Προς το περιεχόμενο

Απορία κοστολόγησης

noasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα..

Το λοιπόν, ας πούμε αυτό:

>17 inch macbook pro
2.53 Intel Core 2 Duo
4GB RAM
250 GB Hard Drive
Resolution: 1680 x 1050
VRAM: 512
Backlit Keyboard
Firewire 1 and 2.
USB ports, audio in and out
Digital video Output
CD/DVD  read and write

Aluminum body
Bought May 2009
English and Korean characters

Πόσο θα το κοστολογούσατε; Συμφοιτητής σκοπεύει να το πουλήσει και δεν κατέχει από ευρωπαϊκές αξίες/τιμές κτλ. Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες πείτε μου.

Πολλά thnx εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Aπο πλευράς χαρακτηριστικών, τουλάχιστον 400 και αν εχει και εγγύηση ακομα παραπανω.

Απο τη στιγμή όμως που έχει το δαγκωμένο μηλαράκι απο πάνω, ό,τι τιμή και να βάλει, όλο και κάποιος θα τη βρει λογική. :P :P :P

Δημοσ.
Απο τη στιγμή όμως που έχει το δαγκωμένο μηλαράκι απο πάνω, ό,τι τιμή και να βάλει, όλο και κάποιος θα τη βρει λογική. :P :P :P

Χα χα χα!!! Αυτό ακριβώς!

Δημοσ.

5 κατοστάρικα.

τουλάχιστον 400

στο mac2sell.com μουβγαλε 1070!

Παίδες φχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά χμμ.. :huh:

Το laptop είναι συμφοιτητή μου, που εδώ και λίγο καιρό ζει στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τιμές κτλ. Δυστυχώς εγώ με το κόσμο του μήλου είμαι άσχετος... Οπότεςςς τι να του πω;

Δημοσ.

Οσο κανει τωρα -20~30% δεν θα ηταν μια λογικη τιμη?

Γιατι δεν κοιτας στο ebay ποσο δινουν τα αντιστοιχα μεταχειρισμενα?

Δημοσ.

Μην το πάρεις φίλος.. εάν έχει την 8600 για GFX.. είχαν αναγνωρίσει σχεδόν όλα πρόβλημα με αυτήν την κάρτα (ευθύνη της nvdia αλλα κάλυψε η Apple τους πελάτες της με δωρεάν αντικατάσταση μητρικής σε όσους είχε παρουσιαστεί προβλημα)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει τπτ στανταρντ σε αυτα! μπορει να το δωσει 350Ευρω σε καποιον που απλα θελει να το εχει στην συλλογη του, μπορει αλλος να μην το παιρνει ουτε 100 γιατι ξερει το θεμα με τις 8600, μπορει να το δωσει 2,000Ευρω σε καποιον που θα τον πεισει οτι ειναι καλυτερο απο το καινουριο...

Δημοσ.

Οσο κανει τωρα -20~30% δεν θα ηταν μια λογικη τιμη?

Γιατι δεν κοιτας στο ebay ποσο δινουν τα αντιστοιχα μεταχειρισμενα?

Δοκίμασα ebay αλλά σκέφτηκα να απευθυνθώ και σε σας (μιας και σύμφωνα και με τις συμβουλές σας ο καθένας βάζει ότι τιμή θέλει)

Μην το πάρεις φίλος.. εάν έχει την 8600 για GFX.. είχαν αναγνωρίσει σχεδόν όλα πρόβλημα με αυτήν την κάρτα (ευθύνη της nvdia αλλα κάλυψε η Apple τους πελάτες της με δωρεάν αντικατάσταση μητρικής σε όσους είχε παρουσιαστεί προβλημα)

Δεν έχω σκοπό να το πάρω. Όπως εξήγησα παραπάνω πρόκειται για συμφοιτητή που θέλει να το πουλήσει (όχι να ΜΟΥ το πουλήσει) και μου ζήτησε τη συμβουλή μου σχετικά με τη κοστολόγηση μιας και δεν κατέχει από ευρωπαϊκές τιμές κτλ.

Δεν υπαρχει τπτ στανταρντ σε αυτα! μπορει να το δωσει 350Ευρω σε καποιον που απλα θελει να το εχει στην συλλογη του, μπορει αλλος να μην το παιρνει ουτε 100 γιατι ξερει το θεμα με τις 8600, μπορει να το δωσει 2,000Ευρω σε καποιον που θα τον πεισει οτι ειναι καλυτερο απο το καινουριο...

Συνοψίζοντας, το παιδί δεν έχει σκοπό να "φάει" τον αγοραστή αλλά ούτε να "σκοτώσει" το MacBook. Ψάχνει μία μέση "αντικειμενική" αξία για να ξεκινήσει την διαδικασία πώλησης. Ας πούμε η ερώτηση δεν είναι "πόσο θα το αγοράζατε" αλλά "πόσο θα το δίνατε" (αν αυτό βοηθάει).

Θενκς και πάλι για τη βοήθεια ;)

Δημοσ.

http://www.mac2sell.net/. ;)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

στο mac2sell.com μουβγαλε 1070!

Το mac2shell είναι "αξιόπιστη πηγή";

Και σε αυτό:

Ας πούμε η ερώτηση δεν είναι "πόσο θα το αγοράζατε" αλλά "πόσο θα το δίνατε" (αν αυτό βοηθάει).

Τι λέτε;

θενκς πολλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...