gkalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Link??? αν όχι, τότε είναι μούφα. Το ότι βγήκε στις "ειδήσεις" δεν μου λέει τίποτα. Link απο το δελτιο ειδησεων?Σου λεω οτι το ειδα,αν θες το πιστευεις αν θες οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Λοιπον τι εχουμε μαθει μεχρι στιγμης απο το wikileaks και μας κανει εντυπωση λες και το ακουμε πρωτη φορα. 1) Ο Πουτιν συγκυβερνα με την Μαφια και τις μυστικες υπηρεσιες. Το ξερανε και οι πετρες. Πολλοι μαλιστα εδω το επικροτουν και ως προτυπο για μας 2) Σχεδιο Βαριοπουλα απο την Τουρκια , προκειμενου να επιτεθει στην Ελλαδα. Το ξερουμε εδω και 1 χρονο απο τις Τουρκικες εφημεριδες. 3) Ο ΥπΕΞ της Τουρκιας Νταβουτογλου ειναι ακραιος Ισλαμιστης και επικινδυνος για την σταθεροτητα της περιοχης. Οσοι ασχολουνται με τα γεωπολιτικα και οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια του και τις δηλωσεις του , το ξερουν χρονια 4) Ο Μπερλουσκονι ειναι γυναικας και ξενυχταει. No comments... 5) Οι Αμερικανοι ξερανε απο τις 16/9/09 οτι θα βγει νεα κυβερνηση στην Ελλαδα και ο ΓΑΠ θα ειναι πιο υποχωρητικος στο Κυπριακο και Σκοπιανο. Το πρωτο κομματι το δειχνανε ολες οι δημοσκοπησεις και η κοινη λογικη , το 2ο και σ'αυτο no comments. Πως μας αρεσει να πεφτουμε απο τα συννεφα με τα αυτονοητα... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από mdr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Kαι τωρα θα πεταχτει ο φιλος και θα σου ζητησει link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Νέος -προσωρινός φαντάζομαι- τόπος: Link Άν και σέρνεται, κάτι θα κάνει για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά γιατί ζητάτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ link or it didn't happen. Άμα έχετε αμφιβολλίες ψάχτε εσείς and prove them wrong. Γενικά μιλάω, δηλαδή τα μεγάλα sites τα θεωρείτε 100% αξιόπιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά γιατί ζητάτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ link or it didn't happen. Άμα έχετε αμφιβολλίες ψάχτε εσείς and prove them wrong. Γενικά μιλάω, δηλαδή τα μεγάλα sites τα θεωρείτε 100% αξιόπιστα; Μα αυτο ειναι το προβλημα , δεν θεωρουν ουτε τα μεγαλα site (πχ defencenet) αξιοπιστα. Πραγμα θεμιτο αλλα οπως λες και εσυ ψαξτο μονος σου και ακυρωσε τους , οχι να ζηταει απο τον φιλο που εβαλε πηγη το defencenet να κανει τη διασταυρωση της πληροφοριας αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μα αυτο ειναι το προβλημα , δεν θεωρουν ουτε τα μεγαλα site (πχ defencenet) αξιοπιστα. Πραγμα θεμιτο αλλα οπως λες και εσυ ψαξτο μονος σου και ακυρωσε τους , οχι να ζηταει απο τον φιλο που εβαλε πηγη το defencenet να κανει τη διασταυρωση της πληροφοριας αυτος. Η διασταύρωση πρέπει να γίνεται ανεξάρτητα από το που προέρχεται η είδηση και τα παιδιά έχουν δίκιο να ζητούν τεκμηρίωση της είδησης από αυτόν που την μεταφέρει διαφορετικά το forum θα γεμίσει με ένα σωρό φήμες και λασπολογίες που θα παρουσιάζονται ως τεκμηριωμένες ειδήσεις γιατί το κατά πόσο είναι άχρωμες ή άγευστες πολιτικά/κοινωνικά/κλπ είναι μεγάλη κουβέντα όσο πχ μεγάλο δεν είναι το defencenet το οποίο από μία μικρή ματιά που του έριξα έχει συγκεκριμένο τρόπο γραφής ενώ στα επίκαιρά του παραθέτει ανυπόγραφες αναρτήσεις σε blog. Από την άλλη γίνεται χρήση του ως αξιόπιστη πηγή (ίσως λόγω των θέσεων, της γραμμής και του τρόπου γραφής του) σε αρκετά ακροδεξιά blog οπότε ακόμα και αν το ίδιο δεν έχει ακροδεξιό χαρακτήρα ακόμα και αν πχ αναφέρεται σε θέματα άμυνας και το πόσο αποτελεσματικά σκοτώνει το νέο Αμερικάνικο τουφέκι XM-25 οπότε αυτός ο "χρωματισμός" που έλεγα παραπάνω εγείρει σκέψεις και προβληματισμούς αν όχι σε όλους σε πάρα πολλούς που είναι σε θέση να φιλτράρουν και να αξιολογούν τα όσα λαμβάνουν οπότε καλώς ζητούν διασταύρωση της είδησης και τεκμηρίωση που όπως είδες ένα link ήταν που παρέθεσα σε προηγούμενο ποστ. Με λίγα λόγια δεν αρκεί απλά να μεταφέρουμε μία είδηση απλά και μόνο επειδή κάπου την διαβάσαμε και είμαστε καλυμμένοι με το απλά να αναφέρουμε από που μεταφέρουμε την είδηση και να ζητάμε από τα μέλη να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα τόσο της είδησης όσο και της πηγής του γιατί πολλοί δεν θα το κάνουν και θα μείνουν με λανθασμένες εντυπώσεις και κάποιοι χώροι στοχεύουν και αποζητούν τέτοιες καταστάσεις οπότε και θέλει μεγάλη προσοχή το θέμα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από digekas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 οτι και να λεμε ο χαρος βγηκε για κινηγγι βγηκε παγανια πρεπει να παρει πυραβλο να φυγει απο την γη ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Βρε σεις, πηγές πιο έγκυρες ζήτησα από το defensenet.gr ζήτησα και πέσατε να με φάτε. Και μου συγκρίνετε το engadget (που είναι ας πούμε το cnn της ψηφιακής τεχνολογίας) με το defensenet.gr που, όπως είπε και ο digekas, πλασάρει τις ειδήσεις με ένα ιδιαίτερο χρώμα. Και στο κάτω κάτω δικαιολογούμαι πιστεύω ότι αμφιβάλλω για την αξιοπιστία μιας είδησης στρατιωτικού περιεχομένου, όταν αυτή εμπλέκει Ελλάδα και Τουρκία, και όταν παρουσιάζεται από ελληνικό site μιλιταριστικού περιεχομένου. Απο κει και πέρα, όποιος θέλει να κάνει πλάκα μαζί μου επειδή δεν εμπιστεύομαι το defensenet και τα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων, ας το κάνει ελεύθερα. No hard feelings. edit: και για κάποιον φίλο παραπάνω που ζητάει να αποδείξει όποιος θέλει ότι μια είδηση δεν ισχύει: φίλε μου δεν είναι έτσι, αυτός που παρουσιάζει την είδηση οφείλει να την τεκμηριώνει/διασταυρώνει. Αλοίμονο αν κάθε φορά που κάποιος λέει ότι ο γάιδαρος πετάει, οι υπόλοιποι να πρέπει να αποδείξουμε το αντίθετο. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από Mercyful_Fate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά γιατί ζητάτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ link or it didn't happen. Άμα έχετε αμφιβολλίες ψάχτε εσείς and prove them wrong. Γενικά μιλάω, δηλαδή τα μεγάλα sites τα θεωρείτε 100% αξιόπιστα; Τι λες βρε μιχαλη, δηλαδη αν ξεκινησω εγω και πεταω αρλουμπες ειδησεις, εσεις πρεπει να με παρετε στα σοβαρα και να ξεκινησετε να ψαχνετε να δειτε αν λεω αληθεια η οχι; Αλλη δουλεια δεν εχετε; Λογικο ειναι οταν ακους κατι να ζητας μια απλη διασταυρωση (οπως ας πουμε πολυ σωστα την εδωσε ο digekas), δε γινεται να καθεσαι ολη μερα και να ψαχνεις τις δεκαδες ειδησεις που βγαινουν εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το defencenet ειναι το Ελληνικο engadget στα αμυντικα θεματα. Εκτος αν εχετε να μου αναφερετε καποιο αλλο. Αν εσεις καθε ειδηση που γραφεται στο insomnia με αναφερομενη πηγη το engadget τρεχετε και το διασταυρωνετε μονοι σας τοτε παω πασο. Οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ , απλα καποιοι εχετε συνδυασει στο μυαλο σας τα site αμυντικων θεματων με συγκεκριμενο χωρο , οποτε και δεν μπορει να καταληξει καπου η συζητηση. Οπως για τεχνολογικα θεματα ανατρεχουμε πχ στο engadget , σε θεματα αυτοκινητου πχ στο 4troxoi και σε καθε ειδικο θεμα στο ειδικο site , ετσι και με τα αμυντικα θεματα θα πας σε αμυντικα site. Οπως οι γκομενες θα πανε πχ στο cosmopolitan , οι gay πχ στο menshealth ετσι και οι ακροδεξιοι θα κοιτανε στο defencenet. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι στον χωρο του δινει τις πιο εγκυρες και ειδικες ειδησεις. Τα πραγματα πολλες φορες ειναι απλα αρκει να αφηνουμε τις ταμπελες καμια φορα στην ακρη. Και θυμιζω η συζητηση γινεται για το σχεδιο Βαριοπουλα , θεμα που εχουν δημοσιευσει ολες οι Ελληνικες και Τουρκικες εφημεριδες και για το οποιο γινονται δικαστηρια στην Τουρκια. Καλο ειναι τα πιστευω μας να μην μπαινουν πανω απο τα γεγονοτα. Και επειδη αγγιζουμε τα ορια των κανονων του φορουμ , δεν θα το συνεχισω , οποιος ειναι καλοπροαιρετος και οχι φανατισμενος ,οπως πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε , ευκολα καταλαβαινει οτι δεν λεω κατι παραλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το defencenet ειναι το Ελληνικο engadget στα αμυντικα θεματα. Εκτος αν εχετε να μου αναφερετε καποιο αλλο. Αν εσεις καθε ειδηση που γραφεται στο insomnia με αναφερομενη πηγη το engadget τρεχετε και το διασταυρωνετε μονοι σας τοτε παω πασο. Οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ , απλα καποιοι εχετε συνδυασει στο μυαλο σας τα site αμυντικων θεματων με συγκεκριμενο χωρο , οποτε και δεν μπορει να καταληξει καπου η συζητηση. Οπως για τεχνολογικα θεματα ανατρεχουμε πχ στο engadget , σε θεματα αυτοκινητου πχ στο 4troxoi και σε καθε ειδικο θεμα στο ειδικο site , ετσι και με τα αμυντικα θεματα θα πας σε αμυντικα site. Οπως οι γκομενες θα πανε πχ στο cosmopolitan , οι gay πχ στο menshealth ετσι και οι ακροδεξιοι θα κοιτανε στο defencenet. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι στον χωρο του δινει τις πιο εγκυρες και ειδικες ειδησεις. Τα πραγματα πολλες φορες ειναι απλα αρκει να αφηνουμε τις ταμπελες καμια φορα στην ακρη. Και θυμιζω η συζητηση γινεται για το σχεδιο Βαριοπουλα , θεμα που εχουν δημοσιευσει ολες οι Ελληνικες και Τουρκικες εφημεριδες και για το οποιο γινονται δικαστηρια στην Τουρκια. Καλο ειναι τα πιστευω μας να μην μπαινουν πανω απο τα γεγονοτα. Και επειδη αγγιζουμε τα ορια των κανονων του φορουμ , δεν θα το συνεχισω , οποιος ειναι καλοπροαιρετος και οχι φανατισμενος ,οπως πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε , ευκολα καταλαβαινει οτι δεν λεω κατι παραλογο. Μιας και μιλάμε για ταμπέλες ξέχασες να αναφέρεις ότι και gay ζαχαρώνουν τα σκληρά αντράκια του defencenet... Σοβαρά τώρα, αν ένα site μιλιταριστικού περιεχομένου και αντιλήψεως είναι η εγκυρότερη πηγή σε θέματα άμυνας όπως αυτή καθορίζεται από την πολιτική και την διπλωματία, τότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα αντίληψης. http://www.google.gr...nws:1&source=og Άλλο τι αρέσει στους ακροδεξιούς στρατόκαυλους και πως θα ήθελαν να έχουν τα πράγματα και άλλο το τι ισχύει. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση οπότε και αν χάραζαν την πολιτική εκείνοι, το σχέδιο Βαριοπούλα και τόσα άλλα θα μας είχαν οδηγήσει σε άλλες καταστάσεις, το ότι απέτυχαν όπως και αποτυγχάνουν στο σύνολό τους έχει να κάνει με το IQ τους που είναι του στυλ "-ουγκ- πάμε να την πέσουμε στους άλλους -ουγκ-, τώρα που έχουμε μεγαλύτερα ρόπαλα από αυτούς -ουγκ-" και επειδή τα ρόπαλα σήμερα είναι ακριβά και πίσω από αυτά βρίσκονται εταιρίες που ελέγχουν την οικονομία και την πολιτική των κρατών που καταδυναστεύουν τον κόσμο και δημιουργούν εντάσεις σε άλλα για να πουλάνε τα όπλα τους, εκεί δεν χωρά ο φανατισμός αλλά η κοινή λογική και δεν είναι θέμα ιδεολογίας να δεις πως έχουν τα πράγματα, αρκεί να πατήσεις το προηγούμενο link και να δεις πόσα ειδησιογραφικά site έχουν την είδηση και πόσα από αυτά δεν καλλιεργούν την αντίληψη "οι άλλοι έχουν περισσότερα και καλύτερα όπλα οπότε πως θα λύσουμε τις διαφορές μας;" Φίλε μου είμαι Κρητικός και τα όπλα μου ξεθάβονται μόνο για να συντηρηθούν και όχι για να βαράω σε γάμους και πανηγύρια και να κάνω τον αντρακαρά. Αν ασχολείσαι αρκετά χρόνια με την πολιτική και δη και με αμυντικά θέματα θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το μυαλό είναι το απόλυτο όπλο και όσο παίζουμε το παιχνίδι των Αμερικανών/Γάλλων/Γερμανών που πουλάνε όπλα και στις δυο πλευρές δεν υπάρχει περίπτωση καμία χώρα πέρα από τις δικές τους να ορθοποδήσει ενώ από την άλλη όλο και αυξάνει η πιθανότητα κάποιος θερμοκέφαλος στρατόκαυλος θα βρεθεί να ξεκινήσει την ένταση. Υ.Γ. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτή η ειδοποιός διαφορά μεταξύ στρατιωτικού που γνωρίζει την θέση του και του αλλοπρόσαλλου ακροδεξιού στρατόκαυλου που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα όπλα και ακόμα μεγαλύτερη στην χρήση τους. Πάντα με φιλικές διαθέσεις, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greco Mascara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Άντε "μια θετική" στο κουμπάρο καπτα-σύντεκνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Hartnoll Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ συμφωνώ με τον mdr21, κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα με θέματα που έχουμε δει πολλές φορές. Φίλε digekas μιλάς ο ίδιος για ταμπέλες ενώ χρησιμοποιείς το παρών θέμα για να αναλωθείς εκτενέστατα σε εμμονές με "ακροδεξιούς στρατόκαυλους". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ συμφωνώ με τον mdr21, κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα με θέματα που έχουμε δει πολλές φορές. Φίλε digekas μιλάς ο ίδιος για ταμπέλες ενώ χρησιμοποιείς το παρών θέμα για να αναλωθείς εκτενέστατα σε εμμονές με "ακροδεξιούς στρατόκαυλους". Εγώ πάλι χαίρομαι ιδιαίτερα που στα όσα έχω αναφέρει μένει να διαφωνήσεις μόνο με τον χαρακτηρισμό μου και την επιμονή μου σε αυτούς. Φίλτατε όπως έχω ξαναπεί ή μάλλον ξαναγράψει οι ταμπέλες που μας φοράνε οι άλλοι δεν έχουν καμία αξία αλλά ούτε και στέκονται πάνω μας. Το θέμα είναι εμείς ποιες αποδεχόμαστε με την συμπεριφορά, την τακτική και αντίληψή μας. Πράγματι τα περισσότερα τα οποία επιβεβαιώνονται σε εμάς ήταν γνωστά δεν είχαμε βέβαια στοιχεία για να τα αποδείξουμε αλλά δεν τα χρειαζόμασταν κιόλας, είχαμε τόσες πολλές ενδείξεις που το πράγμα μίλαγε από μόνο του, είναι όμως άλλο το να διαρρέουν έντυπα τα οποία αποδεικνύουν πράγματα και καταστάσεις, έντυπα στα οποία φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι είχαν πλήρη γνώση της κατάστασης και όχι μόνο αυτό αλλά και ότι οι αποφάσεις που λάμβαναν είχαν ξεκάθαρους στόχους και άλλο να κάνουμε λογικές υποθέσεις για τις οποίες είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Για αυτό και όλη αυτή η αναφορά μου (που αποκαλείς εμμονή) στο στρατιωτικό κατεστημένο το οποίο οι χώρες αυτές το χρησιμοποιούν ως πολιτικό μέσο που καθορίζει άμεσα την οικονομία της χώρας τους αλλά και των χωρών στις οποίες εισβάλλουν. Θέλει λοιπόν προσοχή στο να μην αποδεχτεί ο κόσμος την ταμπέλα που προσπαθούν να του περάσουν αυτή της στρατιωτικής κατήχησης που θέλει το 99.99% να μην σκέφτεται αλλά απλά να εκτελεί εντολές και να αναλώνεται στο πως και όχι στο γιατί!!! Επίσης έχετε υπόψη σας ότι οι μέσοι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν τί γίνεται έξω από τα σύνορά τους και αυτοί οι μέσοι Αμερικανοί σαν ποσοστό είναι που εκλέγει κυβερνήσεις και σε αυτούς απευθύνεται πρώτα από όλους η διαρροή. Για να μην δημιουργηθεί λοιπόν κάποια παρανόηση στα όσα γράφω και σε όσους χαρακτηρίζω ως ακροδεξιούς στρατόκαυλους (ελπίζω ηθικολογικά κάποιους να τους προσβάλει μόνο το νόημα της λέξης και όχι η ίδια η λέξη) υπήρξε ξεκάθαρος διαχωρισμός αυτών από τους ενσυνείδητους στρατιωτικούς. Ή μήπως εσύ φίλτατε θα κατέτασες τους ανεγκέφαλους του σχεδίου Βαριοπούλα στους ένθερμους πατριώτες, από την μεριά της Τουρκίας;;; Και όχι δεν αναφέρομαι στην ταμπέλα του ένθερμου πατριώτη αλλά στο πως δίνει νόημα σε ένα ορισμό ένα σύνολο και πως από αυτό το ιδεολόγημα αποκτούν υπόσταση. Αν στην επόμενη διαρροή φανεί ότι πίσω από τον υποβιβασμό της πιστοληπτικής ικανότητας των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου και την κατάρρευση των οικονομιών τους βρίσκεται η Αμερική και το δολάριο και αυτές τις τακτικές και μεθοδεύσεις τις γνώριζε η Γερμανία αλλά και η Γαλλία τί θα πούμε;;; Έλα μωρέ σιγά το νέο, λες και δεν τα ξέραμε. Να δούμε λοιπόν τότε όλους αυτούς τους πατριώτες που θα κρυφτούν που διαφήμιζαν (πόσο μάλλον αυτών που τα αγόραζαν) τα οπλικά συστήματα αυτών των χωρών και που με την πράξη τους αυτή στήριζαν τις οικονομίες τους. Δεν φταίει φίλε μου ο άλλος που είναι βλαξ και με το ρόπαλό του βαράει τον κόσμο, αλλά εμείς που τον αφήσαμε να παραμείνει βλαξ και ακόμα χειρότερα που αφήσαμε στα χέρια του να φτάσει το ρόπαλο. Think again, think harder, think it over. Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα