sandbird Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον INTEL X25-M SSDSA2MH120G2K5 2.5'' SSD 120GB MLC RETAIL. Τι άποψη έχετε ? Δεν βρήκα κανένα review της προκοπής και δεν γνωρίζω αν είναι καλή / κακή επιλογή. Είπα να μην πάρω 80GB και το μετανιώσω σε κανα 6μηνο. Πιστεύω 120 να είναι μια χαρα. Το PC μου είναι: ASUS p5b premium vista edition 4gig Kingston 800mhz Win7x64 ATI 5770 1gig Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ελάχιστα euro πιο πάνω είναι ο Corsair Force Series 120gb που είναι πιο γρήγορος, αξίζει να πάρεις τον Intel?
sandbird Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω γι'αυτο ρωτάω. Υπέθεσα Intel=εγγύηση Εννοείς αυτόν ? Corsair Force Series 120gb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 yeap αυτόν τον Corsair
Sheriff Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Thresh συμπεριφερεται καλα αυτος στα windows? Χωρις μικρο διακοπες και κολληματακια;
sandbird Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ναι γιατι διαβασα σε κατι αγγλικα φορουμ οτι και bsod ειδαν μερικοι με το hibernate.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ναι το έχω διαβάσει και εγώ αυτό αλλά σε σταθερό PC έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ Hibernate άσε που το έχω disabled για να μην τρώει χώρο από τον δίσκο...
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω γι'αυτο ρωτάω. Υπέθεσα Intel=εγγύηση Εννοείς αυτόν ? Corsair Force Series 120gb τελικα εχουν πιασει το νοημα ολοι και μας πιανουν μαλακες,δεν εξηγειται αλλιως. Αγορασα αυτον τον δισκο απο βιζιον (μαλλον παρηγγειλα) κι απο περιεργεια κοιταω καθε μερα την διαθεσιμοτητα του. Η τιμη του ανεβαινει σχεδον καθε μια δυο μερες,απτα 213 που τον παρηγγειλα στα 221 τωρα... Ουτε μετοχή να ηταν δηλαδη...
ivdimentia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ελάχιστα euro πιο πάνω είναι ο Corsair Force Series 120gb που είναι πιο γρήγορος, αξίζει να πάρεις τον Intel? Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δυο. Το θέμα είναι όμως ότι σύμφωνα μς πωλητή από Πλαίσιο ο intel είναι ο μόνος που αξίζει αυτή τη στιγμή και οι ταχύτητες του είναι πραγματικές σε σχέση με άλλους που δεν μπορούν να τις πιάσουν στην πραγματικότητα. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα επί του θέματος γιατί τώρα άρχισα να ψάχνομαι. Απλά αυτό που άκουσα γενικά είναι ότι (και καλά) μόνο η Intel έχει καταφέρει να φτιάξει δίσκο που να πιάνει αυτές τις ταχύτητες και να πηγαίνει σφαίρα. Εσείς παίδες τι λέτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ούτε εγώ νομίζω ότι ισχύει αυτόν πλέον...
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δυο. Το θέμα είναι όμως ότι σύμφωνα μς πωλητή από Πλαίσιο ο intel είναι ο μόνος που αξίζει αυτή τη στιγμή και οι ταχύτητες του είναι πραγματικές σε σχέση με άλλους που δεν μπορούν να τις πιάσουν στην πραγματικότητα. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα επί του θέματος γιατί τώρα άρχισα να ψάχνομαι. Απλά αυτό που άκουσα γενικά είναι ότι (και καλά) μόνο η Intel έχει καταφέρει να φτιάξει δίσκο που να πιάνει αυτές τις ταχύτητες και να πηγαίνει σφαίρα. Εσείς παίδες τι λέτε? Φίλε μου ο πωλητής θα κοιτάξει να σπρώξει - πουλήσει αυτό που έχει.Αν δεν τον είχαν τον 120αρη θα σου τα έλεγαν αυτά ή θα σου έλεγαν οι Corsair - OCZ είναι ποιo γρήγοροι ? Έγώ επισκέφτηκα το συγκεκριμένο κατάστημα αρχές Σεπτεμβρίου (όταν υποτίθεται ο Intel είχε ακόμα τα πρωτία).Λέω στον πωλητή ότι ενδιαφέρομαι για τον 80αρη. Αφού έσκυψε στην οθόνη του μετά από λίγο μου λέει.. "μόνο κατόπιν παραγγελίας αλλά υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι το ίδιο καλοί..."
insomnian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Aυτα τα σιδερακια στο κοκκινο sata καλωδιο τι κανουν?
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Aυτα τα σιδερακια στο κοκκινο sata καλωδιο τι κανουν? Oυσιαστικά το κλειδώνουν πάνω στην αντίστοιχη υποδοχή της μητρικής για να μην βγαίνει. Αν θέλεις να το βγάλεις πατάς αυτό το σιδεράκι και ελευθερώνεται το βύσμα από την υποδοχή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.