Προς το περιεχόμενο

USB 3.0 WD PASSPORT ESSENTIAL 500GB απο PLUS4U 47.56€

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανένα νέο απο όσους παρήγγειλαν;Εμένα εχει κολλήσει στη ''Συγκέντρωση Προϊόντων'' <_<

Και σε μενα εκει εχει κολλησει και μαλλον εκει θα μεινει :(

Δημοσ.

Τέτοιες προσφορές κρατούν λίγο έγώ τσμπισα πάντως 2 τεμάχια!!

Kαλά, κάτσε να παραλάβεις πρώτα και μετά βλέπουμε...

Δημοσ.

η γνωστη μου που βρηκε την προσφορα παρελαβε 2,οποτε μουφα δεν ειναι,το τι στοκ εχουν η το κατα ποσο τιμουν την προσφορα/λαθος τους ειναι αλλο θεμα

Δημοσ.

Λοιπόν...

Εφόσον παίζονται τέτοια παιχνίδια με τις τιμές και τα βλέπετε και οι ίδιοι με τις κατά καιρούς προσφορές των καταστημάτων που μας δουλεύουν ψιλό γαζί,

μια είναι η αντιμετώπισή τους...

ΔΕΝ ψωνίζουμε στις κανονικές τιμές παρά μόνο σε κάτι που πραγματικά καιγόμαστε και δεν μπορούμε να το αναβάλουμε και είμαστε πάντα standby για προσφορές.

Η τακτική του δεν γ@μιεται ας το πάρω τώρα και ας με ποιάσουν κότσο τους κάνει να μας παίζουν στα δάχτυλα.

Εαν δεν ψωνίσει κανένας έχετε την εντύπωση οτι θα τα έχουν στα ράφια να τα κοιτάνε; Οι επιταγές τρέχουν ακόμα και για τα δυνατά μαγαζιά του χώρου οπότε όπως μας "χρησιμοποιούν" αυτοί στην ανάγκη μας, έτσι κι εμείς μπορούμε να τους "παίξουμε".

Πριν 1,5 χρόνο είχα χτυπήσει τα Ζ-5500 στα 230 ευρώ.Τώρα, άντε να το βρεις κάτω από 340 ευρώ....

Αρνηθείτε να σας ποιάνουν κότσο και κάνετε αγορές ΜΟΝΟ εαν είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη και δεν μπορείτε να την αποφύγετε....

Να δείτε μετά για πότε κατρακυλάνε οι τιμές....

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα το απόγευμα παρέλαβα την παραγγελία μου..ολα καλα!η τιμη μια χαρα οπως επρεπε..

τον δοκιμασα δουλευει μια χαρα.ολα τζιτζι! :D

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αν σε κάποιον περισσεύει ένας δίσκος είμαι διατεθειμένος να τον αγοράσω. Ας μου στείλει ένα pm. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα!

Δημοσ.

Θυμάμαι ένα ριβιού στο γιουτιούμπι... Με τον ίδιο δίσκο και κατά μέσο ήταν 2.5 φορές γρηγορότερος...στην usb 3.0 θύρα αντί στην usb 2.0 θύρα. Λογικά έχουν ακομα σάτα 2 μέσα σαν δίσκους...

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις πριν λίγο τον δίσκο και είναι μια χαρά.

Να ευχαριστήσω το μέγα λαγωνικό @million_voices :P για την ενημέρωση με την προσφορά και την καλή μου τύχη που ήμουν σε αυτούς που πρόλαβαν να παραγγείλουν μέσα στο λίγο χρόνο που ίσχυε η πιο πάνω τιμή. :-)

tnx again @million_voices.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...