karhariasgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μια ερωτηση ακομη. πως επιλεγω κεντρικη οθονη στο mac mini. εχω μια flatron lg 22' και μια tv lg 47' . θελώ η 47αρα να ειναι η κεντρικη. δε βρηκα καπου την επιλογη οθονης. στο system prefernce -> display δεν εχει επιλογη main monitor ή κατι αντίστοιχο
Thresher Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μια ερωτηση ακομη. πως επιλεγω κεντρικη οθονη στο mac mini. εχω μια flatron lg 22' και μια tv lg 47' . θελώ η 47αρα να ειναι η κεντρικη. δε βρηκα καπου την επιλογη οθονης. στο system prefernce -> display δεν εχει επιλογη main monitor ή κατι αντίστοιχο Για δες εδώ http://osxdaily.com/2010/04/27/set-the-primary-display-mac/
karhariasgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ημουν σίγουρος ότι ειναι κάτι άπλο και είναι εκεί αλλά δε το βλέπω. ήθελε τελικά να πάρω την άσπρη μπάρα από την δεύτερη οθόνη και να την βάλω στην πρώτη.. τόσο απλό αλλά ακόμη δε το έχω συνηθίσει. ευχαριστώ για την βοήθεια.
karhariasgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 και οι απορίες συνεχίζονται.. έκανα επανεγκατάσδταση του MAC OS X Snow Leopard . Είναι η τρίτη φορά που το κάνω, χόμπυ.. χεχε. Αλλά έχω κάποιο θέμα τώρα, την TV την βλέπει κανονικά με ανάλυση 1080p αλλά την δεύτερη οθόνη που έχω τώρα την βλέπει μόνο με ανάλυση 1680x1050, είναι μια LG L222WS Flatron. Κάτι τέτοιο είχα και με Windows Seven αλλά τελικά μετά και εκείνα την έβλεπαν με ανάλυση 1920x1080. Πως μπορώ να του πω να βλέπει και στην LG την ίδια ανάλυση? Ακόμη και mirror να κάνω τις οθόνης στην tv δίνει 1080 ενώ στην άλλη 1050.. Κάτι ακόμη που παρτατήρησα. Στην πρώτη εγκατάσταση του λειτουργικό η εναλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά, στην γλώσσα, γίνοταν με τα πλήκτρα ALT+CMD+SPACE. Την δεύτερη φορά γίνοταν με CMD+SPACE, αν πατούσα και το ALT δε άλλαζε η γλώσσα. Τώρα θέλει SHIFT+CMD+SPACE. Και οι τρεις φορές από default κατάσταση δε πείραξα κάτι εγώ. Από που μπορώ να το αλλάξω αυτό?
Coddoc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Για το δευτερο,Systen Preferences -> Keyboard and mouse -> Keyboard shortcuts -> Input.
kinq1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Από ότι διαβάζω, η LG L222WS Flatron έχει max resolution 1680X1050. Αρα αποκλείεται να πάει σε παραπάνω ανάλυση.
karhariasgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 σε ευχαριστώ για την απαντηση, ειχα παει εκει και ειχα δει οτι για την εναλλαγη γλωσσας χρησιμοποιεί τα πληκτρα ALT+CMD+SPACE αλλα δεν ειχα προσεξει οτι εχει τις ιδιες συντομευσεις για το Spotlight. Τελικα απανεργοποοιώντας τις συντομευσεις του spotlight επανέφερε την default αλλαγή πλήτρων. τώρα μένει να λύσουμε και την ανάλυση της οθόνης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.