karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ σωστά,πάρα πολύ σωστά. Ρε σεις κοιτάξτε εκεί μην σας έχει πάρει και τίποτα άλλους κωδικούς από άλλα πιο σημαντικά πράγματα και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε... (Αναφέρομαι σε e-banking.λογαριασμούς paypal κτλ). Ε ναι βρε cosmos sorry κιόλας, τελείωσα το λύκειο το 2001 και θυμάμαι που έχουν περάσει οι περισσότεροι συμμαθητές μου. Αλλά όχι να μου στέλνουν μαιλ, να το κωδικό σου εκεί, να το κωδικό σου εδώ. Δηλαδή μην αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια.
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο με την σχολη παντως και εμενα μου λεει η οτι ειναι καποιος παλιος συμμαθητης/ια που ειχαν καποιο προβλημα η απλα τον αντιπαθουσε η ζηλευε .Μπορει για αυτο να μην παει το μυαλο του .Γτ για να μην ξερει οτι δεν πηγε στην σχολη αυτη ,αλλα να ξερει τα μορια και που περνουσε προφανως ειναι παλιος συμμαθητης ,παιδι απο το σχολειο,καποιος απο την περιοχξ κτλ που δεν εχει καποια επαφη .Τον βρηκε μεσω facebook ,email ,κτλ και σπαει πλακα με αυτο .Γραφωντας παλια στοιχεια που ξερει απο αυτον.Εχει ο φιλος σου στοιχεια οπως πχ ποια ειναι η κοπελα του στο facebook ,email ,κτλ;Ε ,απο εκει θα τον βρηκε τοτε. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και καποιος πειραγμενος .Απλα κανει πλακα γτ ξερει οτι δεν θα τον βρει ευκολα.Αρα απομονωστε τον μην απανταει ο φιλος σου και εγω αυτο πιστευω .Αλλαξτε κωδικους,κτλ. Τωρα ως προς το παλιο μαιλ της κοπελας .Της εχει κλεψει το mail;και τον κωδικο;η κοπελα μπορει να μπει να το σβησει ;Αυτο τωρα ειναι πιο σοβαρο απο το να κανει πλακα καποιος που ξερει καποιες σκορπιες και χαζες πληροφοριες.
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ε ναι βρε cosmos sorry κιόλας, τελείωσα το λύκειο το 2001 και θυμάμαι που έχουν περάσει οι περισσότεροι συμμαθητές μου. Αλλά όχι να μου στέλνουν μαιλ, να το κωδικό σου εκεί, να το κωδικό σου εδώ. Δηλαδή μην αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια. Δεν είπα κάτι αντίθετο,μαζί σου εγώ.Δεκτή η sorry σου Δεν παίζουν την κολοκυθιά με τα κωδιλίκια Ειδικά όπου υπάρχουν κουφέτα...δεν τ αφήνω για να πάω στα πουρνάρια!! Saya σ αυτά που λες συμφωνώ αλλά έχει και κωδικούς ο "μάγκας" ,άρα παίζουν άτομα που έχουν πρόσβαση κοντινά.
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Και το θεμα ειναι πως δεν στελνει μηνυματα μονο σε αυτους αλλα και σε τριτα ατομα και γραφει μ@λ@κιες και εκει. Καλα αν τον βρουμε εχει να φαει πολλες μαπες...
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Και το θεμα ειναι πως δεν στελνει μηνυματα μονο σε αυτους αλλα και σε τριτα ατομα και γραφει μ@λ@κιες και εκει. Καλα αν τον βρουμε εχει να φαει πολλες μαπες... Τρίτα άτομα στο facebook υποθέτω σωστά; Καλά θα κάνει ο φίλος σου να κάνει το προφίλ του απόρρητο και να μην εμφανίζει τη λίστα φίλων του. Ότι ο καθένας μας μπορεί να πέσει σε λαλάκα γίνεται αλλά προστατεύουμε και τους φίλους μας. Έστω και τους "φίλους" μας στο facebook. Λοιπόν κάνε το κόπο και ρώτησέ τον αν είχε βάλει εύκολο κωδικό αλλιώς κάντε το pc άνω κάτω. Εγώ αυτό θα έκανα.
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τρίτα άτομα στο facebook υποθέτω σωστά; Καλά θα κάνει ο φίλος σου να κάνει το προφίλ του απόρρητο και να μην εμφανίζει τη λίστα φίλων του. Ότι ο καθένας μας μπορεί να πέσει σε λαλάκα γίνεται αλλά προστατεύουμε και τους φίλους μας. Έστω και τους "φίλους" μας στο facebook. Λοιπόν κάνε το κόπο και ρώτησέ τον αν είχε βάλει εύκολο κωδικό αλλιώς κάντε το pc άνω κάτω. Εγώ αυτό θα έκανα. Το εχει κανει απορρητο αλλα ειναι λιγο αργα πλεον...
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο με τον κωδικο της κοπελας πως μπορει να τον βρηκε ,ας πει ιδεες καποιος πιο σχετικος; :unsure:
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο με τον κωδικο της κοπελας πως μπορει να τον βρηκε ,ας πει ιδεες καποιος πιο σχετικος; :unsure: Και επαναλαμβάνω ίσως προγραμματάκι στο pc του. Αν το έχει κάνει απόρρητο δε νομίζω τώρα να ενοχλεί άλλους τουλάχιστον. Ρώτα τον αυτό με το κωδικό και ξαναμιλάμε, μην κάνουμε υποθέσεις.
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παντως για τους κωδικους τρια παιζουν ετσι? Η ηταν πολυ κοινοι και ευκολο να τους μαντεψεις Η τους hackαρε με καποιο keylogger Η ειχε προσβαση στο υπολογιστη (Αυτο πλακα πλακα γινεται ευκολα? Αφου οι κωδικοι ετσι κι αλλιως αποκρυπτογραφημενοι δεν ειναι?)
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παντως για τους κωδικους τρια παιζουν ετσι? Η ηταν πολυ κοινοι και ευκολο να τους μαντεψεις Η τους hackαρε με καποιο keylogger Η ειχε προσβαση στο υπολογιστη (Αυτο πλακα πλακα γινεται ευκολα? Αφου οι κωδικοι ετσι κι αλλιως αποκρυπτογραφημενοι δεν ειναι?) Για να τους "χακάρουνε" με Keylogger πρέπει να έχουν πρόσβαση στο pc του. Άρα δύο τα ενδεχόμενα για μένα ή εύκολοι ή Keylogger. Δεν είναι και ο πρωθυπουργός άλλωστε ή το Pc Του Yπουργείου Άμυνας για να αρχίσουν οι επιθέσεις στο pc του από σοβαρούς hackers edit: και όπως είπε και ο cosmos και εγώ απλά δε το σκέφτηκα, με ένα άνοιγμα στο Browser βρίσκεις τους κωδικούς, αν έχει επιλέξει απομνημόνευση κωδικού για να μην τον βάζει κάθε φορά
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 edit: και όπως είπε και ο cosmos και εγώ απλά δε το σκέφτηκα, με ένα άνοιγμα στο Browser βρίσκεις τους κωδικούς, αν έχει επιλέξει απομνημόνευση κωδικού για να μην τον βάζει κάθε φορά Αυτο γινεται ευκολα? Αφου ειναι αποκρυπτογραφημενοι
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν προγραμματακια που κανουν ευκολα αυτη την δουλεια.Βρισκουν κρυμμενους κωδικους η χαμενους.
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Α το βρηκα. Γινεται και πιο ευκολα...Δεν ξερω αν κανει να το πω ομως :P
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Α το βρηκα. Γινεται και πιο ευκολα...Δεν ξερω αν κανει να το πω ομως :P Ρίξε το γιατί θα σκάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.