shodan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα εκεί έχει κολλήσει. Θα δούμε τι θα γίνει
xouzel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κανένα νέο απο όσους παρήγγειλαν;Εμένα εχει κολλήσει στη ''Συγκέντρωση Προϊόντων'' Και σε μενα εκει εχει κολλησει και μαλλον εκει θα μεινει
Billys100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ...τελικα αλλη μια κλασικη 'προσφορα-απατη'....?
kanari Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τέτοιες προσφορές κρατούν λίγο έγώ τσμπισα πάντως 2 τεμάχια!!
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τέτοιες προσφορές κρατούν λίγο έγώ τσμπισα πάντως 2 τεμάχια!! Kαλά, κάτσε να παραλάβεις πρώτα και μετά βλέπουμε...
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 η γνωστη μου που βρηκε την προσφορα παρελαβε 2,οποτε μουφα δεν ειναι,το τι στοκ εχουν η το κατα ποσο τιμουν την προσφορα/λαθος τους ειναι αλλο θεμα
tarantules Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν... Εφόσον παίζονται τέτοια παιχνίδια με τις τιμές και τα βλέπετε και οι ίδιοι με τις κατά καιρούς προσφορές των καταστημάτων που μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μια είναι η αντιμετώπισή τους... ΔΕΝ ψωνίζουμε στις κανονικές τιμές παρά μόνο σε κάτι που πραγματικά καιγόμαστε και δεν μπορούμε να το αναβάλουμε και είμαστε πάντα standby για προσφορές. Η τακτική του δεν γ@μιεται ας το πάρω τώρα και ας με ποιάσουν κότσο τους κάνει να μας παίζουν στα δάχτυλα. Εαν δεν ψωνίσει κανένας έχετε την εντύπωση οτι θα τα έχουν στα ράφια να τα κοιτάνε; Οι επιταγές τρέχουν ακόμα και για τα δυνατά μαγαζιά του χώρου οπότε όπως μας "χρησιμοποιούν" αυτοί στην ανάγκη μας, έτσι κι εμείς μπορούμε να τους "παίξουμε". Πριν 1,5 χρόνο είχα χτυπήσει τα Ζ-5500 στα 230 ευρώ.Τώρα, άντε να το βρεις κάτω από 340 ευρώ.... Αρνηθείτε να σας ποιάνουν κότσο και κάνετε αγορές ΜΟΝΟ εαν είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη και δεν μπορείτε να την αποφύγετε.... Να δείτε μετά για πότε κατρακυλάνε οι τιμές....
papaniki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά σήμερα το απόγευμα παρέλαβα την παραγγελία μου..ολα καλα!η τιμη μια χαρα οπως επρεπε.. τον δοκιμασα δουλευει μια χαρα.ολα τζιτζι!
geovision_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Αν σε κάποιον περισσεύει ένας δίσκος είμαι διατεθειμένος να τον αγοράσω. Ας μου στείλει ένα pm. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα!
osalonikios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Απο 47.5 -> 82 -> και τώρα 75ευρώ... ούτε στο ΧΑΑ δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα οι τιμές
orck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλα αυτο το site απο τοτε που ξεκινησε ειναι το ιδιο αθλιο, σαν να βλεπω eshop το 1996.
tarantules Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Όσοι το πήραν στα χέρια τους ας μας πουν και εντυπώσεις από τις ταχύτητες που ποιάνει
SOWHAT Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Θυμάμαι ένα ριβιού στο γιουτιούμπι... Με τον ίδιο δίσκο και κατά μέσο ήταν 2.5 φορές γρηγορότερος...στην usb 3.0 θύρα αντί στην usb 2.0 θύρα. Λογικά έχουν ακομα σάτα 2 μέσα σαν δίσκους...
Maitre Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παρέλαβα μόλις πριν λίγο τον δίσκο και είναι μια χαρά. Να ευχαριστήσω το μέγα λαγωνικό @million_voices για την ενημέρωση με την προσφορά και την καλή μου τύχη που ήμουν σε αυτούς που πρόλαβαν να παραγγείλουν μέσα στο λίγο χρόνο που ίσχυε η πιο πάνω τιμή. tnx again @million_voices.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.