ergidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν και εχω ορισει στις ρυθμισεις των windows updates να οριζω εγω ποτε και αν θα εγκατασταθουν,, εν τουτοις καθε φορα που σβηνει και που ανοιγει εχω configuring updates(?????) και μαλιστα αρκετη ωρα.. Τι συμβαινει εδω περα???Εχω windows vista και προσφατα εγινε και format...σε εργοστασιακες ρυθμισεις οκ..
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κατεβήκανε κάποιες ενημερώσεις πριν της απενεργοποιήσεις,και δεν περάστηκαν σωστά. Ρίξε μια ματιά στο google το έχουν πολύ το πρόβλημα http://www.google.gr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=configuring+updates
ergidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Κανονικα επρεπε να γραψω "αναβαθμισεις φαντασματα"" Ναι αλλα καθε φορα που το σβηνω και το ανοιγω παντα αναβαθμισεις?? Που στο δ τις βρισκει και τις βαζει??? Επισης στην ιστορικο αναβαθμισεων εχει πολλες αναβαθμισεις failed.. Εγω αποσο ξερω περναω ολες τις αναβαθμισεις που ειναι διαθεσιμες για τα vista...xωρισ να παραλλειπω καμμια Πως λοιπον failed???
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν πάει κάτι στραβά με της αναβαθμίσεις μπαίνει σε έναν κύκλο(φαύλο) από τον οποίο δεν ξαναβγαίνει μόνο του, γράφετε στο σύστημα η εντολή να γίνει αναβάθμιση αυτή δεν γίνεται σωστά οπότε δεν σβήνεται η εντολή και την επόμενη φορά πάμε πάλι από την αρχή.
ergidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για περιπτωση αναβαθμισεων (οχι αυτες τα φαντασματα αλλα για αλλη που πηγενε μεχρι 99% complete εσβηνε ξαναναβε παλι μεχρι 99% επαπειρον) εκανα ολοκληρο επαναφορα σε εργοστασιακη κατασταση (ειναι ευτυχως sony).. Tωρα εχουμε αυτο το μυστηριο προβλημα..
ergidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Oxi μονο κανει αναβαθμισεις χωρις να εχει καμμια τετοια εντολη απο μονο του,, αλλα και το πιο μυστηριο ειναι οτι στην "ιστορια αναβαθμισεων" αυτες ουτε καν εμφανιζονται στην ημερομηνια που εγιναν (υποτιθεται).. Αν αυτα δεν ειναι ιστοριες με φαντασματα δεν ξερω τι ειναι.. Οποιαδηποτε εξηγηση απο καποιον με αναλογο προβλημα ευπροσδρκτη.. Προς το παρον εχω ορισει στις ρυθμισεις των αναβαθμισεων "never check..'(πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου) αλλα Τι αλλο να κανω??
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 σβησε το φακελλο των αναβαθμισεων και ξανακανε τις ενημερωσεις. Υπαρχουν πολλα σχετικα θεματα στο πως το κανεις αυτο φιλε
ergidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Λιγακι πιο συγκεκριμενος μηπως θαταν δυνατον να γινεις?? Οι αναβαθμισεις πανε 2 χρονια πισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.