mdr21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνα με τα tweets του gameloft , το σημερινο free game για androids (dungeon hunter) δεν ειναι συμβατο με HTC G2 , Nexus one και samsung captivate (το galaxy S εννοουν?) Επισης πηρε παραταση αλλες 24 ωρες λογω των πολλων προβληματων που αντιμετωπισανε οι χρηστες android. Λογικα αυριο θα εχει για ios , εκτος αν το πανε ios->trailer/discount->android->trailer/discount
shadowfax-1- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξερω ακριβως τις διαφορες μεταξυ captivate-vibrant-S.Πρεπει να ειναι καποιες μικρες διαφορες. Εγω το κατεβασα χωρις προβλημα παντως @ vasilisga το παιχνιδι ηταν 5 mb. Τα εξτρα ηταν οσο σου λεω...200+mb
Billys636 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 δεν νομιζω οτι ηταν τοσο μεγαλο... μου το κατεβασε σε 5-6 δευτερολεπτα μετα που εκανα και εγκατασταση ηθελε να κατεβασει και καποια επιπλεον δεδομενα και μου πηρε 1-2 λεπτα Και σε μενα που μολις το εγκατεστησα, το παιχνιδι ειναι 5+mb, αλλα τα extras που μου βγαζει στην αρχη του παιχνιδιου για να κατεβασω, ειναι 200+mb!! Αν δεν δεχτω να τα εγκαταστησει, τοτε κλεινει το παιχνιδι και με πεταει στο μενου.
AzmoDeus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Σε Galaxy S λειτουργει κανονικοτατα Συμφωνα με τα tweets του gameloft , το σημερινο free game για androids (dungeon hunter) δεν ειναι συμβατο με HTC G2 , Nexus one και samsung captivate (το galaxy S εννοουν?)
mdr21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κοροϊδια τελικα η προσφορα , τοσες μερες περασανε και εχουμε δει ενα free game για iphone και android και ολες τις αλλες μερες , trailers, wallpapers , discounts και σημερα free cash για το green farm του facebook !!!!!
Hackbob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Σωστός Φίλε και εγω αυτό βλεπω μουφα.αν και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα βγει ακόμα άλλο ένα Καλό game...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σήμερα κατέβασα το Rayman 2: Great Escape για το iOS δωρεάν. Δεν ξέρω για πόσο θα είναι ακόμη διαθέσιμο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2010 από paredwse προσθήκη λειτουργικού...
AzmoDeus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 για ποιο λειτουργικο? (γραψε λαθος, τωρα ειδα το Link οτι ειναι για IOS)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 για ποιο λειτουργικο? (γραψε λαθος, τωρα ειδα το Link οτι ειναι για IOS) My bad, έπρεπε να το είχα επισημάνει. Το πρόσθεσα στο αρχικό post.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα κατέβασα το Rayman 2: Great Escape για το iOS δωρεάν. Δεν ξέρω για πόσο θα είναι ακόμη διαθέσιμο. ισε σιγουρος πως κατεβασες το FULL VERSION? επειδη εμενα στο appstore βγαζει το free version και ολοκλιρο το game για 3,99
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ισε σιγουρος πως κατεβασες το FULL VERSION? επειδη εμενα στο appstore βγαζει το free version και ολοκλιρο το game για 3,99 Προφανώς τελείωσε η προσφορά...
mdr21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ρε γμτ μια μέρα δεν το τσέκαρα και βάλανε τζαμπέ game , που το ήθελα κιόλας :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα