Rabican Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εχουμε 2 ΗΡ workstations (ητοι ΗΡ πυργο και ΗΡ οθονη). dx7500 tower & L2208W η οθονη. βασικα δεν εχουμε μονο 2, εχουμε καμμια 80αρα αλλα εγω σε αυτα τα 2 θα επικεντρωθω. σε ολα λοιπον τα πισακια η οθονη δουλευει με ενα συγκεκριμενο μοντελο καρτας γραφικων η οποια εχει DVI συνδεση (οι οθονες ειναι VGA συνεπως παιζει ανταπτορας) και παντα με 1680χ1050 αναλυση. ΚΑΙ στα 80 μηχανακια. παμε στα 2 τωρα. μου παραπονιεται ο χρηστης του ενος πως η οθονη του τα δειχνει θαμπα. οντως το κοιταζω και η οθονη δεν επαιζε στη σωστη αναλυση αλλα στα 1260χ980 η κατι τετοιο. δοκιμασα ξαναπερασα drivers οθονης και καρτας γραφικων, τιποτα. ε επειδη δεν εβρισκα ακρη λεω στο χρηστη να παρει την οθονη απο το διπλα πισι και να χρησιμοποιει αυτη μεχρι να τη δωσουμε για αλλαγη (εντος εγγυησης). πραγματι φερνει την οθονη απο διπλα, αλλα παλι τα ιδια. χαμηλη αναλυση. λεω δε γινεται, φταιει η το tower η η καρτα γραφικων. του λεω να βαλει το διπλα tower με τη δευτερη οθονη, παλι τα ιδια. κουφα πραγματα. αλλαζω ανταπτορα VGA-DVI, τιποτα. αλλαζω καλωδιο, τιποτα. αλλαζω καλωδιο ρευματος, τιποτα.....στελνω την πρωτη οθονη για αλλαγη εντος εγγυησης, φερνουν αλλη, τα ιδια. παιρνω την οθονη που τα δειχνει θαμπα, τη βαζω σε διπλανο πισι, ανεβαζει κανονικα την αναλυση, ολα ΟΚ..!!! αλλαζω πολυμπριζο, τιποτα. αλλαζω φις ρευματος, τιποτα. πραγματικα θα κουζουλαθω.. μπορει καποιος να μου δωσει ενα tip;;
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κάρτες γραφικών άλλαξες...? (όχι να πάρεις την οθόνη και να την κουμπώσεις πάνω σε άλλη κάρτα, να πάρεις άλλη κάρτα και να να την κουμπώσεις στο pc με το πρόβλημα)
Rabican Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 βασικα δεν το δοκιμασα. ομως οπως ειπα, εβαλα ενα ολοκληρο αλλο PC, το οποιο αλλο PC δουλευε κανονικα με αλλη οθονη, και μολις το κουμπωσα στο "προβληματικο σημειο" (το λεω ετσι γιατι δεν ξερω τι φταιει) παλι τα ιδια εκανε...!!
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να αλλάξεις και κάρτα γραφικών και δοκίμασε τις οθόνες σε ένα άσχετο pc για να σιγουρευτείς τι ακριβώς φταίει..! Είσαι σίγουρος ότι η θαμπάδα προέρχεται από μείωση της ανάλυσης έτσι...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.