Προς το περιεχόμενο

Κάποιο πρόβλημα σε καινούργιο laptop

bmw316

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην το πιστέψεις αλλά τα παιχνίδια δεν φορτώνουν ολόκληρα στην μνήμη για να παίξουν αποκλειστικά μέσα σε αυτήν.

Όλα τα παιχνίδια χρειάζεται να γράφουν και να διαβάζουν από τον σκληρό δίσκο και μάλιστα αρκετά,όταν όμως διάφορα άλλα προγράμματα θέλουν να κάνουν το ίδιο(torrent,anti-virus και πολλά άλλα),τότε αρχίζει να πέφτει η ταχύτητα μέσα στα παιχνίδια,ότι κάρτα γραφικών και να έχεις.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε απ ότι έχω καταλάβει δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις στο gaming, έτσι δεν είναι..?

Τσέκαρε τις θερμοκρασίες που σου είπα γιατί δεν μου φαίνεται λογικό να κολλάει το pc στ dota..!

Να φανταστείς εγώ πρόσφατα έπαιξα με amd 1.2 , 512 ram και gforce fx5200 256 και έπαιζε μια χαρά...

Δημοσ.

i7 με intel hd graphics ενσωματωμενα! :blink:

το ακρως αντιθετο δηλαδη!

τρελο το λαπτοπ σου σε χαρακτηριστικα,αλλα ΤΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? :P

Δημοσ.

Πες τα..

Δημοσ.

κανουμε την πλακα μας αλλα δεν ειναι δυνατον να μην παιζεις ουτε ντοτα..

εδω επαιζα nba 2k10 με hd graphics σε ενα παμπαλαιο sony που ειχα! :lol:

Δημοσ.

τις θερμοκρασιες πως μπορω να τις ελεγξω?? σου ειναι ευκολο να μου πεις??

παντως απο την διαχειριση εργασιων των windows που εκλεισα καμποσες διεργασιες ηταν καλυτερα...

Δημοσ.

τις θερμοκρασιες πως μπορω να τις ελεγξω?? σου ειναι ευκολο να μου πεις??

παντως απο την διαχειριση εργασιων των windows που εκλεισα καμποσες διεργασιες ηταν καλυτερα...

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

κατεβασε αυτο και ξεκινα!

Δημοσ.

Εδω και εδω θα βρεις την απαντηση,πως βρεθηκε ο i7 με intel hd graphics ενσωματωμενα!;)

1 Intel® Flexible Display Interface (Intel® FDI) and the chipset graphic display interfaces require a computer system with a processor, chipset, BIOS, and enabling software for the Intel® Graphics Media Accelerator.
Δημοσ.

Εδω και εδω θα βρεις την απαντηση,πως βρεθηκε ο i7 με intel hd graphics ενσωματωμενα!;)

eshop+fujitsu siemens=trouble for ever.

στειλτο πισω πριν ειναι αργα, αν κολλαει τωρα μετα θα γινει καρβουνο. εχει που εχει θεματα ο Ι7 αν ζοριζεις και την GPU που εχει ενσωματωμενη τοτε αντιο ζωη...

στειλτο και δες κατι σε Ι3 ή Ι5 lenovo.

Δημοσ.

eshop+fujitsu siemens=trouble for ever.

στειλτο πισω πριν ειναι αργα, αν κολλαει τωρα μετα θα γινει καρβουνο. εχει που εχει θεματα ο Ι7 αν ζοριζεις και την GPU που εχει ενσωματωμενη τοτε αντιο ζωη...

στειλτο και δες κατι σε Ι3 ή Ι5 lenovo.

προχθες που ημουν στο πλαισιο ειδα απο κοντα για πρωτη φορα λαπτοπ με i7.

ηταν και παλι fujitsu siemens!και απο περιεργια ακουμπαω το λαπτοπ απο κατω και πλαγια.

μιλαμε οτι εκαιγε!

κανω στον πωλητη ''αυτο εδω καιει..για μπαρμπεκιου προοριζεται?'' και γελαει και μου κανει,

''εε οταν εχει τετοιες θερμοκρασιες προτεινουμε βασεις ψυξης αλλα εχουν ενα θεμα οι i7''.

χεσε ψηλα και αγναντευε δηλαδη!

Δημοσ.

Για να καταλάβω και εγώ...Αρχίζουμε να παίζουμε ένα παιχνίδι...Αμέσως φορτώνονται στην μνήμη της GPU τα δεδομένα που χρειάζονται...έτσι δεν είναι;;

Η απορρία μου όμως είναι γιατί όταν η μνήμη της GPU γεμίσει δεν χρησιμοποιείται η RAM;

Τι ρόλο παίζουν τα ενσωματωμένα ραφικά των επεξεργαστών;

Δημοσ.
Για να καταλάβω και εγώ...Αρχίζουμε να παίζουμε ένα παιχνίδι...Αμέσως φορτώνονται στην μνήμη της GPU τα δεδομένα που χρειάζονται...έτσι δεν είναι;;

Μόνο όταν μιλάμε για πολύ μικρά παιχνίδια,της πλάκας που λέμε.

Στα κανονικά παιχνίδια είναι συνεχής διαδικασία ανάγνωσης από τον σκληρό και επεξεργασίας από την GPU(κάρτα γραφικών).

Η απορρία μου όμως είναι γιατί όταν η μνήμη της GPU γεμίσει δεν χρησιμοποιείται η RAM;

Αυτό ακριβώς γίνεται το κακό είναι ότι η RAM του συστήματος δεν είναι φτιαγμένη για την GPU συν ότι το ποσοστό που παίρνει η GPU λείπει από το σύστημα οπότε καταλαβαίνεις ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται.

Τι ρόλο παίζουν τα ενσωματωμένα ραφικά των επεξεργαστών;

Δεν είναι τόσο εξειδικευμένη όπως μια ξεχωριστή.

Δημοσ.

Εστω ότι έχουμε δυο λάπτοπ με 1gb μνήμη στην κάρτα γραφικών το καθένα...Το ένα όμως έχει 4gb RAM ενώ το άλλο 6gb Ram...Η διαφορά τους είναι μεγάλη στα παιχνίδια; Που άλλού υπάρχει διαφορά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...