Προς το περιεχόμενο

Ανάποδη εικόνα σε Skype

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΕΝΑ NOTEBOOK ACER ΜΕ WINDOWS 7 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ SKYPE MOY ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ..??

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΕΝΑ NOTEBOOK ACER ΜΕ WINDOWS 7 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ SKYPE MOY ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ..??

Όταν λες ανάποδα εννοείς...το κεφάλι στα πόδια και τα πόδια στο κεφάλι :lol: η το δεξί στα αριστερά και τ' ανάποδο ? (όπως σε καθρέφτη)

Δημοσ.

Όταν λες ανάποδα εννοείς...το κεφάλι στα πόδια και τα πόδια στο κεφάλι :lol: η το δεξί στα αριστερά και τ' ανάποδο ? (όπως σε καθρέφτη)

ακριβώς ετσι..το κεφαλι στα ποδια και τα ποδια στο κεφαλι:lol:..Δοκιμασα να επαναγκαταστησω τους drivers αλλα δεν αλλαξε κατι..παρατηρησα πως συμβαινει και αλλου εκτος απο skype...:(

Δημοσ.

κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα εφέ στην κάμερα

Το ελεγξα..δεν εγινε κατι,μονο απο τις ρυθμισεις οταν κανω περιστροφη 360 μοιρων φτιαχνει αλλα προσωρινα...τι μπορει να συμβαινει..??:S

Δημοσ.

ρε μπας και έχεις ανάποδα την camera? είναι τίποτα περιστρεφόμενη?

οχι..αναφερομαι στην ενσωματωμενη webcam του laptop..

Δημοσ.

όλος παραδόξως έχουν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου

δοκίμασε να περάσεις νέους drivers για την camera. αν έχεις περάσει καινούργιους δοκίμασε να βάλεις πιο παλιούς μπας και..

για το skype για να φαίνεσαι φυσιολογικά μπορείς να κάνεις αυτό

as1s.png

έχεις βάλει το πρόγραμμα για την camera Acer Orbicam? από ότι είδα έχει επιλογή “Image Orientation – Upside down".

Δημοσ.

όλος παραδόξως έχουν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου

δοκίμασε να περάσεις νέους drivers για την camera. αν έχεις περάσει καινούργιους δοκίμασε να βάλεις πιο παλιούς μπας και..

για το skype για να φαίνεσαι φυσιολογικά μπορείς να κάνεις αυτό

as1s.png

έχεις βάλει το πρόγραμμα για την camera Acer Orbicam? από ότι είδα έχει επιλογή “Image Orientation – Upside down".

jakegate7 σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες..Οταν παω στο webcam settings στο skype δεν μου δείχνει κατι για flip image,στο μενου "capture porpeties-settings" που μου δείχνεις πως μπαίνω..??

• Moderators
Δημοσ.

Το μενού "Capture properties-settings" είναι διαφορετικό για κάθε webcamera. Εξαρτάται από το περιβάλλον διαχείρισης της κάμερας που δίνει ο κάθε κατασκευαστής (τυπικά μαζί με το πακέτο εγκατάστασης των drivers ή προεγκατεστημένο).

Δημοσ.

Το μενού "Capture properties-settings" είναι διαφορετικό για κάθε webcamera. Εξαρτάται από το περιβάλλον διαχείρισης της κάμερας που δίνει ο κάθε κατασκευαστής (τυπικά μαζί με το πακέτο εγκατάστασης των drivers ή προεγκατεστημένο).

Δοκίμασα παντως για επανεγκατάσταση των drivers αλλα δεν αλλαξε κατι...και ουτε στο skype βλεπω επιλογη για "flip image"..:(

Υπάρχει καποιο πρόγραμμα για μονιμη περιστροφη της είκονας 360 μοιρών ή πάμε για εξωτερική webcam..??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...