bmw316 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ FUJITSU LIFEBOOK AH550-F4 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906421 ~~ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ~~ Επεξεργαστής: Intel Core i7-620M (2.66 GHz) με 4MB L2 cache. Οθόνη: 15,6'' HD TFT BrilliantView με LED backlight (1366 x 768 pixels). Μνήμη: 4096MB (2 x 2048MB) DDR3 στα 1066MHz. Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA (5400 rpm). Οπτικός Δίσκος: Blu-ray Triple Writer disc. Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics shared μνήμης έως 1695 MB. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ...!! ΣΥΝΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ!! ΣΤΟ ΝΤΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΜΕΓΚΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΥΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ??? ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ??? ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια, ειναι κουραστικο. Στο προβλημα σου τωρα:Οταν λες "κολλαει"τι εννοεις?Οτι σου πεταει μπλε οθονη,οτι κανει frames αλλα συνεχιζει, οτι σε πεταει στο desktop οταν παιζεις, οτι παγωνουν ολα και πρεπει να κανεις επανεκκινηση?Τι απ ολα?
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τους driver της κάρτας γραφικών τους έχεις updated...? Για τσέκαρε θερμοκρασίες την ώρα που παίζεις... Και όταν λες κολλάει, τι ακριβώς εννοείς..? Έχεις lag στο παιχνίδι για μερικά δευτερόλεπτα, σε πετάει έξω, χαλάνε τα γραφικά..? τι..? Edit: Με πρόλαβε ο Gi0
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics shared μνήμης έως 1695 MB. Δεν είναι κάρτα γραφικών αλλά ενσωματωμένο ολοκληρωμένο και μάλιστα με μοιρασμένη μνήμη. Αν δεν είναι και καλός ο οδηγός δικαιολογείτε νομίζω η καθυστέρηση στα παιχνίδια.
kostasfalcon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κριμα γιατι με τα χρηματα που εδωσες θα επαιρνες αλλο με τουμπανο καρτα γραφικων....
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχώς ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά από πάνω... Παρ ολ αυτά όμως στο dota δεν νομίζω να δικαιολογείται η καθυστέρηση.. Τι μπορείς να κάνεις... Πάν'το πίσω στο e-shop πες τους ότι ήταν DOA και απαίτησε τα λεφτά σου πίσω ώστε να πάρεις κάτι καλύτερο..! (όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι το Pc το έχεις λιγότερο από 1 βδομάδα) Καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι και το forum σε ότι αφορά τις αγορές σου.
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου φιλε...φυσικα και φταιει η ενσωματωμενη καρτα γραφικών....δεν ειναι για πολλα πολλα...
bmw316 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας και παλι παιδια. ευχαριστω για τις απαντησεις. δεν με πεταει στην επιφανεια εργασιας απλα κολλαει παγωνει και μετα συνεχιζει... και οταν παιζεις κατι online καταλαβαινετε οτι αυτο ειναι καταστροφικο και εγω ετσι νομιζω η ελλειψη καρτας γραφικων θα φταιει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει σε παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις. αντε σε ενα απαιτητικο να ζοριζεται και να το δικαιολογήσω. Επειτα , τι μπορω να κανω γι αυτο?? μπορω να το παω σε μαστορα να μου βαλει καρτα?? (ρωτω διοτι εχω ακουσει οτι στα λαπτοπ δεν γινετε τιποτα αλλα ξερω γω , μηπως τελικα γινετε...?)
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 μπορω να το παω σε μαστορα να μου βαλει καρτα?? (ρωτω διοτι εχω ακουσει οτι στα λαπτοπ δεν γινετε τιποτα αλλα ξερω γω , μηπως τελικα γινετε...?) Όχι, δεν γίνεται..
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 τιποτα δηλαδη? μενω ετσι? Για αλλαγη καρτας μην το σκεφτεσαι... αληθεια..αφου σε ενδιαφερουν και τα games γιατι δεν ψαχτηκες λιγο?
bmw316 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 να μωρε επιπολεες κινησεις. και ενταξει το warcraft δεν εχει γραφικα ρε παιδες εδω θυμαμαι σε νετ σε κονσερβοκουτια το παιζαμε και λεω δεν μπορει καλο λαπτοτ εε θα το σηκωνει. και το σηκωνει αλλα κολληματα. και δεν ειναι οτι ειναι σταθερα ανα καποιο χρονικο διαστημα , ειναι οποτε θυμηθει. σκεφτηκα μηπως ειναι κατι ελλατωματικο και να το πηγαινα σε κανενα μαστορα να εκανα καμια αντιτασταση αλλα οντως οπως λετε δεν γινετε στο λαπτοπ τιποτα. πφφφ
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι αν έχεις κάποιον που ξέρει λίγο από PC μπορείς να τον αγγαρέψεις να σου σβήσει όλα τα άχρηστα προγράμματα που τρέχουν από πίσω, και αυτά δυστυχώς στα νέα laptop είναι πάρα πολλά,και άλλα βαριά να τα αντικαταστήσει με ποιο ελαφριά. Αυτό θα βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση,και θα ήταν καλό να γίνει ακόμα και σε laptop με καλή κάρτα γραφικών.
bmw316 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ναι ισως μια τετοια κινηση να βοηθησει καπως
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ναι ισως μια τετοια κινηση να βοηθησει καπως Παιδια το συγκεκριμενο εχει εναν πανισχυρο επεξεργαστη και καλη μνημη...σιγουρα καποιο <<καθαρισμα>> στα προγραμματα ειναι καλο αλλα αυτο δεν εχει αναγκη... Για τα games ρολο παιζει η καρτα γραφικών,ο επεξεργαστης απλα χρειαζεται να ειναι λιγο δυνατος για να μην υπαρχει bottleneck...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.