intergrale Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Όπως λέω και στο τίτλο μου πρόκριτε για το Sony Vegas Pro 10.0 (64-Bit) θέλω να το Αναβαθμίσω να περάσω καινούργια πράγματα Όπως π.χ. (( φωτιες,εξαφανισης κ.τ.λ )) Όπως έπεισες αν το ξέρει κάποιος καλά αυτό Το πρόγραμμα καλό θα μου έκανε όπως και σε άλλους Να μας φώτιση με της γνώσης του μιας και με το YouTube δεν είναι εύκολο να μάθεις και πολλά
oneofthem Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 "όπως λέω και στον τίτλο μου πρόκειται για το sony vegas pro 10.0 (64-bit) θέλω να το αναβαθμίσω, να περάσω καινούρια πράγματα (όπως πχ φωτιές εξαφάνισης κτλ), όπως επίσης αν ξέρει κάποιος καλά αυτό το πρόγραμμα, καλό θα μου έκανε όπως και σε άλλους, να μας φωτίσει με τις γνώσεις του, μιας και με το youtube δεν είναι εύκολο να μάθεις και πολλά"
chesty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα. Ψαχνεις για plugins. εδω ειδικα τα NewBlueFX τα θεωρω τα καλυτερα. κανε ενα search για sony vegas plugins και θα βρεις αρκετα. Ελπιζω να βοηθησα.
intergrale Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ευχαριστήσω πολύ chesty θα το ψάξω γιατί πραγματικά αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με αυτό το πρόγραμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.