Χρήστος15 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας οπως λέω και στον τίτλο θέλω να συνδέσω το laptop μου sony vaio vpcf12e1e με την τηλεόραση με καλώδιο dvi η τηλεόραση εινια πλάσμα 21' τα δείχνει πολύ ωραία σαν ανάλυση αλλα όλα ειναι κάπως ροζ προσπάθησα να το διορθώσω και απο τις ρυθμίσεις τηλεόρασης και απο το laptop αλλα δεν κατάφερα κάτι!!έχετε κάποια ιδέα?
xristoforos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας οπως λέω και στον τίτλο θέλω να συνδέσω το laptop μου sony vaio vpcf12e1e με την τηλεόραση με καλώδιο dvi η τηλεόραση εινια πλάσμα 21' τα δείχνει πολύ ωραία σαν ανάλυση αλλα όλα ειναι κάπως ροζ προσπάθησα να το διορθώσω και απο τις ρυθμίσεις τηλεόρασης και απο το laptop αλλα δεν κατάφερα κάτι!!έχετε κάποια ιδέα? αν ηταν φουξια θα ειχες προβλημα. Και σε εναν φιλο του εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα εκεινου του τα εδειχνε ολα γκρι! οπως αποδειχτηκε τελικα ηταν πολυ παλιο το λαπτοπ του και η καρτα γραφικων δεν σηκωνει και πολλα πολλα. παντως το δικο σου με την gt330(?) θα επρεπε να το ειχε για την πλακα. για αρχη σβησε τους drivers της nvidia απο την προσθαφαιρεση προγραμματων,-Πινακας ελεγχου-(προγραμματα και δυνατοτητες στα 7) και μπες εδω http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_gb βαλε το σηριακο αριθμο που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ σου και κανε εγκατασταση μονο τους drivers της nvidia(-->video) και ξανασυνδεσε την και πες μας.
Χρήστος15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 xaxaxa όχι δεν είναι φούξια!! έβαλα τον σειριακό αριθμό αλλα δεν βρήκα κατι... μπήκα στο site της nvidia και κατεβάζω το update να δω μπας και γίνει κάτι!!
xristoforos89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 xaxaxa όχι δεν είναι φούξια!! έβαλα τον σειριακό αριθμό αλλα δεν βρήκα κατι... μπήκα στο site της nvidia και κατεβάζω το update να δω μπας και γίνει κάτι!! δεν βρηκες κατι? κατεβασε τοτε τους νεους drivers απο την nvidia αναλογως και το λειτουργικο συστημα που εχεις!
bakass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αρχικα αν δεν το εχεις κανει ηδη, δοκιμασε να κουνησεις το καλωδιο μηπως και δεν κανει επαφη.. μπορει να ακουγεται απλο αλλα πολλες φορες τα απλα μας διαφευγουν τελειως.. εν συνεχεια κατεβασε τους νεους drivers της nvidia οπως σου ειπε και χριστοφορος89 και δοκιμασε να μας πεις...πιστευω οτι για καποιον λογο εχουν πειραχτει τα χρωματα στο καναλι "RED" μεσα απο τις ρυθμισεις της nvidia για την επιφανεια εργασιας στην 2η οθονη...με λιγα λογια πρεπει να πας στα settings της nvidia και να αλλαξεις τις ρυθμισεις για την τηλεοραση σου!!το εχεις δοκιμασει αυτο??ισως να δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις της επιφανειας εργασιας του λαπτοπ σου και οχι της δευτερης οθονης!! με λιγα λογια try this . πινακας ελεγχου nvidia ->οθονη->αλλαγη ρυθμισεων χρωματος επιφανειας εργασιας και εκει επελεξε την πλασμα αφου εχεις κανει την συνδεση εννοειται...μετα παιξε με τα settings απο κατω..
Χρήστος15 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ok παιδια επειδή μόλις ήρθα πάλι σπίτι γι αυτο δεν εχω απαντήσει και τόσο καιρό θα δοκιμάσω και θα σας πω!! πάντως τους νέους drivers τους έβαλα και τα ιδια!
xristoforos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ok παιδια επειδή μόλις ήρθα πάλι σπίτι γι αυτο δεν εχω απαντήσει και τόσο καιρό θα δοκιμάσω και θα σας πω!! πάντως τους νέους drivers τους έβαλα και τα ιδια! hdmi εχει η τηλεοραση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.