zeniath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 «αστροβιολογικά ευρήματα που θα επηρεάσουν την έρευνα για εξωγήινη ζωή» NASA will hold a news conference at 2 p.m. EST on Thursday' date=' Dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life. Astrobiology is the study of the origin, evolution, distribution and future of life in the universe.[/quote'] Λέτε να μας εμφανίσουν εξωγήινη ζωή για να καλύψουν τα περί wikileaks? http://www.protothema.gr/world/article/?aid=93381 http://blogs.nasa.gov/cm/newui/blog/viewpostlist.jsp?blogname=NES_Teachers_Corner Υ.Γ. σόρρυ έπρεπε να μπει στο τόπικ ενδιαφέρουσες ειδήσεις... my mistake
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 για να δούμε, αρκεί να μην είναι τίποτα μικροοργανισμοί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 γιατί τι περιμένεις, κάνα Zeratul?
invisiblesurfer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δε θα περιμενα τιποτα λιγοτερο απο tauren druid για αρχη.
maddog Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Στο σιτε της nasa λεει οτι θα καλυφθει ζωντανα μεσω ιντερνετ η συνεντευξη. Τι ωρα θα ειναι εδω ρε παιδια 2 pm est ?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 21:00 ώρα Ελλάδας (το άκουσα στο ράδιο)
firewalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικά νομίζω πως όλη η ιστορία έχει σκοπό να καταλαγιάσει ο ντόρος που γίνεται με τις αποκαλύψεις του WikiLeaks.
labros1988 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 για να δούμε, αρκεί να μην είναι τίποτα μικροοργανισμοί. lol, λένε πως το ποιο πιθανό είναι ότι ανακάλυψαν μικροοργανισμούς. NASA researchers find life in poisonous arsenic lake in USA
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Όταν λέει arsenic LAKE; Πάλι water based life δεν είναι;
KaizerSoze Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Eχω εγω κατι παλικαρια στη δουλεια που ειναι αρκετα για την αποδειξη εξωγηινης ζωης Δεν υπαρχει λογος να επταμε λεφτα σε συνεντ.Τυπου
PCharon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Με τις τελευταίες εκτιμήσεις να υπολογίζουν περίπου 300 εξάκις εκατομμύρια αστέρια στο σύμπαν, κομματάκι δύσκολο να πεις πως δεν υπάρχει εξωγήινη ζωή... Ήδη έχουν ανακαλύψει 500 γήινους πλανήτες (σημ. γήινος πλανήτης - αν θυμάμαι καλά - είναι αυτός που λόγω της απόστασής του από το άστρο του δύναται να έχει νερό σε υγρή μορφή, άρα ζωή παρόμοια με αυτή εδώ στη Γη).
UpToDate_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Mαλακίες... ακόμα στον Ε.Τ δεν έχουν φτάσει..
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ειχα παντα απορια γιατι εκλαμβανουμε ζωη μονο οπου υπαρχει νερο. Tα Tardigrade ζουνε σε κατι οτι νανε συνθήκες γιατι και οχι κατι πιο extreme? θα μουπειτε οτι ψαχνουμε με τα δικα μας δεδομενα γιατι ετσι αντιλαμβανομαστε τον κοσμο μας μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.