LiKBeAsT Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ναι μην φάτε! Καλο δεν λεω αλλα... Απο το twitter τους: Just to clarify, #AdventCalendar Gifts INCLUDE free games. Some will be discounts on favorite titles, sneak peeks on upcoming games, etc. Σιγα μην έδιναν 25 games σε 25 days.....
mdr21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ναι μην φάτε! Καλο δεν λεω αλλα... Απο το twitter τους: . Σιγα μην έδιναν 25 games σε 25 days..... Εγω το καταλαβα οτι μαζι με το δωρεαν καθε μερα, θα εχει και σε καποια εκπτωσεις , δηλαδη τζαμπα διαφημιση με τα free για να παρασυρθεις να παρεις και ενα σε εκπτωση. Πραγμα λογικο , δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα η gameloft.
gamanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Gsarig έχεις μπερδευτεί λίγο. Της gameloft είναι το advent calendar To appvent calendar είναι άλλης εταιρίας, θα δίνει δώρο μια εφαρμογή και ένα παιχνίδι την ημέρα, αλλά μάλλον μούφα μυρίζει. Ούτως ή άλλως, όποιος έχει iphone ή ipad και θέλει να ενημερώνεται γα δωρεάν εφαρμογές, το site είναι το www.appshopper.com
Members gsarig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Members Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Gsarig έχεις μπερδευτεί λίγο. Της gameloft είναι το advent calendar To appvent calendar είναι άλλης εταιρίας, θα δίνει δώρο μια εφαρμογή και ένα παιχνίδι την ημέρα, αλλά μάλλον μούφα μυρίζει. Ούτως ή άλλως, όποιος έχει iphone ή ipad και θέλει να ενημερώνεται γα δωρεάν εφαρμογές, το site είναι το www.appshopper.com Δίκιο έχεις, το διόρθωσα. Ευχαριστώ για την επισήμανση
LiKBeAsT Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγω το καταλαβα οτι μαζι με το δωρεαν καθε μερα, θα εχει και σε καποια εκπτωσεις , δηλαδη τζαμπα διαφημιση με τα free για να παρασυρθεις να παρεις και ενα σε εκπτωση. Πραγμα λογικο , δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα η gameloft. Οχι, οχι... μακάρι να ήταν έτσι :Ρ "Some will be discounts on favorite titles, sneak peeks on upcoming games, etc" Οποτε κάποιες μέρες θα δωθούν απλά εκπτώσεις κτλ
Members gsarig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Members Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Όπως τα λέει ο LikBeAsT είναι. Με το μεταγενέστερο tweet που έκανε η Gameloft διευκρινίζει ότι η προσφορά της κάθε ημέρας μπορεί να είναι είτε ένα δωρεάν παιχνίδι, είτε έκπτωση σε κάποιον γνωστό τίτλο ή ακόμη και η παρουσίαση επερχόμενου παιχνιδιού.
koulouri Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 http://img694.imageshack.us/img694/5395/twitf.jpg Που ακριβως λεει ποιο ειναι το free game??!!
gamanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Το σημερινό tweet της gameloft είναι η πρώτη "σαν" παράγραφος κάτω από το όνομά της. gameloft Our @Gameloft #AdventCalendar surprise #2 : An exclusive glimpse at StarFront: Collision #iPhone #iPad http://j.mp/gElrkn Follow us & RT Αυτό εμφανίζεται και σαν μήνυμα στα twitters των χρηστών
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 σημερα εχει το Dungeon Hunter για android, παταω στο λινκ βαζω τα στοιχεια της συσκευης και μου λεει να κατεβασω το demo... αμα ειναι το demo, το κατεβαζα και χωρις τη προσφορα αμα ηθελα...
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πω πω αρχιζω να νομιζω οτι τσαμπα φουμαρα και τσαμπα διαφιμηση. Καταρχην δεν εχει cosmote(!!!)στο carrier.2ον οταν βαζω Samsung galaxy S στην επιλογη κινητου μου το γυρναει στο Asphalt. Ειμαι εγω ο ηλιθιο και δε μπορω να καταλαβω πως γινεται το ολο θεμα με τπτ η εχει παιχτει κουκουρουκου προβλημα; στο κινητο βαζουμε κανονικα 0030 69*********?? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από shadowfax-1-
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πω πω αρχιζω να νομιζω οτι τσαμπα φουμαρα και τσαμπα διαφιμηση. Καταρχην δεν εχει cosmote(!!!)στο carrier.2ον οταν βαζω Samsung galaxy S στην επιλογη κινητου μου το γυρναει στο Asphalt. Ειμαι εγω ο ηλιθιο και δε μπορω να καταλαβω πως γινεται το ολο θεμα με τπτ η εχει παιχτει κουκουρουκου προβλημα; στο κινητο βαζουμε κανονικα 0030 69*********?? και εγω cosmote εχω αλλα εβαλα wind το νουμερο το γραφεις κανονικα πχ 697... μου εστειλαν sms αμεσως, το κατεβασα κανονικα για galaxy s και εγω και στο λινκ που μου εστειλαν καταλαβα οτι ειναι το full game, εχω μπερδευτει λιγο... τωρα το εβαλα να το δοκιμασω
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Για καποιο λογο μου αλαζε το παιχνιδι και μου πηγαινε στο asphalt(!!!).Δε ξερω πως(!!!*2)μου εδειξε το παιχνιδι το free και εκανα οτι και εσυ...Τωρα κατεβαζει ακομα 241(!!!*3+OMG)ΜΒ-ρε τοσο μεγαλα ειναι τα παιχνιδια της gameloft?-
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Για καποιο λογο μου αλαζε το παιχνιδι και μου πηγαινε στο asphalt(!!!).Δε ξερω πως(!!!*2)μου εδειξε το παιχνιδι το free και εκανα οτι και εσυ...Τωρα κατεβαζει ακομα 241(!!!*3+OMG)ΜΒ-ρε τοσο μεγαλα ειναι τα παιχνιδια της gameloft?- δεν νομιζω οτι ηταν τοσο μεγαλο... μου το κατεβασε σε 5-6 δευτερολεπτα μετα που εκανα και εγκατασταση ηθελε να κατεβασει και καποια επιπλεον δεδομενα και μου πηρε 1-2 λεπτα
mdr21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Συγνωμη εσεις στα android απο το market δεν κατεβαζετε τα apps? Τι διαδικασιες ειναι αυτες με τους carriers και τον αριθμο κινητου?
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Συγνωμη εσεις στα android απο το market δεν κατεβαζετε τα apps? Τι διαδικασιες ειναι αυτες με τους carriers και τον αριθμο κινητου? απο το market κατεβαζουμε αλλα για τις συγκεκριμενες προσφορες μαλλον η διαδικασια γινεται με αποστολη του λινκ σε sms...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα