Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Η Gameloft, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε ότι από σήμερα προσφέρει δωρεάν ένα παιχνίδι την ημέρα, έως τις 25 Δεκεμβρίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την Gameloft στο Twitter ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για την προσφορά της ημέρας.

Κάθε προσφορά διαρκεί για 24 ώρες, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που θα κατεβάσουν το παιχνίδι (αρκεί να προλάβετε την προθεσμία). Τα παιχνίδια θα αφορούν τις πλατφόρμες του iOS (iPhone, iPod touch, iPad) και του Android.

Η λίστα των παιχνιδιών που διαθέτει η εταιρεία είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιά είναι αυτά που τελικά θα διατεθούν. Σήμερα πάντως διατίθεται το Driver για iOS συσκευές.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το driver είναι για iPhone. Στο iPad παίζει x2. Πολύ καλή κίνηση βέβαια να το δίνουν δωρεάν. Να δούμε τα αλλά που θα δώσουν αν θα είναι κανένα HD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ αν δεν έχω τουιτερ δεν μπορώ να το κατεβάσω;

Αν γίνεται πάντως όσοι έχουν τη διάθεση ας κάνουν μια ενημέρωση για εμας που δεν έχουμε τουιτερ

Επεξ/σία από BlackScorpionX
  • Members
Δημοσ.

δλδ αν δεν έχω τουιτερ δεν μπορώ να το κατεβάσω;

Αν γίνεται πάντως όσοι έχουν τη διάθεση ας κάνουν μια ενημέρωση για εμας που δεν έχουμε τουιτερ

Μπορείς να κατεβάσεις και χωρίς Twitter. Το Twitter χρησιμεύει μόνο για να παρακολουθείς τις προσφορές. Τροποποίησα το link στο αρχικό post ώστε να μπορεί να εμφανίζεται και σε χρήστες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία (http://twitter.com/Gameloft)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το twitter απλά ενημερώνεσαι. Μπες στο itunes, βρες το driver και το κατεβάζεις κανονικά δωρεάν (αν δεν κάνω τραγικό λάθος).

Εdit: Με πρόλαβαν :huh:

Επεξ/σία από matthew21
Δημοσ.

μπορειτε να μου πειτε πως λειτουργει αυτο για android πχ?

δεν εχω και ιδεα πως λειτουργει το twitter... :wacko:

εκανα λογ/μο και εγινα ακολουθητης της gameloft... :lol: :lol:

Δημοσ.

Kαι πριν απο λιγους μηνες το είχε ξανακανει κι ειχα προλαβει ολα τα παιχνιδια που είχε δωσει ,καλα ήταν ολα αλλα όχι τα καλυτερα και πιο ακριβα της αν εξαιρεσουμε το hero of Sparta.

Δημοσ.

μπορειτε να μου πειτε πως λειτουργει αυτο για android πχ?

δεν εχω και ιδεα πως λειτουργει το twitter... :wacko:

εκανα λογ/μο και εγινα ακολουθητης της gameloft... :lol: :lol:

Aκριβως το ιδιο και εγω!

Ας μας διαφωτισει καποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...