Προς το περιεχόμενο

Απατη απο αγγελια

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσυ το προτεινες φιλε μου, εγω θα ψαξω?

Μπορει η προστασια καταναλωτη να πληρωσει το δικηγορο σου ή να αναλάβει να λύσει την αντιδικια σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εσυ το προτεινες φιλε μου, εγω θα ψαξω?

Μπορει η προστασια καταναλωτη να πληρωσει το δικηγορο σου ή να αναλάβει να λύσει την αντιδικια σου?

σου είπα να απευθυνθείς... δεν ξέρω ακριβώς τις κινήσεις που θα κάνουν...

κάνω συμπεράσματα και σου λέω σύμφωνα με αυτά που έχω ακούσει

σε αυτούς να απευθυνθείς

Eγω φιλε μου δεν εχω λογο να απευθυνθω πουθενα, ουτε και θα χρειαστει ποτέ γιατι δεν ειμαι απ αυτους που πιανονται κοροιδα :)

Ωστοσο, απευθυνω το εωτημα στον φιλο s2katana, αυτεπαγγελτα δεν μπορει να κινηθει ο εισαγγελέας? Εαν μαζευτουν πολλες καταγγελιες δεν θα κινησει απο μονος του τις διαδικασιες ωστε και ο υποπτος να διωχθει και οι καταγγελοντες να μην πληρωσουν μία?

ουτε και θα χρειαστει ποτέ γιατι δεν ειμαι απ αυτους που πιανονται κοροιδα

Μην λες μεγαλες κουβεντες

:rolleyes:

Καπου καπως καποτε σε ολους μπορει να τυχει...

• Super Moderators

[...]

Ωστοσο, απευθυνω το εωτημα στον φιλο s2katana, αυτεπαγγελτα δεν μπορει να κινηθει ο εισαγγελέας? Εαν μαζευτουν πολλες καταγγελιες δεν θα κινησει απο μονος του τις διαδικασιες ωστε και ο υποπτος να διωχθει και οι καταγγελοντες να μην πληρωσουν μία?

Άλλο να κινηθεί αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας κι άλλο να μην πληρώσουν "μία" όσοι καταγγέλλουν.

Αλίμονο αν υπήρχε υποχρέωση του Κράτους να καλύπτει τα έξοδα οποιουδήποτε καταγγέλλει ένα αδίκημα, δεν θα κάναμε τίποτε άλλο σ'αυτή τη χώρα (λες και τώρα κάνουμε...).

Άλλο να κινηθεί αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας κι άλλο να μην πληρώσουν "μία" όσοι καταγγέλλουν.

Αλίμονο αν υπήρχε υποχρέωση του Κράτους να καλύπτει τα έξοδα οποιουδήποτε καταγγέλλει ένα αδίκημα, δεν θα κάναμε τίποτε άλλο σ'αυτή τη χώρα (λες και τώρα κάνουμε...).

εχεις ορεξη βλεπω .......

Δηλαδη ακομα και στις περιπτωσεις που ο εισαγγελεας επεμβαινει αυτεπαγγελτως, παλι καλουνται μυνητες να κινηθουν με το δικηγορο τους?

Φυσικα δε μιλαμε για προσωπικη αντιδικια, δε νομιζω οτι ο εισαγγελεας επεμβαινει σε προσωπικες αντιδικες, αλλα οταν υπαρχουν πολλες καταγγελιες αλλαζει το πραγμα.

• Super Moderators

Δηλαδη ακομα και στις περιπτωσεις που ο εισαγγελεας επεμβαινει αυτεπαγγελτως, παλι καλουνται μυνητες να κινηθουν με το δικηγορο τους?

Φυσικα δε μιλαμε για προσωπικη αντιδικια, δε νομιζω οτι ο εισαγγελεας επεμβαινει σε προσωπικες αντιδικες, αλλα οταν υπαρχουν πολλες καταγγελιες αλλαζει το πραγμα.

Αν μηνύσω κάποιο άτομο ή κάποιο κατάστημα επειδή θεωρώ ότι με εξαπάτησε, αυτό είναι προσωπική αντιδικία. Συνεπώς, πάω με τον δικηγόρο μου και πληρώνω τα έξοδά μου.

Οταν ο εισαγγελεας κινηθει αυτεπαγγελτως, μηνυτης δεν ειναι το ιδιο το κρατος; Αλλο αν παραλληλα για την ιδια υποθεση κανω κι εγω σαν ιδιωτης μηνυση, διεκδικωντας πχ καποιο χρηματικο ποσο.

• Super Moderators

Οταν ο εισαγγελεας κινηθει αυτεπαγγελτως, μηνυτης δεν ειναι το ιδιο το κρατος; Αλλο αν παραλληλα για την ιδια υποθεση κανω κι εγω σαν ιδιωτης μηνυση, διεκδικωντας πχ καποιο χρηματικο ποσο.

Αυτεπαγγέλτως διωκόμενα είναι τα αδικήματα για τα οποία δεν χρειάζεται να κατατεθεί μήνυση (έγκληση λέγεται) από τον παθόντα.

Αλλά και πάλι, όποιος πάει να παραστεί ως παθών στο δικαστήριο (και στην προανάκριση), θα χρειαστεί δικηγόρο. Ο δικηγόρος αυτός δεν πληρώνεται από το Κράτος αλλά από τον πελάτη του.

οταν εισαι εσυ ο θιγομενος τοτε ασκεις εγκληση, αν εισαι τριτος τοτε κανεις μηνυση.λαθος λεμε θα σου κανω μηνυση.αν πχ εγω τις φαω απ τον ταδε και θελω να τιμωρηθει τοτε παω στο αστυνομικο τμημα και ασκω εγκληση.αντιθετως αν δεν θελω εγω να κανω κατι μπορει πχ ο πατερας μου να του κανει μηνυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...