Προς το περιεχόμενο

Καφες με τη Τζουλια!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι ακριβως σπαει το συγκεκριμενο βιντεο .. ??

Μονο τα νευρα μας που ακομα υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με αυτα τα υποκειμενα ....

Ημουν μεσα before the

lock.jpg

Δημοσ.

Οντως. Αλλα η απολυτη ατακα ειναι εκει που λεει η Βωδη να παιξει τον εθνικο υμνος, και ο αλλος το εκανε στη κυριολεξια! ΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Tι ακριβως σπαει το συγκεκριμενο βιντεο .. ??

Μονο τα νευρα μας που ακομα υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με αυτα τα υποκειμενα ....

Φιλε μου δε μιλας ωραια. Αν σου τη σπαω, μη απαντας τοτε.

Υπαρχουν πολλα χειροτερα "υποκειμενα" απο τη Τζουλια. Δε φταιει η Τζουλια για τη κριση. Αλλοι μας τα φαγανε. Και εσεις τους ψηφιζετε.

Δημοσ.

Μην χαλιέστε ρε γκαρντάσηδες, χάσαμε την Τζούλια αλλά έρχεται η Πετρούλα:

Πηγή: NEWSCITY1: Σε ροζ DVD και η Πετρούλα!

Ποια είναι η επόμενη ξανθιά που θα γυρίσει ροζ DVD; Η Πετρούλα Κωστίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες , πριν λίγο, ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε ήδη βρει την επόμενη μούσα του.

Ο Σειρηνάκης έκανε πρόταση στο σέξι κορίτσι του δελτίου καιρού του Star και αυτή είπε το «ναι». Ετσι, όπως όλα δείχνουν, μετά την .Τζούλια Αλεξανδράτου, τη Μαριάννα Ντούβλη, η επόμενη που θα γυρίσει ταινία πορνό για την εταιρεία παραγωγής Sirina θα είναι η Πετρούλα. Ηδη φημολογείται πως το ξανθό μοντέλο-παρουσιάστρια θα πάρει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Δεν ξέρουμε αν ο τίτλος του DVD θα είναι «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα». Ξέρουμε, όμως, τι δήλωσε χθες στην «Εξέδρα» η 22χρονη οπαδός του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι ακόμα, είναι ένα θέμα που αφορά την παραγωγή. Την Τετάρτη που θα υπογράψουμε και θα είναι έτοιμα τα χαρτιά για το DVD, θα μπορώ να πω λεπτομέρειες».

http://www.newscity1.net/2010/11/dvd_29.html

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι ποσο καιρο θα κανρι να κοψει την εκπομπη το εσρ και ποσο προστιμο θα ριξει στο καναλι .Η Τζουλια για το κρατος δουλευει .Να μαζευει λεφτα βρε..

Δημοσ.

Aπορω γιατι χαραμιζει μια τελεια καριερα στις τσοντες και τραβιεται στα Εξτρα3

αντίθετα, εγώ απορώ γιατί όσο ήταν πιπίνι χαράμισε τα καλύτερα potential τσοντο-χρόνια της σε μέτριο μόντελινγκ. Έπρεπε να ξεκινήσει το σπρώξιμο πολύ νωρίτερα.

Για αυτό η ταινία της ήταν μάπα, ξεκάθαρη έλλειψη εξάσκησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...