dark_banishing Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Όσο για την διατύπωση, αν θέλουμε να την πάρουμε αυστηρά, όπως την παράθεσες λέει "θα επηρεάσει την αναζήτηση" άρα ακόμα αναζητούμε και θα τώρα θα αναζητούμε κάπως διαφορετικά, είναι θέμα ερμηνείας . Το μέγα φαόυλ βέβαια είναι ότι το ευρυμα χαρακτηρίζεται "αστροβιολογίας¨ενώ δεν είναι αυστηρά. Το ευρυμα έχει πολλές προεκτάσεις στη βιολογία, και προφανώς και στην αστροβιολογία όπως είπανε. Όσο για τα άλλα τριπλά ερωτηματικά σου, δεν θα βρούμε εύκολα εξωβιολόγο να μας απαντήσει αλλά πάνω κάτω τα έχουμε πεί, γιατί γυρίζεις πίσω την συζήτηση; Καλά και ποδοσφαιρικές προεκτάσεις να μας έλεγε η nasa ότι έχει το εύρημα κάπως θα βρίσκαμε να το συνδέσουμε. Εξάλλου η βιολογία συνδέεται με τα πάντα. Με λίγο καθαρό μυαλό καταλαβαίνεις ότι επίτηδες ανέφεραν τα extraterestial για να δημιουργήσουν ντόρο. Τώρα για πιο λόγο θέλουν ντόρο, σίγουρα τον θέλουν και για τα έσοδα. Σε έναν ουτοπικό κόσμο θα ήθελα και εγώ να ασχολούμαι με την ουσία της είδησης και μόνο, και να πιστεύω ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος, αλλά όταν το cablegate έχει γίνει πρώτο trend στο twitter, δεν μπορώ να μην κάνω την σύνδεση. Αν ήταν μόνο για λεφτά θα το είχαν κάνει και άλλες φορές. Βέβαια τώρα ακούγεται ότι θα τους κόψουν τα κονδύλια οπότε έχουν ένα παραπάνω λόγο. Τώρα το άλλαξες... (Για ποιό λόγο η επιστήμη πρέπει να ψάχνει ερείσματα στην κοινή γνώμη για να αποφασίσει πια κατεύθυνση θα πάρει εγώ δεν το καταλαβαίνω... Να βάλουμε ένα Χ σε όλους τους Φιλόσοφους, εξωβιολόγους και λοιπούς αντιπαραγωγικούς ( ? ) επιστημονικούς κλάδους). Τις πράξεις εμένα (και εσένα απ'ότι καταλαβαίνω) μου αρέσει να τις κρίνω απο το κίνητρο. Αν το κάνανε γι' αυτό -για τα κονδύλια- τότε μέσα, καλά κάνανε.
thes1os Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ... ... Έτσι όπως το θέτετε αδυνατώ να διαφωνήσω με οτιδήποτε από τα παραπάνω. Σας βγάζω το καπέλο ...
thes1os Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 [OFF TOPIC] Τελικά ενέδωσε στις πιέσεις ο Mr. WikiLeaks και είπε να γελοιοποιήσει το θέμα ε; "Με UFO ξαναχτυπά η Wikileaks" http://www.cosmo.gr/News/299951.html [/OFF TOPIC]
digekas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 achanthMr Assange, have there ever been documents forwarded to you which deal with the topic of UFOs or extraterrestrials? Julian Assange: Many weirdos email us about UFOs or how they discovered that they were the anti-christ whilst talking with their ex-wife at a garden party over a pot-plant. However, as yet they have not satisfied two of our publishing rules. 1) that the documents not be self-authored; 2) that they be original. However, it is worth noting that in yet-to-be-published parts of the cablegate archive there are indeed references to UFOs. Για UFO (Unidentified Flying Object) (λέγεται ότι) μίλησε ο άνθρωπος και όχι για extraterrestrials. Εξάλλου έξυπνος άνθρωπος είναι και παίζει έξυπνα το παιχνίδι οπότε και είναι προβλέψιμος... (δες το πρώτο μου ποστ #129)
jimarass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Με τις τελευταίες εκτιμήσεις να υπολογίζουν περίπου 300 εξάκις εκατομμύρια αστέρια στο σύμπαν, κομματάκι δύσκολο να πεις πως δεν υπάρχει εξωγήινη ζωή... Ήδη έχουν ανακαλύψει 500 γήινους πλανήτες (σημ. γήινος πλανήτης - αν θυμάμαι καλά - είναι αυτός που λόγω της απόστασής του από το άστρο του δύναται να έχει νερό σε υγρή μορφή, άρα ζωή παρόμοια με αυτή εδώ στη Γη). O αριθμός των άστρων που αναφέρεις οδηγεί σε βεβαιότητα την πιθανότητα ύπαρξης άλλων πολιτισμών. Και για τους πιο θρησκευόμενους, που πιστεύουν στην μοναδικότητά μας, το ότι απλά η ζωή μπορεί να υπάρξει και αλλού, για μένα φτάνει για να αντικρούσει την αντίληψη αυτή. Το μέγα ερώτημα είναι: Ηταν σωστό να στείλουμε μήνυμα με τα σκάφη Voyager?? Στο σύμπαν ή θα υπάρχουν κατώτεροι πολιτισμοί, οπότε δεν θα λάβουν το σήμα, ή θα υπάρχουν ανώτεροι, οπότε θα μας θεωρούν κατώτερα είδη. Ένα απλό παράδειγμα της δικής μας αντιμετώπισης κατώτερων ειδών: Αν κάποιος μας προτείνει τι θα διαλέγαμε, το θάνατο μιας μαιμούς ή να μας γρατζουνίσουν το αμάξι, τι θα διαλέγαμε?? ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ VOYAGERSSSSSSS
dark_banishing Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δείτε και αυτό άρθρο. "This Paper Should Not Have Been Published" Scientists see fatal flaws in the NASA study of arsenic-based life. Το πέτυχα σήμερα τυχαία. In fact, says Harvard microbiologist Alex Bradley, the NASA scientists unknowingly demonstrated the flaws in their own experiment. They immersed the DNA in water as they analyzed it, he points out. Arsenic compounds fall apart quickly in water, so if it really was in the microbe's genes, it should have broken into fragments, Bradley wrote Sunday in a guest post on the blog We, Beasties. But the DNA remained in large chunks—presumably because it was made of durable phosphate. Bradley got his Ph.D. under MIT professor Roger Summons, a professor at MIT who co-authored the 2007 weird-life report.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε θα γράψω κάτι για την επιστημονική διάσταση της ανακοίνωσης και για τη σημασία της ως προς την αναζήτηση μορφών ζωής: ήδη τοποθετήθηκαν πολύ ψύχραιμα και ουσιαστικά αρκετοί χρήστες, όπως ο thes1os και ο pappoulis_soulis. Θέλω όμως να σχολιάσω κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση: πως η ανακοίνωση (ή πιο σωστά το τι άφηνε να εννοηθεί -το σε ποιος σε και πώς είναι μια άλλη ιστορία, επίσης) σκοπό είχε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του Wikileaks. Πρώτον, φαντάζομαι, αν εγώ ήμουν ο Μέγας Μάγιστρος του Κοινού της Σιών και ήθελα να αποπροσανατολίσω τον κόσμο, θα σκηνοθετούσα, έστω, κάτι τρανταχτό, αρκετά εντυπωσιακό και Λιακοπούλιο. Αποπροσανατολισμός με βακτηρίδια; Ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν (και φυσικά αναφέρομαι μόνο στην "αποπροσανατολιστική" διάσταση της ανακοίνωσης, η επιστημονική σαφώς είναι άλλη). Δεύτερον, για ποιες, ακριβώς, αποκαλύψεις μιλάμε; Μέχρι στιγμής η μόνη "αποκάλυψη" που έχω δει, είναι ο προσδιορισμός ορισμένων εγκαταστάσεων τις οποίες οι ΗΠΑ κρίνουν ως ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά τους και ανάμεσά τους υπάρχουν κάποιες λιγότερο προφανής από κάποιες άλλες. Αυτό, βεβαίως, ουδεμία ουσιαστική και αποκαλυπτική σημασία έχει για τον κόσμο, πλην ενδεχομένως για τους τρομοκράτες, που αποκτούν περισσότερους στόχους. Το ότι, λ.χ., η Αμερική ανησυχεί για τα πυρηνικά του Πακιστάν και για την ενίσχυση της δύναμης των Ισλαμιστών εκεί έχει δημοσιευτεί εδώ και χρόνια σε πάμπολλα βιβλία και άρθρα με θέμα την Αμερικανική εξωτερική πολιτική. Το ότι η Βρετανία έτρεμε τις συνέπειες που θα είχε η αντίδραση του δικτάτορα της Λιβύης σε περίπτωση που αρνούταν την απελευθέρωση του Λίβυου υπηκόου (πάσχοντα από ανίατη μορφή καρκίνου του προστάτη) ο οποίος καταδικάστηκε για τη βομβιστική επίθεση εναντίον του αεροσκάφους της TWA το οποίο κατέπεσε στο Λόκερμπι, δεν είναι ούτε "συγκλονιστικό", ούτε "αδιανόητο" (ήδη με την ανακοίνωση της απόφασης η εμπορική διάσταση του ζητήματος είχε σχολιαστεί κατά κόρο). Θέλω να πω ότι, ετυμολογικά, η αποκάλυψη σημαίνει ότι έρχεται στο φως κάτι που ήταν άγνωστο. Ακόμη και το μέγεθος της ανικανότητας των Αμερικανών να προστατεύσουν χαρακτηρισμένα και διαβαθμισμένα έγγραφα κάθε άλλο παρά άγνωστο ήταν και, μέχρι στιγμής, αυτό είναι ό,τι σημαντικότερο έχει προκύψει από αυτές τις "αποκαλύψεις". Άκου εκεί, Αμερικανοί διπλωμάτες χαρακτήρισαν "ερωτύλο" τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Αποκάλυψη! Εγώ τον είχα για τη μετενσάρκωση του Οσίου Ονουφρίου.
dark_banishing Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε θα γράψω κάτι για την επιστημονική διάσταση της ανακοίνωσης και για τη σημασία της ως προς την αναζήτηση μορφών ζωής: ήδη τοποθετήθηκαν πολύ ψύχραιμα και ουσιαστικά αρκετοί χρήστες, όπως ο thes1os και ο pappoulis_soulis. Θέλω όμως να σχολιάσω κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση: πως η ανακοίνωση (ή πιο σωστά το τι άφηνε να εννοηθεί -το σε ποιος σε και πώς είναι μια άλλη ιστορία, επίσης) σκοπό είχε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του Wikileaks. Πρώτον, φαντάζομαι, αν εγώ ήμουν ο Μέγας Μάγιστρος του Κοινού της Σιών και ήθελα να αποπροσανατολίσω τον κόσμο, θα σκηνοθετούσα, έστω, κάτι τρανταχτό, αρκετά εντυπωσιακό και Λιακοπούλιο. Αποπροσανατολισμός με βακτηρίδια; Ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν (και φυσικά αναφέρομαι μόνο στην "αποπροσανατολιστική" διάσταση της ανακοίνωσης, η επιστημονική σαφώς είναι άλλη). Δεύτερον, για ποιες, ακριβώς, αποκαλύψεις μιλάμε; Μέχρι στιγμής η μόνη "αποκάλυψη" που έχω δει, είναι ο προσδιορισμός ορισμένων εγκαταστάσεων τις οποίες οι ΗΠΑ κρίνουν ως ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά τους και ανάμεσά τους υπάρχουν κάποιες λιγότερο προφανής από κάποιες άλλες. Αυτό, βεβαίως, ουδεμία ουσιαστική και αποκαλυπτική σημασία έχει για τον κόσμο, πλην ενδεχομένως για τους τρομοκράτες, που αποκτούν περισσότερους στόχους. Το ότι, λ.χ., η Αμερική ανησυχεί για τα πυρηνικά του Πακιστάν και για την ενίσχυση της δύναμης των Ισλαμιστών εκεί έχει δημοσιευτεί εδώ και χρόνια σε πάμπολλα βιβλία και άρθρα με θέμα την Αμερικανική εξωτερική πολιτική. Το ότι η Βρετανία έτρεμε τις συνέπειες που θα είχε η αντίδραση του δικτάτορα της Λιβύης σε περίπτωση που αρνούταν την απελευθέρωση του Λίβυου υπηκόου (πάσχοντα από ανίατη μορφή καρκίνου του προστάτη) ο οποίος καταδικάστηκε για τη βομβιστική επίθεση εναντίον του αεροσκάφους της TWA το οποίο κατέπεσε στο Λόκερμπι, δεν είναι ούτε "συγκλονιστικό", ούτε "αδιανόητο" (ήδη με την ανακοίνωση της απόφασης η εμπορική διάσταση του ζητήματος είχε σχολιαστεί κατά κόρο). Θέλω να πω ότι, ετυμολογικά, η αποκάλυψη σημαίνει ότι έρχεται στο φως κάτι που ήταν άγνωστο. Ακόμη και το μέγεθος της ανικανότητας των Αμερικανών να προστατεύσουν χαρακτηρισμένα και διαβαθμισμένα έγγραφα κάθε άλλο παρά άγνωστο ήταν και, μέχρι στιγμής, αυτό είναι ό,τι σημαντικότερο έχει προκύψει από αυτές τις "αποκαλύψεις". Άκου εκεί, Αμερικανοί διπλωμάτες χαρακτήρισαν "ερωτύλο" τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Αποκάλυψη! Εγώ τον είχα για τη μετενσάρκωση του Οσίου Ονουφρίου. Την πιο μεγάλη είδηση ξέχασες που είναι ότι η χίλαρι κλιντον είχε δώσει εντολή για κατασκοπία στα email και password των Ευρωπαίων αντιπροσώπων στα Ηνωμενα Έθνη. (Και αναφερόταν και απευθείας το όνομα της χίλαρι η οποία είναι πολιτικό πρόσωπο που μόλις πριν 2 χρόνια ήταν στις εκλογές με τον ομπάμα - και ποιος είναι τώρα ο president of the united states οεο?) Εννοείται όλοι των un είχαν υπογράψει αντιθέτως (premises of the United Nations shall be inviolable κλπ...) Αποπροσανατολισμός όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φοβούνται το περιεχόμενο των ειδήσεων. Όλες οι ειδήσεις, ακόμα και αυτή με τον μπερλουσκόνι, κάνουν γνωστό το wikileaks και αυξάνουν το αναγνωστικό κοινό για τις επόμενες αποκαλύψεις. Και το πιο σημαντικό, οι ειδήσεις σημαίνουν traffic που σημαίνει χρήματα. Και το traffic δεν κάνει διακρίσεις στις ειδήσεις, π.χ στην Ελλάδα blog με ειδήσεις σκουπίδια κάνουν τρελό traffic. Και χρήματα σημαίνει ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις, και ηδη έχουν ακουστεί πολλά (π.χ για τράπεζες). Χρήματα και traffic σημαίνουν ζωντανό wikileaks. Και αν οι σημερινές ειδήσεις δεν είναι τρανταχτές με την έννοια που το έθεσες, δηλαδή να χρειάζεται αποπροσανατολισμός για το κοινό, αυτά τα έγγραφα είναι πλήγμα ουσίας για τις διπλωματικές τους σχέσεις. Και στο παρελθόν έχουν υπάρξει και τρανταχτές ειδήσεις από το wikileaks (όπως πριν κάτι μήνες που αποκαλύφθηκε ότι οι αμερικάνοι έδιναν χρηματα στο πακιστάν, που τα έδινε στους ταλιμπάν, που σκότωναν τους αμερικάνους.. και στην ουσία χρηματοδοτούσαν και τις δυο πλευρές του πολέμου..) Άρα ζωντανό wikileaks σημαίνει μπελάδες για usa (αν και δεν νομίζω να αμφέβαλε κανείς για αυτό). Και φυσικά αν δεν τους πείραζε ούτε το site θα έριχναν, ούτε θα μπάναραν τις ip και δεν θα γινόταν όλο αυτό το κυνηγητό. Όσο για τον "αποπροσανατολισμό με βακτηρίδια", αν η ανακοίνωση έλεγε μόνο αυτό οκ. Αλλά πιο εντυπωσιακό και Λιακοπουλικό από ειδήσεις για extraterrestials δεν γίνεται. Γενικά το σενάριο του ομπάμα να του είχαν σπάσει τα νεύρα με το wikileaks, να πάει στη νάσα να τους λέει άντε κάντε ένα live για εξωγήινους, -στη νάσα άλλο που δεν ήθελαν να κάνουν ένα live, να μαζέψουν και λίγα φράγκα που τους τελειώνουν- δεν μου φαίνεται εξωφρενικό, αφού μια χαρά βολεύτηκαν όλοι. Αλλά μια τάση προς τις συνωμοσίες την έχω ο άτιμος
digekas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μια κουβέντα είπε ο χριστιανός, την γνώμη του στο κάτω κάτω της γραφής και τον πήρες μονότερμα dark_banishing... Δεν είναι σωστό, ντροπή... Φίλτατε Snoob εδώ θα είμαστε off-topic να κάνουμε την συζήτηση και από την στιγμή που από τότε που ανοίχτηκε το θέμα δημιουργήθηκαν άλλα σχετικότερα, καλλίτερα (ίσως και καλύτερα) η συζήτηση επί του συγκεκριμένου να συνεχιστεί εκεί. http://www.insomnia....40#entry3740140 http://www.insomnia....ost__p__3738171 Δες πχ αυτά τα ποστ να έχεις υλικό να βαρέσεις στο ψαχνό επέλεξε thread και κάνε μου ένα ντριν να έρθω. Υ.Γ. Έχε υπόψη σου και αυτό http://www.insomnia....ost__p__3729703 γιατί χθες που έψαχνα λίγο το θέμα της κωδικοποίησης βρήκα αρκετές απόψεις και σκέψεις του στο ευρύτερο αντικείμενο που συζητάμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Απλά πράγματα: αποπροσανατολισμός σημαίνει ότι στρέφεις την προσοχή αλλού. Αν πήγαιναν να αποπροσανατολίσουν, θα έβρισκαν κάτι "τρανταχτό" που θα προξενούσε εντύπωση στις μάζες, όχι βακτήρια. Κάτι με διάρκεια αντίστοιχη αυτού που θέλουν να ξεχαστεί: όχι ανακοίνωση της μίας ημέρας, όταν οι άλλοι έχουν στα χέρια τους 250.000 έγγραφα. Αυτό είπα, σε σχέση με την ερμηνεία που δόθηκε από ορισμένους στο θέμα του νήματος (άρα δεν υφίσταται off topic). Τώρα, αν συνιστούν "αποκαλύψεις" αυτά που αναφέρουν τα έγγραφα που βρήκε το WikiLeaks, είναι μια κουβέντα στην οποία δεν πρόκειται να μπω.
PCharon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ απολύτως με τον Snoob. Προσωπικά ως απλός κάτοικος της Γης τίποτα σπουδαίο δεν έχω μάθει από τα σκόρπια leaks. Τα περισσότερα που έχω ακούσει είτε δεν αφορούν καν τη χώρα μου, είτε είναι πολύ χλιαρές αποκαλύψεις για να αγχώσουν κάποιον. Υπάρχει έστω κι ένας που πιστεύει πως όλα αυτά που δε λέγονται δε γίνονται κιόλας; Λέτε να μη ξέρουν οι διπλωμάτες και οι αρχηγοί των κρατών τί μπορεί να συμβαίνει πίσω από τη πλάτη τους; Αν κάποιοι θαρρούν πως "ανακάλυψαν την Αμερική" (μεταφορικά και κυριολεκτικά) τί να πω.
digekas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Απλά πράγματα: αποπροσανατολισμός σημαίνει ότι στρέφεις την προσοχή αλλού. Αν πήγαιναν να αποπροσανατολίσουν, θα έβρισκαν κάτι "τρανταχτό" που θα προξενούσε εντύπωση στις μάζες, όχι βακτήρια. Κάτι με διάρκεια αντίστοιχη αυτού που θέλουν να ξεχαστεί: όχι ανακοίνωση της μίας ημέρας, όταν οι άλλοι έχουν στα χέρια τους 250.000 έγγραφα. Αυτό είπα, σε σχέση με την ερμηνεία που δόθηκε από ορισμένους στο θέμα του νήματος (άρα δεν υφίσταται off topic). Τώρα, αν συνιστούν "αποκαλύψεις" αυτά που αναφέρουν τα έγγραφα που βρήκε το WikiLeaks, είναι μια κουβέντα στην οποία δεν πρόκειται να μπω. Τα πράγματα όντως είναι απλά όπως και τα δεδομένα άλλωστε, η επεξεργασία τους και η εξαγωγή πληροφοριών είναι άλλη ιστορία. Αν το να συζητάμε για τις διαρροές του wikileaks σε ένα θέμα με τίτλο "Αποκαλύψεις της NASA πάνω στην αστροβιολογία" και την συσχέτιση των δυο κάτω από ένα πέπλο συνομοσιολογίας δεν είναι off-topic, τότε τί είναι; Όπως βλέπουμε όλοι το θέμα κοινώς "ψόφησε", δεν ασχολούνται μαζί του τα μέλη και αναφέρομαι στην αποκάλυψη της NASA (και φυσικά όχι μόνο τα μέλη εδώ, ούτε τα ΜΜΕ δεν ξαναέκαναν κάποια αναφορά) οπότε αν είδες τα link που παρέθεσα στο προηγούμενο ποστ ακόμα και αν τις τελευταίες μέρες δεν παρακολούθησες τις διαστάσεις που πήρε το θέμα από τα Ελληνικά και όχι μόνο MME από το Google Trends μία εικόνα την έχεις. Αλλά μια και "πουλάει" το θέμα και εσκεμμένα στρέφουμε τα φώτα προς τις αποκαλύψεις του wikileaks αποπροσανατολίζοντας τα μέλη και ελλείψει των Πυλών του Ανεξήγητου και αντίστοιχων σοβαρών εκπομπών που με αποδείξεις και τεκμήρια επιστήμονες διεθνούς κύρους αποκάλυπταν όχι μικροοργανισμούς αλλά για αυτά που περίμενε ο ευρύτερος κόσμος να μιλήσει η NASA όπως οι εξωγήινοι πολιτισμοί, τον πλανήτη Νιμπίρου, τους εσωγήινους και πραγματικά τα τόσα σοβαρά θέματα που τον αφορούν στην καθημερινότητά του ή τον βοηθούν να ξεφύγει έστω και λίγο από αυτή, ειλικρινά ήθελα να ήξερα πως εμφανίστηκαν τόσοι γνωστοί και επιφανείς κύριοι χθες στον Αθέατο Κόσμο του ίδιου δημοσιογραφικού επιτελείου να πλέκουν το εγκώμιο του Αντρέα Παπανδρέου σε μία εντελώς άσχετη χρονικά περίοδο όταν στις προηγούμενες εκπομπές μιλούσε για τα 250 δις ευρώ που θα μας έδινε σκανδιναβική κοινοπραξία σε βάθος χρόνου πέντε ετών μόνο και μόνο για το δικαίωμα να ψάξουν στον Ελλαδικό χώρο για ορυκτά καύσιμα και από όσα έβρισκαν θα μας έδιναν επιπλέον το 20%, δλδ πριν έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα και πριν ξεσπάσει όλος αυτός ο κυκεώνας απανωτών χτυπημάτων για το ευρύτερο σύνολο και την οικονομία στην ολότητά της αυτή η συμφωνία θα κάλυπτε τα ελλείμματά μας, τα χρέη μας, θα στήριζε το ευρώ και θα έφερνε τον ευρωπαϊκό Νότο και ειδικότερα την Ελλάδα να έχει το επάνω χέρι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε διεθνές επίπεδο αφού τα κοιτάσματα στον κόλπο του Ηροδότου νότια της Κρήτης (που το 2012 θα κάνει δημοψήφισμα αν θα θέλει να παραμείνει ενωμένη με την Ελλάδα) είναι πλουσιότερα από αυτά των Αράβων. Ορίστε λοιπόν μία παράγραφος/πρόταση για πολύ μπλα μπλα και συνομοσιολογική συζήτηση σε ένα thread που δεν στάθηκε καν στα νέα του insomnia αλλά η συζήτηση μεταφέρθηκε εδώ στο πολύ μπλα μπλα που δεν υπάρχουν off-topic αλλά ούτε και σοβαροφανείς τοποθετήσεις... Y.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν την μακροσκελέστατη πρόταση, το ερώτημα που τίθεται είναι αν το σύνολο του δημοσιογραφικού δυναμικού που στελεχώνει τον Αθέατο Κόσμο (και μέχρι πρότινος τις Πύλες του Ανεξήγητου) είχε λόγο να κάνει μία εκπομπή για τον αείμνηστο Αντρέα, σε μία χρονική στιγμή που περιμένουμε πάνω από 1300 έγραφα που αφορούν άμεσα την Ελλάδα να διαρρεύσουν σε κοινή θέα, έγραφα που φτάνουν πίσω στην δεκαετία του 80 και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε από τότε όταν αποδεδειγμένα ήξεραν που μας οδηγούσαν και πως θα καταλήγαμε σήμερα. That's all folks!!! Indeed...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το μήνυμά σου μου έλυσε όλες τις απορίες. Καλή συνέχεια.
digekas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αλίμονο και για όποια άλλη απορία, εδώ είμαστε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν πρόκειται για "διευκρινήσεις" σαν αυτή της παραγράφου-επίδειξης για το πόσες λεξούλες μπορούμε να κοτσάρουμε χωρίς σημείο στίξης, άσε καλύτερα. Φτάνει ως εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.