πηγα να κανω μηπως και το κρατησεις μου ειπε εχεις δικιο. εχω τον αριθμο του κινητου του ναι,μου ειπε να το στειλω πισω και το ξαναστειλα με αντικαταβολη οσα χρηματα εδωσα. εχω διευθυνση εχω τηλεφωνο ονοματεπωνυμο και για κακη του τυχη ειχε μες στο κινητο και φωτογραφια του .Εαν δεν μου το στειλει πισω θα καεταφυγω σε αλλες δραστηριοτητες. ακουστε απαντηση παντως μετα απο τοση ταλαιπωρια και ψεμματα ,''exeis dikio alla mporei na ftiaktei... an yparxei pragmatika provlima kai den to theleis to kanonizoume kai to pairnw pisw!! mporousa na to dosw xeri-xeri se filo mou alla protimsa esena gt i prosfora sou itan kaliteri.. opote perimenw kai mou les.''
sharky.gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μην αγχώνεσαι. Σήμερα που όλα τα κινητά είναι ταυτοποιημενα μόνο με τον αριθμό του μπορείς να τον εντοπίσεις και να βγάλεις άκρη (νομικά). συνήθως οι απατεώνες δεν θέλουν μπλεξίματα οπότε και μαζεύονται όταν εκτεθούν Swyped from my LG-P500 using Tapatalk
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ναι το εγραψα πιο πανω αυγουστο του 10 εχει κανει εγγραφη.Λοιπον αυτος το εστειλε με το σκεπτικο ενταξει μωρε μια προσπαθεια πηγα να κανω μηπως και το κρατησεις μου ειπε εχεις δικιο. εχω τον αριθμο του κινητου του ναι,μου ειπε να το στειλω πισω και το ξαναστειλα με αντικαταβολη οσα χρηματα εδωσα. εχω διευθυνση εχω τηλεφωνο ονοματεπωνυμο και για κακη του τυχη ειχε μες στο κινητο και φωτογραφια του .Εαν δεν μου το στειλει πισω θα καεταφυγω σε αλλες δραστηριοτητες. ακουστε απαντηση παντως μετα απο τοση ταλαιπωρια και ψεμματα ,''exeis dikio alla mporei na ftiaktei... an yparxei pragmatika provlima kai den to theleis to kanonizoume kai to pairnw pisw!! mporousa na to dosw xeri-xeri se filo mou alla protimsa esena gt i prosfora sou itan kaliteri.. opote perimenw kai mou les.'' μίλα σε κάποιον mod, γράφοντας το όνομα του... προφανώς γράφτηκε μόνο για να εξαπατήσει κόσμο (δεν έχω δει τις ενέργειες του για να μιλήσω, απλα αυτό κατάλαβα)
orck Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γενικα στις αγγελιες υπαρχει μια συνηδητη καταπατηση της λεξης "Ολοκαινουργιο" και "σφραγισμενο". Μου εχει τυχει πολλες φορες να γραφουν οτι ειναι σφραγισμενο και στο τελος οταν κανονιζεις το ραντεβου να σου λεει "οκ το ανοιξα να δω εαν φορτιζει και εαν τα εχει ολα μεσα". Εγω ειμαι λαλακας που γραφω οτι το εχω λειτουργησει για 10 λεπτα;
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γενικα στις αγγελιες υπαρχει μια συνηδητη καταπατηση της λεξης "Ολοκαινουργιο" και "σφραγισμενο". Μου εχει τυχει πολλες φορες να γραφουν οτι ειναι σφραγισμενο και στο τελος οταν κανονιζεις το ραντεβου να σου λεει "οκ το ανοιξα να δω εαν φορτιζει και εαν τα εχει ολα μεσα". Εγω ειμαι λαλακας που γραφω οτι το εχω λειτουργησει για 10 λεπτα; όχι, είσαι σωστός που δεν κάνεις πουστιές!
El_Creco Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα... billemp ειδες ολο το post μηπως ειναι ο ιδιος με αυτον που αναφερουν πιο πανω??? Εννοω αν ταιριαζουν τα στοιχεια τους.Μπορει να βοηθησεις. Παντως ετσι πως το περιγραφεις πιστευω να παρεις πισω τα λεφτα σου μονο τα εξοδα αποστολης θα σου χρεωθουν. Καλα ξεμπερδεματα φιλε
billemp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παιδια επειδη δεν ξερω απο που θα βρω mod ατομο που μου λετε, και επειδη εχω αγχωθει με αυτα που διαβαζω εδω μεσα,μου το εστειλε με αντικαταβολη ελτα.και γ ραφει πανω την διευθυνση του. μπορει να μου στειλει καποιος να του στειλω το username του να μου πει ?η να το πω εδω δημοσια ?δεν λεω, μπορει να αγχωνομαι αδικα, αλλα ειναι 270 ευρω ,δεν ειναι και λιγα.μεχρι τωρα ηξερα οτι το insomnia ειναι αψογο σε θεματα απατεωνιας και για αυτο και εμπιστευτικα την αντικαταβολη ελτα.Ισως βλακεια μου.Παντως μπορει και να μου στειλει τα λεφτα ξερω γω ?μπορει να του μιλησει και καποιος απο την ομαδα του ινσομνια και να του πει τις συνεπειες των πραξεων του ετσι να φοβη8ει λιγο ! ) Παρακαλω αν το διαβαζει κανεις υπευθυνος ας μου στειλει ! σας ευχαριστω για το ενδιαφεερον σας
35apontos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παιδια επειδη δεν ξερω απο που θα βρω mod ατομο που μου λετε, και επειδη εχω αγχωθει με αυτα που διαβαζω εδω μεσα,μου το εστειλε με αντικαταβολη ελτα.και γ ραφει πανω την διευθυνση του. μπορει να μου στειλει καποιος να του στειλω το username του να μου πει ?η να το πω εδω δημοσια ?δεν λεω, μπορει να αγχωνομαι αδικα, αλλα ειναι 270 ευρω ,δεν ειναι και λιγα.μεχρι τωρα ηξερα οτι το insomnia ειναι αψογο σε θεματα απατεωνιας και για αυτο και εμπιστευτικα την αντικαταβολη ελτα.Ισως βλακεια μου.Παντως μπορει και να μου στειλει τα λεφτα ξερω γω ?μπορει να του μιλησει και καποιος απο την ομαδα του ινσομνια και να του πει τις συνεπειες των πραξεων του ετσι να φοβη8ει λιγο ! ) Παρακαλω αν το διαβαζει κανεις υπευθυνος ας μου στειλει ! σας ευχαριστω για το ενδιαφεερον σας Κάνεις ένα λάθος:Η συντακτική ομάδα του inso δεν είναι χωροφύλακες σε καμία περίπτωση (το λέει κι ο peradw8e στους συμπληρωματικούς όρους των Αγγελιών),ούτε πρόκειται κάποιος να ασχοληθεί με "νουθετήσεις" σε μέλη που θα υποδείξει κάποιος από μας,εκτός αν αυτά τα μέλη "ξεφύγουν".Τότε πέφτουν ειδοποιήσεις+απομακρύνσεις,προσωρινές ή μόνιμες.Και μέχρις εκεί. Αν θες σίγουρες δοσοληψίες,πήγαινε e-bay με paypal.
billemp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 δεν εννοουσα αυτο,ειπα νομιζω οτι υπαρχει καποιο ενδιαφερον στο ινσομνια ουτως ωστε και να γινει η μπινια, θα ενδιαφερθουν 2-3 ατομα και θα βρεθει μια ακρη.τελος παντων , αν το διαβαζει κανεις υπευθυνος εδω μεσα,ας απαντησει γιατι ο χρηστης αυτος πουλαει και αλλο iphone .Εβαλα στα σχολια χρηστη προσοχη κτλ και το εσβησε.εγω του το ξαναβαλα και μπαινω καθε 5 λεπτα και το ξαναγραφω οταν το σβηνει.αν θελει καποιος ας στειλει μην την πατησει κ αλλος
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 δεν εννοουσα αυτο,ειπα νομιζω οτι υπαρχει καποιο ενδιαφερον στο ινσομνια ουτως ωστε και να γινει η μπινια, θα ενδιαφερθουν 2-3 ατομα και θα βρεθει μια ακρη.τελος παντων , αν το διαβαζει κανεις υπευθυνος εδω μεσα,ας απαντησει γιατι ο χρηστης αυτος πουλαει και αλλο iphone .Εβαλα στα σχολια χρηστη προσοχη κτλ και το εσβησε.εγω του το ξαναβαλα και μπαινω καθε 5 λεπτα και το ξαναγραφω οταν το σβηνει.αν θελει καποιος ας στειλει μην την πατησει κ αλλος κάτω από κάθε κατηγορία λέει υπεύθυνο moderator. αν θες μίλα στον admnin μας τον hal9000. με μια σύντομη αναζήτηση θα το βρεις
billemp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 του εστειλα.ελπιζω να μου απαντησει ) ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.