Προς το περιεχόμενο

Απατη απο αγγελια

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/1223-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-nokia-n8-skype-anthonymagnoli/

Nokia N8, το αργότερο smartphone που διαισθητικά συνδέει με τους ανθρώπους, τόπους και υπηρεσίες που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Η N8 επιτρέπει στα άτομα να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο, συνδεθείτε με το αγαπημένο τους κοινωνικά δίκτυα και απολαύστε τις τελευταίες on-demand Web τηλεοπτικά προγράμματα και το Ovi Store Apps. Με ένα μεγάλο αισθητήρα 12 MP με οπτικά μέρη Carl Zeiss και HD γυρίσματα μπορείτε να τραβήξετε και να απολαύσετε υπέροχες εικόνες, βίντεο

<--Google translate..!!!

Εχει γινει αναφορα !!!

Systran κι άγιος ο θεός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Για μένα μιλάω,δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό;

Να εκτεθώ πού;Σε ποιόν και γιατί;Στο forum γιατί εκφράζω την άποψή μου;

lol

Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα τωρα ειδα το post σου.

Ελεγα λοιπον οτο εκτος απο σενα και αλλος ενας φιλος ειχε μιλησει για περιορισμους στη δημοσιευση αγγελιων, εκει λοιπον πηγαινε το "καποιοι". Εκτος κι αν θεωρεις προσβλητικη τη λεξη "καποιος"!

insomnian...την καλύτερη δουλειά κάνεις φίλε που αγοράζεις απο συντοπίτες σου,δεν μπλέκεσαι με απάτες και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!!

Εξ'άλλου γιατί να το ρισκάρεις κιόλας??

Αρχηγός!!!

Αρκεί να τα βρίσκεις όλα αυτά που θες και σε τιμές που θες....

Αλλά να ξέρεις και στο "χέρι με χέρι" συμβαίνουν πράγματα που ούτε μάγος δεν τα κάνει....και μετά μένεις με κανά τούβλο στο πακέτο και μακάκας γιατί είσαι σίγουρος ότι αυτό που αγόρασες το είδες και το είχες!!:D

Aσφαλως τιποτα δεν ειναι σιγουρο, και το ιδιο το κατ/μα μπορει να στη κανει. Καλο ομως ειναι να περιοριζουμε τις πιθανοτητες. Καλύτερα χερι με χερι να δεις τι παιρνεις παρα να περιμενεις αν και οποτε και οπως ερθει ταχυδρομικως.

αν κάποιος έχει 2000 μηνύματα, είναι 5 χρόνια στο forum και είναι ενεργός στο forum. και καμία αξιολόγηση να μην είχε θα αγόραζα άφοβα

καλο :D ... δηλαδη τα 2000 μυνηματα πιστοποιουν τιμιοτητα?

insomnian ειλικρινά δε πάει άλλο όσο και να στο κάνω λιανά έχεις ένα τρόπο σκέψης και δεν αλλάζει. Δεν πειράζει πήγαινε με ΑΝ και ότι απέναντί σου είναι ο Αλ Καπόνε και καλή συνέχεια.

Αλλά δεν περίμενα να βρεις κάποιον μέσω τραπέζης αφού δεν μπορούσες να βρεις το drop menu το οποίο έπρεπε να στο δώσει με το κουτάλι ο jakegate7. Συγνώμη αλλά παραιτούμαι.

Όποιος δε κατάλαβε εδώ

Eγω σου εχω δωσει με το κουταλι τοσες φορες τι παιζει με το θεμα που συζηταμε κι εσυ δεν καταλαβαινεις τιποτα και λες ολο τα δικα σου, και οτι με 50€ λυνεις το θεμα...

Το θρεντ με τη παρουσιαση των posts εχει να κανει με το new look του site και δεν εχει καμμια σχεση με τις διαδυκτιακες απατεωνιες.

Τελος σημειωνω οτι ειναι καλύτερα να πηγαινεις εχοντας υποψη σου ολα τα ενδεχομενα, παρα επιπολαια και νομιζοντας πως τα ξερεις ολα ;)

Καλησπερα...

Μια ενημερωση θα ηθελα να κανω...

Επειδη παρακολουθω το θεμα πολυ σοβαρα σαν ενα απο τα θυματα του ''κυριου'' παρατηρω οτι σε πολλα site δεν γνωριζω αν και εεδω γινεται ενα μπερδεμα με τον τυπο που συνελαβαν στην Θεσ/νικη...ο οποιος ειναι 27χρονος και οχι 36χρονος οπως ο ''κυριος'''.

Σας το λεω γιατι γνωριζω απο πρωτο χερι ολα τα στοιχεια του ''κυριου''.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΗΣΙΧΑΣΜΟΣ....

Ευχαριστω...

Υ.Γ.:Οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ αν και εκανα μια προσπαθεια για να ερθω σε επαφη με τους υπολοιπους χρηστες που την πατησαν αλλα δεν ειχε καρπους.

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε, είναι όντως πολύ κρίμα και τραγικό ταυτόχρονα.

Εστιάζοντας στο πνεύμα της καχυποψίας, θέλω να κάνω μια ερώτηση:

Είναι κακό να ζητάς από κάποιον (ο οποίος είναι μέλος για πολλά χρόνια αλλά δεν έχει πουλήσει κάτι) να σου στείλει την απόδειξη ενός προϊόντος για να την δείς προτού αγοράσεις το προϊόν που πουλάει (έστω για να δεις αν είναι στην εγγύηση);

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε, είναι όντως πολύ κρίμα και τραγικό ταυτόχρονα.

Εστιάζοντας στο πνεύμα της καχυποψίας, θέλω να κάνω μια ερώτηση:

Είναι κακό να ζητάς από κάποιον (ο οποίος είναι μέλος για πολλά χρόνια αλλά δεν έχει πουλήσει κάτι) να σου στείλει την απόδειξη ενός προϊόντος για να την δείς προτού αγοράσεις το προϊόν που πουλάει (έστω για να δεις αν είναι στην εγγύηση);

Δεν χρειάζεται καν να στη στείλει.Του λες να στη βγάλει μια φωτό με το κινητό του και να στην αναρτήσει να τη δεις.Έτσι απλά.

Εγώ παλιά όταν έδωσα σε ένα μέλος από εδώ μέσα ένα μεταχειρισμένο laptop με χαλασμένη τη μπαταρία του(δεν φορτιζε-δούλευε μόνο με απευθείας ρεύμα), το τράβηξα video οτι δουλεύει πριν το πακετάρω και το στείλω και δίπλα από το laptop έβαλα και μια εφημερίδα να φαίνεται η ημερομηνία για το φόβο των Ιουδαίων μήπως γυρίσει και μου πει οτι του έστειλα χαλασμένο pc.

Με τον συγκεκριμένο βέβαια αν και πήρα τα λεφτά μου , είχα άλλου είδους τραβήγματα.Μου έλεγε οτι η courier τον έψαχνε σπίτι και ζητούσε τα χρήματα επίμονα και οτι εγώ του πρότεινα με ποια εταιρία να τα στείλει γιατί είμασταν συνενοημένοι να του κάνουμε μανούρα και κάτι τέτοια κουλά.

Από τότε αν πουλήσω κάτι μόνο κατόπιν συνάντησης.Όχι τίποτα άλλο, αλλά η αχαριστία ορισμένων είναι προκλητική

Δεν χρειάζεται καν να στη στείλει.Του λες να στη βγάλει μια φωτό με το κινητό του και να στην αναρτήσει να τη δεις.Έτσι απλά.

Έτσι απλά λούστηκα και τα κοσμητικά επίθετα όταν του ζήτησα να το κάνει αυτό. Καταλήγουμε στα αρχικά λοιπόν, προσοχή γενικότερα.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι και εγώ ένα απο τα θύματα του 27 χρονου το μονο που αξίζει να σας πώ είναι ότι έμαθα μέσω ιντερνετ πιος δικηγόρος ασχολείται μιλησα και μου είπαν να μου στείλουν μια αίτηση που να ανερώ την μύνηση που έκανα και θα μου κατέθεταν τα χρήματα.δεν το αποδέχτηκα για λόγους ηθικής τάξης και περιμένω το δικαστήριο αυτά προς το παρόν.

Καλημερα...

KalpasZ4 αυτος που λες εσυ ειναι αλλος με αυτον που εκανε την ''δουλεια'' εδω στην σελιδα...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Παιδια γιατι γινεται συνχησει μεταξυ των δυο.

Αυτος που συνεληφθη στην Θεσ/νικη ειναι 27χρονος( Ι.Α. ) και ο ''κυριος'' εδω ειναι απο Αθηνα 35χρονος+ ( Α.Γ.)

Αποψη μου ταπεινη φιλε KalpasZ4 καλα εκανες που δεν το δεχτηκες γιατι εκτος απο το χρηματικο ειναι και το ηθικο και ψυχολογικο κομματι...το γ@μωτο που λεει ο λαος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.

kalpas.. και φυσικά στο δικαστήριο (ή με συμπληρωματική κατάθεση) αναφέρεις και αυτό το γεγονός, οτι σε πλησίασαν για να το κουκουλώσουν

Πάντως δεν θα το αφήσω έτσι μην ανυσηχείτε να ειστε σίγουροι για αυτό.

φιλε μου με την ημερομηνία που βλέπω εδώ το κινητό του είναι δηλωμένο

ψάξε τον αριθμό του και θα βρεις το όνομα (θα χρειαστεί εισαγγελική παρέμβαση)

την κατάθεσή σου μπορεί να πιστοποιήσει η τράπεζα, και το ότι είναι αυτός που στα πούλησε πιστοποιήται λογικά από την διασταύρωση στοιχείων του φόρουμ και της τράπεζας με την εταιρία κινητής

υποθέτω ότι μπορείς δηλαδή να τον εντοπίσεις και να προβείς σε κάποια ενέργεια

Πόσα θα παρει ο δικηγορος για μια τετοια κινηση?

δεν ξέρω... πάντως μπορείς να το ψάξεις...

και αν προχωρήσεις μέσω της προστασίας του καταναλωτή νομίζω πως αυτοί θα βάλουν δικηγόρους, οπότε θα τους πληρώσουν κιόλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...