Bakakili Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ελπίζω να κάνω στη σωστή κατηγορία το post Σήμερα μπήκα στο fb και πάνω πάνω μου είχε μια ειδοποίηση αριστερα ένα κουτί που έλεγε Facebook και δίπλα αυτό( ← Σύρετέ το στο κουμπί αρχικής σελίδας. Έτσι, όταν ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης, θα βλέπετε τι κάνουν οι φίλοι σας. ) και δίπλα μερικές φωτογραφίες φίλων. 2-3 φίλους που ρώτησα δεν το είχαν οπότε ρωτάω εδώ μπας κ ξέρει κανείς αν είναι απατεωνιά. P.S. Το πάτησα! xD
WaNk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μπηκα και εγω. Δεν ειναι τιποτα, ουσιαστικα ειναι ενας πιο ευκολος τροπος για να κανεις το facebook αρχικη σελιδα.... εγω δν τ πατησα, μου αρεσει περισσοτερο το insomnia για αρχικη σελιδα
Bakakili Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το θέμα είναι οτι δεν έγινε το fb αρχική σελίδα! Μαλλον κάτι λάθος θα έκανα! Thx though!
WaNk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 μπορει στο pop up που πεταχτηκε στην οθονη μετα, να πατησες οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.