firewalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Από που είναι; Να στείλετε κάποιον να του κάνει μία οδοντιατρική παρέμβαση...
firewalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης, ποιος είναι ο αριθμός του κινητού; Να μην την πατήσει και άλλος.
froyd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, στις αγγελίες οι περισσότεροι ψαχνουν για κορόιδα. Πουλάνε μηχανήματα τριετίας σε τιμές σημερινές, (αναφέρομαι σε "πλήρη συστήματα"). Οι πραγματικά καλές και τίμιες τιμές σπανίζουν. Και δεν μπορείς να πεις σε κάποιον δημόσια, ¨Που πας ρε καραμήτρο, η οθόνη που πουλάς 100 ευρώ ειναι 19άρα και με 122 ευρώ βρίσκεις σήμερα 22άρα¨, γιατί δεν σου επιτρέπει η δομή των αγγελιών! Πως να προστατέψεις τον ανυποψίαστο χρήστη του φόρουμ?
pournaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αυτεπαγγέλτως διωκόμενα είναι τα αδικήματα για τα οποία δεν χρειάζεται να κατατεθεί μήνυση (έγκληση λέγεται) από τον παθόντα. Αλλά και πάλι, όποιος πάει να παραστεί ως παθών στο δικαστήριο (και στην προανάκριση), θα χρειαστεί δικηγόρο. Ο δικηγόρος αυτός δεν πληρώνεται από το Κράτος αλλά από τον πελάτη του. αυτο λεγεται αγωγη Αρα αν σε αυτη την περιπτωση ας πουμε ως παραδειγμα, κινηθει αυτεπαγγελτως ο εισαγγελεας (δε γνωριζω βεβαια πως, ποτε και με τι κριτηριο μπορει να γινει αυτο), αν εγω επιθυμω μονο την ηθικη μου δικαιωση, ουτε μηνυση θα του κανω, ουτε δικηγορο θα χρειαστω, το να του κανει δικαστηριο, θα του το κανει το ιδιο το κρατος. Μονο αν εχω δικες μου απαιτησεις (χρηματικες επι το πλειστον), θα αναγκαστω να βαλω δικηγορο. Τα λεω σωστα ηπαλι λαθος κανω; (ειλικρινης ερωτηση).
S2Katana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Για να ασκήσει ποινική δίωξη ο ίδιος ο Εισαγγελέας, θα πρέπει να είναι μία περίπτωση πολύ "τρανταχτή" και ίσως με δημοσιεύματα κτλ. Διαφορετικά πρέπει να καταθέσετε μήνυση, πληρώνοντας κάποιο δικηγόρο και τα σχετικά παράβολα. Από εκεί και πέρα, θες δε θες, θα κληθείς να καταθέσεις ως μάρτυρας στην προκαταρκτική/προανάκριση ή ανάκριση (ανάλογα με τη σοβαρότητα). Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας και αν αποφασίσεις να λάβεις μέρος πιο ''επίσημα'' στη διαδικασία, θα παρασταθείς ως πολιτική αγωγή με αίτημα χρηματικής ικανοποίησης είτε λόγω περιουσιακής ζημίας, είτε λόγω ηθικής βλάβης. Αλλά αν γίνει αυτό, χρειάζεσαι δικηγόρο. Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό, είναι ότι σε περίπτωση που για χ λόγους αθωωθεί ο κατηγορούμενος (πχ ελλειπή αποδεικτικά στοιχεία, σούπερ υπεράσπιση κτλ), όλοι όσοι έκαναν την καταγγελία κινδυνεύουν να διωχθούν ποινικώς για ψευδομαρτυρία ή ακόμη χειρότερα για ψευδή καταμήνυση/συκοφαντική δυσφήμιση. Εξ'ου και η ανάγκη για δικηγόρο όταν κάνετε κάποια μήνυση, αφενός για να έχει επιτυχία η μήνυσή σας και αφετέρου για να σας προστατεύσει από τα χειρότερα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Οπως σχεδον θυμοσοφα (sic) ειχε απαντησει ενας μπατσος: "το συστημα (sick) φιλαρακι δεν χρειαζεται καταγγελιες, μηνυσεις χρειαζεται για να λαδωνονται τα γραναζια του..."
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, στις αγγελίες οι περισσότεροι ψαχνουν για κορόιδα. Πουλάνε μηχανήματα τριετίας σε τιμές σημερινές, (αναφέρομαι σε "πλήρη συστήματα"). Οι πραγματικά καλές και τίμιες τιμές σπανίζουν. Και δεν μπορείς να πεις σε κάποιον δημόσια, ¨Που πας ρε καραμήτρο, η οθόνη που πουλάς 100 ευρώ ειναι 19άρα και με 122 ευρώ βρίσκεις σήμερα 22άρα¨, γιατί δεν σου επιτρέπει η δομή των αγγελιών! Πως να προστατέψεις τον ανυποψίαστο χρήστη του φόρουμ? Άλλο πράμα η απάτη και άλλο αν αυτό που πουλάω το πουλάω ακριβά. Ο φίλος ο topic starter έστειλε λεφτά και ο πωλητής εξαφανίστηκε. Αυτό είναι απάτη... απάτη επίσης είναι να λέει ότι είναι σφραγισμένο 3gs και να του στείλει ανοιγμένο 2g με γρατζουνιές. Αν όμως εγώ γουστάρω να πουλήσω την 19άρα μου με τα 42 καμμένα pixel 1.000 ευρά, αυτό είναι δικαίωμα μου. Και τα σχόλια καλά κάνουν και είναι απενεργοποιημένα γιατί το 99% των σχολίων από κάτω θα ήταν "τι λε ρε αδερφέ... ρίξε την τιμή" ή "το ανταλλάζεις με μισοφαγωμένη χθεσινοβραδινή πίτσα με απ'όλα; " και άλλα τέτοια πετυχημένα που βλέπουμε σε τόσα άλλα forum...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν όμως εγώ γουστάρω να πουλήσω την 19άρα μου με τα 42 καμμένα pixel 1.000 ευρά, αυτό είναι δικαίωμα μου. Και τα σχόλια καλά κάνουν και είναι απενεργοποιημένα γιατί το 99% των σχολίων από κάτω θα ήταν "τι λε ρε αδερφέ... ρίξε την τιμή" ή "το ανταλλάζεις με μισοφαγωμένη χθεσινοβραδινή πίτσα με απ'όλα; " και άλλα τέτοια πετυχημένα που βλέπουμε σε τόσα άλλα forum... Διαφωνο απολυτα ...ανηψιε !!!! Αν θελεις να κλεψεις καντο αλλα οχι εδω.Τα σχολια μπορει καποιες φορες να ηταν κακα αλλα πολλες φορες προστατευαν ενα καπως ασχετο.
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Διαφωνο απολυτα ...ανηψιε !!!! Αν θελεις να κλεψεις καντο αλλα οχι εδω.Τα σχολια μπορει καποιες φορες να ηταν κακα αλλα πολλες φορες προστατευαν ενα καπως ασχετο. Θείο Γιάννη η φιλοσοφία του να πουλήσω κάτι μέσω του forum δεν αλλάζει με τον έξω κόσμο και τα πραγματικά καταστήματα. Αν εγώ δεν ψάξω και πάω από το πρώτο κατάστημα και πάρω ένα ψυγείο το οποίο θα μπορούσα να το βρω πιο φθηνά αλλού δεν σημαίνει ότι το κατάστημα είναι κλέφτης. Αντίστοιχα και στα μεταχειρισμένα μπορώ να ορίσω αυθαίρετα μία τιμή για κάτι που πουλάω και αν κάποιος συμφωνήσει να το πάρει αρκεί φυσικά να είναι όπως το αναφέρω στην αγγελία. Όσο αφορά τα σχόλια η ένσταση είναι ότι γράφονται στις αγγελίες αυτά που κατά καιρούς έρχονται και με pm (ασχολείσαι με τις αγγελίες και εσύ και ξέρεις)
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Θείο Γιάννη η φιλοσοφία του να πουλήσω κάτι μέσω του forum δεν αλλάζει με τον έξω κόσμο και τα πραγματικά καταστήματα. Αν εγώ δεν ψάξω και πάω από το πρώτο κατάστημα και πάρω ένα ψυγείο το οποίο θα μπορούσα να το βρω πιο φθηνά αλλού δεν σημαίνει ότι το κατάστημα είναι κλέφτης. Αντίστοιχα και στα μεταχειρισμένα μπορώ να ορίσω αυθαίρετα μία τιμή για κάτι που πουλάω και αν κάποιος συμφωνήσει να το πάρει αρκεί φυσικά να είναι όπως το αναφέρω στην αγγελία. Διαφωνω αλλα σταματαω γιατι ξεφυγαμε και θα μας δαγκωσουν...
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Διαφωνω αλλα σταματαω γιατι ξεφυγαμε και θα μας δαγκωσουν... Δίκιο έχεις θείο Γιάννη...
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 να πω και εγω οτι θα πρεπει να ξαναμπει ο εξαμηνος περιορισμός ή θα γίνω (για άλλη μια φορά) γραφικός...;
JohnXarxas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 να το πεις, γιατί για όσους δεν παρακολουθούσαν τη συζήτηση πριν, τους είναι αρκετά "δύσκολο" να διαβάσουν όλα όσα υπώθεικαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.