ALdaperan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας...έκανα τελικά καθαρη εγκατάσταση του ubuntu 10,10 γιατι με την αναβάθμιση αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα...και θεώρησα σωστό να κάνω 3 διαφορετικά partitions για το σύστημα μου με τη λογική οτι όταν βγεί νεα έκδοση να μπορώ να κάνω πλέον καθαρή εγκατάσταση χωρίς να χάνω τα αρχεία μου-ρυθμισεις μου (καλα δεν εκανα?) Δηλαδή έκανα : 1 parition 26gb για το συστημα 1 partition 2.5gb shwap 1partition 500+gb home παρακάτω βαζω μια εικονα με τα partitions μου: το ερωτημα μου τώρα ειναι το εξης: μπήκα στο ubuntu μέσα και όταν πάω ο υπολογιστής μου>συστημα αρχειων να δω τη χωριτικοτητα του σκληρού μου βλέπω μονο 20gb .... που ειναι τα υπόλοιπα 500+gb του Home? για του λόγου το αληθές: τι συμβαινει? μηπως εκανα καμια πατατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως το gnome από εκεί που πάς σου δείχνει μόνον του /root ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Άνοιξε το system monitor και δες στo tab filesystems Εναλλακτικά στο τερματικό >df -h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.