Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα να κατεβαίνει...

Δεν κατέβαινε ποτέ λόγω του φόρτου οπότε μετά σκέφτηκα.. χμμμ... Installus.. και κατέβασα κάτι της προκοπής :P

Πολύ καλή κίνηση πάντως. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να κατεβάσω κάτι πάνω απο 200mb για το iphone..

And there i go..

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Εγω μαλλον ειμαι ανικανος και δε μπορω να το κατεβασω :P...

Πρεπει να μπω στο site της gameloft απο το android?

Απο το app store το κατεβάζω(α) κανονικά. Φαντάζομαι κάτι σχετικό υπάρχει για android.

Δημοσ.

θα εξηγησετε και σε εμας πως βρισκουμε και απο που ποια εφαρμογη τους ειναι free καθε μερα και απο που την κατεβαζουμε;

Δημοσ.

θα εξηγησετε και σε εμας πως βρισκουμε και απο που ποια εφαρμογη τους ειναι free καθε μερα και απο που την κατεβαζουμε;

Μπαίνεις στο app store, κανεις search την εφαρμογή, και αν όντως είναι Free την κατεβάζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βγει η σημερινή εφαρμογή ας ενημερώσει κάποιος twitterας μια και δεν το κατέχω... Edit: Με πρόλαβε ο shadowfax

Επεξ/σία από kgian
  • Members
Δημοσ.

StarFront: Collision - The Story trailer

λεει σημερα...

Εγω στο android market δε μπορω να το βρω...Μηπως ειναι μονο για IOs?

Οι δύο πρώτες προσφορές αφορούσαν όντως το iOS. Σύμφωνα με tweet της εταιρείας πάντως, αναμένονται σύντομα και αντίστοιχες κινήσεις για το Android.

image000c.png

Δημοσ.

Αχα...γμτ νομιζα οτι αυτο το ελεγε καποιος ειρωνικα...

Κ@κ@ στα μουτρα μου...Δε ξερω να διαβαζω twitter...Θα καταληξω σε 4-5 χρονια σαν κατι μπαρμπες που αλλαζει καναλι η τηλεοραση και λενε"θαυμα"(απο τη γνωση διαφιμηση της cosmote)...

• Members
Δημοσ.

Αχα...γμτ νομιζα οτι αυτο το ελεγε καποιος ειρωνικα...

Κ@κ@ στα μουτρα μου...Δε ξερω να διαβαζω twitter...Θα καταληξω σε 4-5 χρονια σαν κατι μπαρμπες που αλλαζει καναλι η τηλεοραση και λενε"θαυμα"(απο τη γνωση διαφιμηση της cosmote)...

Έλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα. Για όλα υπάρχει πρώτη φορά :P

Κοίτα, ο,τιδήποτε δημοσιεύεται στο http://twitter.com/gameloft προέρχεται από την ίδια την εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους λογαριασμούς twitter (βλέπε π.χ. και @insomniagr). Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα λεγόμενα "retweets" (τα καταλαβαίνεις επειδή εμφανίζουν διαφορετικό αποστολέα). Ακόμη και αυτά όμως, πρόκειται ουσιαστικά για αναδημοσιεύσεις άλλων tweets που ο συγκεκριμένος χρήστης θεώρησε ενδιαφέροντα. Δεν μπορείς δηλαδή να πας από μόνος σου και να δημοσιεύσεις tweet στο προφίλ ενός άλλου χρήστη.

Γενικά πάντως το twitter έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό μέσο ενημέρωσης και πολλές φορές ανακαλύπτεις ενδιαφέρουσες ειδήσεις πριν δημοσιευτούν οπουδήποτε αλλού.

Δημοσ.

Το σημερινό , STARFRONt , δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά για demo video.

Αν βγει παιχνίδι και δεν έχει ενημερώσει άλλος, θα ποστάρω.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, δεν θα έχει κάθε μέρα δωρεάν παιχνίδι... θα είναι είτε δωρεάν, είτε σε έκπτωση, έιτε κάποιο trailer από κάποιο που θα βγεί (όπως σήμερα)...

• Members
Δημοσ.

Σήμερα θα έχει το Sailboat Championship Pro

Όπου να 'ναι θα βγει και στο twitter φαντάζομαι.

Επίσης, ενημέρωσα το αρχικό άρθρο, προσθέτοντας μια επιπλέον σελίδα από την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσφορές, το appventcalendar.com (Άκυρο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπω 25 μερες , καθε μερα παιχνιδια , θα γεμισουμε για 1 χρονο!!

Ελπιζω να δωσουμε και μερικα για ipad.

Επεξ/σία από mdr21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...