noasgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα.. Το λοιπόν, ας πούμε αυτό: >17 inch macbook pro 2.53 Intel Core 2 Duo 4GB RAM 250 GB Hard Drive Resolution: 1680 x 1050 VRAM: 512 Backlit Keyboard Firewire 1 and 2. USB ports, audio in and out Digital video Output CD/DVD read and write Aluminum body Bought May 2009 English and Korean characters Πόσο θα το κοστολογούσατε; Συμφοιτητής σκοπεύει να το πουλήσει και δεν κατέχει από ευρωπαϊκές αξίες/τιμές κτλ. Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες πείτε μου. Πολλά thnx εκ των προτέρων.
noasgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 gpu? Sorry, σωστός NVIDIA GeForce 8600 GT / PCIe / x16 / 512mb ε;
EddieObscurant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Aπο πλευράς χαρακτηριστικών, τουλάχιστον 400 και αν εχει και εγγύηση ακομα παραπανω. Απο τη στιγμή όμως που έχει το δαγκωμένο μηλαράκι απο πάνω, ό,τι τιμή και να βάλει, όλο και κάποιος θα τη βρει λογική. :P
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Απο τη στιγμή όμως που έχει το δαγκωμένο μηλαράκι απο πάνω, ό,τι τιμή και να βάλει, όλο και κάποιος θα τη βρει λογική. :P Χα χα χα!!! Αυτό ακριβώς!
noasgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 5 κατοστάρικα. τουλάχιστον 400 στο mac2sell.com μουβγαλε 1070! Παίδες φχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά χμμ.. Το laptop είναι συμφοιτητή μου, που εδώ και λίγο καιρό ζει στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τιμές κτλ. Δυστυχώς εγώ με το κόσμο του μήλου είμαι άσχετος... Οπότεςςς τι να του πω;
mdr21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Οσο κανει τωρα -20~30% δεν θα ηταν μια λογικη τιμη? Γιατι δεν κοιτας στο ebay ποσο δινουν τα αντιστοιχα μεταχειρισμενα?
darklordvader77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μην το πάρεις φίλος.. εάν έχει την 8600 για GFX.. είχαν αναγνωρίσει σχεδόν όλα πρόβλημα με αυτήν την κάρτα (ευθύνη της nvdia αλλα κάλυψε η Apple τους πελάτες της με δωρεάν αντικατάσταση μητρικής σε όσους είχε παρουσιαστεί προβλημα)
iced Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει τπτ στανταρντ σε αυτα! μπορει να το δωσει 350Ευρω σε καποιον που απλα θελει να το εχει στην συλλογη του, μπορει αλλος να μην το παιρνει ουτε 100 γιατι ξερει το θεμα με τις 8600, μπορει να το δωσει 2,000Ευρω σε καποιον που θα τον πεισει οτι ειναι καλυτερο απο το καινουριο...
noasgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Οσο κανει τωρα -20~30% δεν θα ηταν μια λογικη τιμη? Γιατι δεν κοιτας στο ebay ποσο δινουν τα αντιστοιχα μεταχειρισμενα? Δοκίμασα ebay αλλά σκέφτηκα να απευθυνθώ και σε σας (μιας και σύμφωνα και με τις συμβουλές σας ο καθένας βάζει ότι τιμή θέλει) Μην το πάρεις φίλος.. εάν έχει την 8600 για GFX.. είχαν αναγνωρίσει σχεδόν όλα πρόβλημα με αυτήν την κάρτα (ευθύνη της nvdia αλλα κάλυψε η Apple τους πελάτες της με δωρεάν αντικατάσταση μητρικής σε όσους είχε παρουσιαστεί προβλημα) Δεν έχω σκοπό να το πάρω. Όπως εξήγησα παραπάνω πρόκειται για συμφοιτητή που θέλει να το πουλήσει (όχι να ΜΟΥ το πουλήσει) και μου ζήτησε τη συμβουλή μου σχετικά με τη κοστολόγηση μιας και δεν κατέχει από ευρωπαϊκές τιμές κτλ. Δεν υπαρχει τπτ στανταρντ σε αυτα! μπορει να το δωσει 350Ευρω σε καποιον που απλα θελει να το εχει στην συλλογη του, μπορει αλλος να μην το παιρνει ουτε 100 γιατι ξερει το θεμα με τις 8600, μπορει να το δωσει 2,000Ευρω σε καποιον που θα τον πεισει οτι ειναι καλυτερο απο το καινουριο... Συνοψίζοντας, το παιδί δεν έχει σκοπό να "φάει" τον αγοραστή αλλά ούτε να "σκοτώσει" το MacBook. Ψάχνει μία μέση "αντικειμενική" αξία για να ξεκινήσει την διαδικασία πώλησης. Ας πούμε η ερώτηση δεν είναι "πόσο θα το αγοράζατε" αλλά "πόσο θα το δίνατε" (αν αυτό βοηθάει). Θενκς και πάλι για τη βοήθεια
magicofungo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 http://www.mac2sell.net/. Sent from my iPhone using Insomnia.app
noasgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 http://www.mac2sell.net/. Sent from my iPhone using Insomnia.app στο mac2sell.com μουβγαλε 1070! Το mac2shell είναι "αξιόπιστη πηγή"; Και σε αυτό: Ας πούμε η ερώτηση δεν είναι "πόσο θα το αγοράζατε" αλλά "πόσο θα το δίνατε" (αν αυτό βοηθάει). Τι λέτε; θενκς πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.