karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μη το σβήσεις αυτό λέγαμε και πιο πάνω με τοΝ cosmos. Αλλά για να το δει κάποιος αυτό πρέπει να έχει πρόσβαση στο pc ή να έχει χαθεί στην ακραία περίπτωση ένα κινητό όπως είπε πιο πάνω ο γαβ
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα και να ηθελα να το σβησω το εχεις κανει παραθεση και θα φαινεται σε εσενα. Εγω επιμενω να το σβησουμε παντως γιατι υπαρχουν πολλοι πονηροι...
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αρα καποιος που πηγε στο σπιτι και ειχε προσβαση στο πισι της κοπελας εστω μια φορα μπορει να την κανει την ζημια.
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ναι σιγά το μυστικό,οι περισσότεροι το ξέρουν αυτό. Μπορείς να το κάνεις και κρυπτογράφηση με κωδικό αλλα δεν βολεύει καθόλου. edit: Πάντως όταν το χα ανακαλύψει κ εγώ είχα σοκαριστεί για το πόσο εύκολο είναι....από τότε δεν παίζει άνθρωπος μόνος του στο πισι....Μπαμπούλας εγώ από πάνω...και γαβγίζω κιόλας
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αρα καποιος που πηγε στο σπιτι και ειχε προσβαση στο πισι της κοπελας . Άρα άρα άρα ειλικρινά δε ξέρω. Με τους κωδικούς με βάζει σε υποψίες πάντως και γι' αυτό το πρώτο που ρώτησα είναι ποιος άλλος έχει πρόσβαση στο Pc
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ναι σιγά το μυστικό,οι περισσότεροι το ξέρουν αυτό. Μπορείς να το κάνεις και κρυπτογράφηση με κωδικό αλλα δεν βολεύει καθόλου. ενταξει δεν ανακαλυψαμε και την χαμενη Ατλαντιδα, αλλα οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα... Οσο για τους περισσοτερους μην το λες. δεν ειναι ολοι hacker σαν και εμας :P
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτάξτε να δείτε που όπως πάντα.....ο μπάτλερ θα φταίει!!!! Όλα αυτά που αναφέρονται για τον φίλο σου,ισχύουν και για την κοπελιά του ε,μην τα ξαναγράφουμε διπλά!! Κάντε λίστα με άτομα που μπαινοβγαίνουν σπίτι,στήστε κάμερες και άντε και σωματικό έλεγχο κατά την έξοδο!!!
katsikoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο ο υποπτος να εχει εγκαταστησει κανενα trojan (κρυφο λογισμικο που κλεβει και του στελνει οτι γραφεις στο pc οπως κωδικους κα). οποτε για αρχη κανε ενα format και προσεχε ποιον αφηνεις να εχει φυσικη προσβαση στο pc σου.
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο ο υποπτος να εχει εγκαταστησει κανενα trojan (κρυφο λογισμικο που κλεβει και του στελνει οτι γραφεις στο pc οπως κωδικους κα). οποτε για αρχη κανε ενα format και προσεχε ποιον αφηνεις να εχει φυσικη προσβαση στο pc σου. Σιγά μην κάνει φορμάτ για έναν trojan ή για ένα keylogger. Τρόποι αν κάτι τέτοιο υπάρχει στο pc υπάρχουν να εντοπιστεί. Το φορμάτ είναι η έσχατη λύση για μένα
katsikoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Σιγά μην κάνει φορμάτ για έναν trojan ή για ένα keylogger. Τρόποι αν κάτι τέτοιο υπάρχει στο pc υπάρχουν να εντοπιστεί. Το φορμάτ είναι η έσχατη λύση για μένα δεν συμφωνω μαζι σου... στην περιπτωση που εχει ενα keylogger (που αυτο νομιζω οτι συμβαινει) ποιος μπορει να του εγγυηθει οτι με το X προγραμμα θα καταφερει να το αφαιρεσει αποτελεσματικα???
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν το Χ πρόγραμμα το εντοπίσει (spybot search and destroy πχ) θα το καθαρίσει. Τρόποι αν είναι Keylogger για να βρεθεί πολλοί, Anti-keylogger προγράμματα, αυτόεδώ που εμφανίζει συνδυασμούς πλήκτρων που χρειάζονται για να μπει κάποιος στο Keylogger και αυτά στη περίπτωση που το Keylogger είναι πρόγραμμα και όχι κάτι τέτοιο το οποίο μπορεί να το δει εύκολα φαντάζομαι. Ότι με ένα καλό φορμάτ θα έχει το κεφάλι του ήσυχο μια και καλή συμφωνώ. Δεν συμφωνώ στην απευθείας λύση του φορμάτ πριν δοκιμάσει τα παραπάνω και τόσα άλλα που υπάρχουν. Είμαι της λογικής πονάει δόντι πάω οδοντίατρο και όχι κόβω κεφάλι.
katsikoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι της λογικής πονάει δόντι πάω οδοντίατρο και όχι κόβω κεφάλι. δεν ειπα κατι τετοιο. εγω ειπα: ποναει το δοντι. το βγαζω απευθειας μονος μου και βαζω ενα αλλο με την προυποθεση οτι δεν θα νιωσω κσθολοθ πονο ή κοπο οπως ακριβως και στο format
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 δεν ειπα κατι τετοιο. εγω ειπα: ποναει το δοντι. το βγαζω απευθειας μονος μου και βαζω ενα αλλο με την προυποθεση οτι δεν θα νιωσω κσθολοθ πονο ή κοπο οπως ακριβως και στο format Για αρχή που πρότεινες το φορμάτ δεν συμφωνώ. Ίσως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία περί φορμάτ. Είναι μία λύση, συμφωνώ, αλλά δεν συμφωνώ ότι είναι και η αρχή. Σε πρόβλημα σε pc από ιό ή οτιδήποτε είναι το πρώτο που δε φέρνω στο μυαλό μου. Εξάλλου για οτιδήποτε βγει τη σήμερον εποχή υπάρχει και το αντίδοτό του όσον αφορά τους υπολογιστές. Γνώμη μου πάντα και με όλη τη καλή διάθεση.
katsikoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Για αρχή που πρότεινες το φορμάτ δεν συμφωνώ. Ίσως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία περί φορμάτ. Είναι μία λύση, συμφωνώ, αλλά δεν συμφωνώ ότι είναι και η αρχή. Σε πρόβλημα σε pc από ιό ή οτιδήποτε είναι το πρώτο που δε φέρνω στο μυαλό μου. Εξάλλου για οτιδήποτε βγει τη σήμερον εποχή υπάρχει και το αντίδοτό του όσον αφορά τους υπολογιστές. Γνώμη μου πάντα και με όλη τη καλή διάθεση. ok σεβαστη η αποψη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.