Προς το περιεχόμενο

το pc εκλεισε απο μονο του εν ωρα gaming

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

?καλησπερα

σημερα ενω επαιζα gta iv για λεπτα 25 εκλεισε το pc και δεν ανοιγε μετα..αφου περασε καμια ωρα πατησα το κουμπι και ανοιξε..εχω ενα προβλημα με το τροφοδοτικο που οταν παιζω για πολυ ωρα ζεσταινεται μυριζει και καιγεται....αλλα 1 λεπτο πριν κλεισει αγγιξα απο το τροφοδοτικο και δεν εκαιγε και πολυ και συνεχισα να παιζω μεχρι που εκλεισε....και απορω εγω τωρα..αυξησε θερμοκρασια η καρτα γραφικων..αν ναι γιατι μετα δεν ανοιγε το pc?

Δημοσ.

τι ειναι το FurMark...ακομα προσεξα οτι απο οταν εγινε αυτο το περιστατικο οταν παιζω παιχνιδια για πολυ ωρα αρχιζουν και κολλανε...

Δημοσ.

?..εχω ενα προβλημα με το τροφοδοτικο που οταν παιζω για πολυ ωρα ζεσταινεται μυριζει και καιγεται..

Το πρόβλημα το εχεις εντοπίσει, άλλαξε το τροφοδοτικό σου, είναι λίγο για HD2900xt και 4πύρηνο cpu..

Δημοσ.

εγώ δεν πιστεύω να είναι η ισχυής του τροφοδοτικού το πρόβλημα γιατι με αυτό το υπολόγισα στα 250watt max. Μπόρεί όμως να έχει πρόβλημα το φαν του και γιαυτό να σου μυρίζει καμμένο. Ποιό πιθανόν είναι η θερμοκρασία της κάρτα (93 C είναι αρκετά). Δες αν μπορείς να αλλάξεις πάστα ή κανένα fan που να στέλνει αέρα πάνω τις για να ρίξεις την θερμοκρασία της. Πάντως τα lamtech τροφοδοτικά έχουν κινέζικα ηλεκτρονικά υλικά πάνω οπότε είναι και η πιθανότητα αστοχίας τους μεγαλύτερη, αλλά τα watt του επαρκούν για το σύστημά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...