Προς το περιεχόμενο

Απατη απο αγγελια

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αναφορά να τον έχουν υπόψιν τους τον έκανες;

Αν οχι τον έκανα εγώ:ρ

Ντάξ αυτό κάνει κρά δεν είναι σαν τον δικό μας που είχε και κινητάκι και ήταν και φιλικός και και και... μη σου πώ ότι παίζει να είναι και κανά bot.

γιατι και οι διευθυνσεις που τους εδωσα θα ειναι ψευτικες , και το διαβατηριο με τα στοιχεια της θα ειναι πλαστο ,>>

Γιναμε nigerian fraud:P

http://www.greekbirdclub.com/viewtopic.php?p=44387#p44387 διαβαστε αυτο

Ή έχω αριθμό λογαριασμού και ΔΕΝ μπορώ να τον βρω επειδή ΔΕΝ έχω μέσο στη τράπεζα και θα χρειαστώ τις Αρχές; ε δε το παραδέχομαι γιατί έχω βρει άτομο. Ένα 50άρικο κοστίζει να τον βρεις από τραπεζικό λογαριασμό αν θες να ξέρεις... ΑΥΤΑ καθώς δε μπορώ να γράψω λεπτομέρειες

Eννοεις οτι θα δωροκησεις τον υπαλληλο ή θα βαλεις ντεντεκτιβ? Κι αν ο λογ/σμος ειναι κοινος με αλλους 5 πως θα ξερεις ποιος ειναι απ ολους? σε ρωτησα και πριν αλλα δεν απαντησες. Αφου δε ξερεις ποιος ειναι ο ανθρωπος σου, ουτε τον εχεις δει ποτε... Ενδεχομενως ο λογ/σμος να μην ειναι καν δικος του και να τον τρυγιζει μεσω ATM.

Φίλε είναι πολύ απλό να βρείς ποιος είναι και τηλέφωνα και διευθύνσεις με τη βοήθεια του Γούγλη. Από τον αριθμό λογαριασμού γράφεις τα 4 πρώτα ψηφία και την τράπεζα που έχει ο τύπος. Ο Γούγλης βγάζει αποτελέσματα εταιρειών και κοινοφελών συλλόγων από τα Σούρμενα. Αυτό σε συνδυασμό με τον Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο του απατεώνα (που αναγράφεται στο καταθετήριο) και κάνοντας αναζήτηση στο whitepages.gr σε περιοχή Σούρμενα αλλά και στα Γκράβαρα που είναι δίπλα ακριβώς από τα Σούρμενα bingo...βρήκες ότι ο τύπος μένει στα Γκράβαρα. Το ξέρω ακούγεται Χολυγουντιανό αλλά κατέληξα στον ίδιο παρονομαστή με άλλους που είχαν μπάρμπα στην Αγία Τράπεζα.

Φιλε αυτα δεν γινονται, τα στοιχεια ειναι απορρητα. Αλλα ακομα κι αν γινονταν, τι γινεται αν ο απατεωνας εχει δηλωσει ψευδη στοιχεια? Αλλα αντε και βρηκες το σπιτι του και τον ιδιο, τι θα κανεις μετα, αυτοδικια? Τοτε εισαι το ιδιο παρανομος με αυτον, χωρια το οτι θα κινδυνευσει η σωματικη σου ακεραιοτητα αν ειναι οργανωμενος.

Eννοεις οτι θα δωροκησεις τον υπαλληλο ή θα βαλεις ντεντεκτιβ? Κι αν ο λογ/σμος ειναι κοινος με αλλους 5 πως θα ξερεις ποιος ειναι απ ολους? σε ρωτησα και πριν αλλα δεν απαντησες. Αφου δε ξερεις ποιος ειναι ο ανθρωπος σου, ουτε τον εχεις δει ποτε... Ενδεχομενως ο λογ/σμος να μην ειναι καν δικος του και να τον τρυγιζει μεσω ATM.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να απαντάω σε ΑΝ. Με όλη τη καλή διάθεση Insomnian, αλλά τον μικροαπατεώνα μου τον έχεις παρουσιάσει με τα ΑΝ σου, από μεγάλο πρόσωπο με 15 σωματοφύλακες μέχρι και άτομο που χρησιμοποιεί λογαριασμούς με 15 δικαιούχους.

ΑΝ λοιπόν γίνει η κατάθεση σε λογαριασμό με 100 δικαιούχους δεν βρίσκεται το άτομο που έκανε την ανάληψη;;; Έχω εγώ κοινό λογαριασμό με σένα, πάω στη τράπεζα, σηκώνω λεφτά και η τράπεζα δεν ξέρει αν τα σήκωσα εγώ ή εσύ;

Όσο αν έβαλα τότε που χρειάστηκα ντετέκτιβ, όχι, με 50€ δε μπαίνεις καν στο γραφείο ενός ντετέκτιβ. Το τι έκανα με το 50αρικο το κρατάω για μένα.

edit: για το "τρυγιζει μεσω ATM" όταν είναι πάνω από ένας δικαιούχος σε ένα λογαριασμός εκδίδονται ονομαστικές κάρτες στους δικαιούχους όπως πχ έχω εγώ με το πατέρα μου. Στο εξτρέ του λογαριασμού φαίνεται πια κάρτα τα σήκωσε άρα και ο δικαιούχος.

Εχω μεινει εκπληκτος απο το θεμα. Τωρα μολις επεσε στην αντιληψη μου.

Επειδη χρησιμοποιω συχνα τις αγγελιες και ουδεποτε ειχα προβλημα με κανενα απο δω μεσα.. ενα εχω να πω...

ΠΟΤΕ δεν αγοραζω κατι με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο ΕΚΤΟΣ και αν ειμαι σιγουρος οτι ειναι εμπιστος. Πως θα σιγουρευτω? Απλα κοιταζω ποσο καιρο ειναι γραμμενος στο φορουμ, τι αξιολογησεις εχει (αν εχει) και ποσα μυνηματα εχει δημοσιευσει στο φορουμ.

Φυσικα η καλυτερη λυση ειναι η συναντηση αλλα δεν ειναι παντα δυνατη για ολους και ειδικα για οσους ειναι εκτος πρωτευσουσας.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Το πρώτο για μένα είναι οι αξιολογήσεις και αν είναι παλιός χρήστης ή όχι. Φυσικά και προτιμώ συναλλαγή χέρι με χέρι αλλά καμιά φορά δεν γίνεται. Οπότε ή αντικαταβολή ή κατάθεση, αλλά θα πρέπει ο πωλητής από τις αξιολογήσεις να σε έχει κερδίσει.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να απαντάω σε ΑΝ. Με όλη τη καλή διάθεση Insomnian, αλλά τον μικροαπατεώνα μου τον έχεις παρουσιάσει με τα ΑΝ σου, από μεγάλο πρόσωπο με 15 σωματοφύλακες μέχρι και άτομο που χρησιμοποιεί λογαριασμούς με 15 δικαιούχους.

ΑΝ λοιπόν γίνει η κατάθεση σε λογαριασμό με 100 δικαιούχους δεν βρίσκεται το άτομο που έκανε την ανάληψη;;; Έχω εγώ κοινό λογαριασμό με σένα, πάω στη τράπεζα, σηκώνω λεφτά και η τράπεζα δεν ξέρει αν τα σήκωσα εγώ ή εσύ;

Όσο αν έβαλα τότε που χρειάστηκα ντετέκτιβ, όχι, με 50€ δε μπαίνεις καν στο γραφείο ενός ντετέκτιβ. Το τι έκανα με το 50αρικο το κρατάω για μένα.

edit: για το "τρυγιζει μεσω ATM" όταν είναι πάνω από ένας δικαιούχος σε ένα λογαριασμός εκδίδονται ονομαστικές κάρτες στους δικαιούχους όπως πχ έχω εγώ με το πατέρα μου. Στο εξτρέ του λογαριασμού φαίνεται πια κάρτα τα σήκωσε άρα και ο δικαιούχος.

Μα δεν προκειται για μικροαπασεωνα απ τη στιγμη που κανει αυτη την απατη κατ επαγγελμα επι χρονια σημαινει οτι ειναι επαγγελματιας. Αν δεν λαβει ολα τα μετρα του τοτε ειναι επιπολαιος και δεν θα επιβιωσει πολυ στο "επαγγελμα" :lol:

Μη κολλας ουτε στους 15 σωματοφυλακες ουτε στα 15 ατομα του κοινου λογ/σμου, η ουσια ειναι πως αν ο τυπος ειναι οργανωμενος δεν μπορεις να του κανεις τιποτα απο μονος σου.

Απο εναν κοινο λογ/σμο μπορουν να σηκωνουν ποσα ολοι οι δικαιουχοι οποιαδηποτε στιγμη, πως θα καταλαβεις εσυ ποιος ακριβως σηκωσε τα δικα σου λεφτα? τα δικα σου λεφτα ανακατωθηκαν με τα υπολοιπα υπαρχοντα λεφτα...

ΠΟΤΕ δεν αγοραζω κατι με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο ΕΚΤΟΣ και αν ειμαι σιγουρος οτι ειναι εμπιστος. Πως θα σιγουρευτω? Απλα κοιταζω ποσο καιρο ειναι γραμμενος στο φορουμ, τι αξιολογησεις εχει (αν εχει) και ποσα μυνηματα εχει δημοσιευσει στο φορουμ.

Και πως σε διασφαλιζει ο αριθμος των ποστς του? Οσο για τις αξιολογησεις, πως ξερεις οτι δεν ειναι μαιμου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...