Προς το περιεχόμενο

Οι προβλεψεις της Baba Vanga!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω οτι ηδη ειμαστε στον 3ο παγκοσμιο πολεμο.. Ειναι η αρχη ακομη. Παγκοσμια οικονομια καταρρεει, μετα ερχονται τα οπλα.

Επισης πριν συνεχισετε να λετε οτι ειναι epic fail κτλ, δειτε και αυτο : http://www.alamongordo.com/index.html

Οπως και αυτο : http://news247.gr/kosmos/news/synedriash_ohe_gia_thn_korea.679486.html

* Και αφηστε το facebook και το Big Brother. *

True story.

Τουλαχιστον βγαλε το "luxx said" και ασε σκετο το quote. Δε γραφω κατι τετοιο στο ποστ μου..
Δημοσ.

Τεσπα μαγκες. Off topic ειμαστε, δε περιμενα κατι περισσοτερο. Ευτυχως υπαρχουν και φορουμ, που μπορεις να μιλησεις ανετα για τετοια θεματα και δε υπαρχει κανενα σπαμ. Απλα ειπα μηπως και μια φορα μιλησουμε και εδω μεσα σοβαρα.

Δημοσ.

1291157415497.jpg

Τεσπα μαγκες. Off topic ειμαστε, δε περιμενα κατι περισσοτερο. Ευτυχως υπαρχουν και φορουμ, που μπορεις να μιλησεις ανετα για τετοια θεματα και δε υπαρχει κανενα σπαμ. Απλα ειπα μηπως και μια φορα μιλησουμε και εδω μεσα σοβαρα.

πλακα κανεις ε?

Δημοσ.

Ποιά Baba και ποιά Gaga. John Titor FTW ρε. O τύπος actually γύρισε από το μέλλον, και άσε τους άλλους να βλέπουν οράματα.

Δημοσ.

Είναι φανερό πως η Baba Vanga είναι λάθος στις προβλέψεις της! Που είναι τα νεφελίμ; Που είναι οι πόλεμοι μεταξύ ελοχίμ και έλλ; Που είναι τα αποτελέσματα των άσπρων γραμμών που αφήνουν τα αεροπλάνα; Ή, λέω εγώ, η Baba μας δίνει τη μισή αλήθεια; Πρέπει να εκδοθεί βιβλίο από τον Λιακόπουλο άμεσα για τη Baba!

Υ.Γ: Ούτε και δω βλέπω πρόβλεψη για το θάνατο του Ακατανόμαστου.

Δημοσ.
* Και αφηστε το facebook και το Big Brother. *

αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο fail από της γριάς. Τουλάχιστον αυτή με ένα αταράξ παίζει και να έρθει στα ίσια της.

Μα καλά ρε συ λουξ, είναι δυνατόν να θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά με βάση την μάντισσα; Αν θέλεις να πούμε ότι θα γίνουν πόλεμοι κλπ κλπ είναι φως φανάρι, δεν χρειάζονται μάντεις για να το δούμε. Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, οι τελευταίοι φαίνονται πάντα γραφικοί. Δες την Μαρία Παπαπέτρος πχ, και τα τούβλα που πετάει, και μάλιστα για βραχυπρόθεσμα γεγονότα (και μετά, conveniently, έχει δουλειές στο Αμέρικα και εξαφανίζεται για 2-3 χρόνια να ξεχάσουμε την παπάρα)

Δημοσ.

Δλδ στη τυχη απο αυτα που προβλεψε βγηκαν αληθινα το 85%;

Toufas, κλασσικος στο χαλας τα threads. Εχεις γινει γραφικος πλεον.. Κανε και κατι διαφορετικο.

Δημοσ.

Toufas, κλασσικος στο χαλας τα threads. Εχεις γινει γραφικος πλεον.. Κανε και κατι διαφορετικο.

Το να παραθέτεις ποσοστά σε τέτοια θέματα χωρίς πηγές είναι εξίσου, αν όχι πολλαπλάσια γραφικό. FYI.

Στο κάτω κάτω όπως είπες, υπάρχει και το μεταφυσικό και το εσοτέρικα αν θέλεις να μιλήσεις ελεύθερα χωρίς... εχμ... "γραφικότητες".

Δημοσ.

1) Δεν βλέπω καμμία αξιόπιστη πηγή να λέει πως έχει κάνει τις συγκεκριμένες προβλέψεις.

2) Για πες προηγούμενες προβλέψεις γιατί εγώ μόνο 3 βρήκα. Και να βγαίνει ποσοστό 85% με 3 σωστές προβλέψεις αποκλείεται.

3) Οι 4 πρώτες προβλέψεις έχουν ήδη βγει άκυρες..

Δημοσ.

Ναι, το να μην πιστευουμε σε θεους και φαντασματα μας κανει γραφικους...

εξαλλου εχω εβαλα μια φωτο μιας αλλης μαντισσας, την μπαμπα γκανουζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...