cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μα γι' αυτό ρώτησα αν έχει άλλος πρόσβαση στο pc. Αν αλλάξουν κωδικούς και τους ξαναπεί ε τότε είμαι 100% σίγουρη ότι παίζει αυτό. Ε ναι...λογικά αυτό θα είναι...εκτός αν τους έχουν βάλει κοριό στο σπίτι!!! Άσχετο και σχετικό συνάμα...μήπως "έχασε" κανείς απ το ζευγαράκι τπτ τηλέφωνο κινητό??
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Λεπτομερεις τι κωδικο ειχαν στο email κλπ δεν ξερω. Θα τον ρωτησω. Στο facebook οχι δεν τον ειχαν κανει φιλο.
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Άσχετο και σχετικό συνάμα...μήπως "έχασε" κανείς απ το ζευγαράκι τπτ τηλέφωνο κινητό?? οπ με μπέρδεψες τώρα τι σχέση έχουν οι κωδικοί σε mails με το κουνητό;
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Λεπτομερεις τι κωδικο ειχαν στο email κλπ δεν ξερω. Θα τον ρωτησω. Στο facebook οχι δεν τον ειχαν κανει φιλο. Άρα έχει ένα account ανοικτό προς όλους για να του γράφει σχόλια ή στέλνει μηνύματα. Άρα φαίνεται και το mail του να υποθέσω. Οπότε για ρώτα αν είχε κάτι εύκολο πρώτα και μετά ας αλλάξει και κωδικό.
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ρώτα τον επίσης αν είχε πουθενά μαζεμένους τους κωδικούς σε text στο τηλέφωνο,σε κανά τετράδιο,γενικά κάπου που θα μπορούσαν να τους πάρουν.Αυτό με την σχολή επίσης ρώτα αν το έχει πουθενά αναφέρει σε mail υπάρχει δλδ κάπου γραπτώς και κάποιος έχοντας τους κςδικούς το διάβασε. Detective mode off
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 οπ με μπέρδεψες τώρα τι σχέση έχουν οι κωδικοί σε mails με το κουνητό; Δεν μπαίνεις εσύ στο mail σου απ το κουνητό σου??? Ξεμπερδεύτηκες τώρα??
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπαίνεις εσύ στο mail σου απ το κουνητό σου??? Ξεμπερδεύτηκες τώρα?? Ωραία παίρνεις το κινητό μου και έχω σε browser το mail μου. Αλλαγή κωδικού για να κάνεις θες το παλιό κωδικό παρόλο που σε έβαλε αυτόματα σωστά; Άρα που ξέρεις το κωδικό μου; Οκ είδες τα Mail μου αλλά το κωδικό μου; Ή υπάρχει κάτι που δε ξέρω;
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ρώτα τον επίσης αν είχε πουθενά μαζεμένους τους κωδικούς σε text στο τηλέφωνο,σε κανά τετράδιο,γενικά κάπου που θα μπορούσαν να τους πάρουν.Αυτό με την σχολή επίσης ρώτα αν το έχει πουθενά αναφέρει σε mail υπάρχει δλδ κάπου γραπτώς και κάποιος έχοντας τους κςδικούς το διάβασε. Detective mode off Καλα για την σχολη δεν θυμοταν και ο ιδιος καλα καλα που ειχε περασει...
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία παίρνεις το κινητό μου και έχω σε browser το mail μου. Αλλαγή κωδικού για να κάνεις θες το παλιό κωδικό παρόλο που σε έβαλε αυτόματα σωστά; Άρα που ξέρεις το κωδικό μου; Οκ είδες τα Mail μου αλλά το κωδικό μου; Ή υπάρχει κάτι που δε ξέρω; Βέβαια και μπορείς ,ανάλογα ποιόν browser χρησιμοποιείς,όπως ακριβώς και στο pc σου.
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Βέβαια και μπορείς ,ανάλογα ποιόν browser χρησιμοποιείς,όπως ακριβώς και στο pc σου. οχ ναι σωστός!
CROM271 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παντως για να ξεκαθαρισουμε αυτο. Αρχεια βαθμολογιων απο το μακρυνο 1998 δεν υπαρχουν σιγουρα στο internet?
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παντως για να ξεκαθαρισουμε αυτο. Αρχεια βαθμολογιων απο το μακρυνο 1998 δεν υπαρχουν σιγουρα στο internet? Χωρίς να είμαι βέβαιη δεν νομίζω...
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Φύλαγε τα ρούχα σου....να χεις τους κωδικούς σου τουλάχιστον!! Ναι σου λέω εγώ στάνταρντ δεν παίζει...εδώ το '98 στην Ελλάδα δεν υπήρχε σχεδόν ίντερνετ....με την 56άρα θα μπαίνανε να ψάξουν για βαθμολογίες και τα ρέστα?Και ποιός θα τα αναρτούσε?Το Υπεπθ??Ας καγχάσω δυνατά!!! Κάντε ένα search στο google με το ονοματεπώνυμο του παιδιού να δείτε σε ποιές λίστες αναφέρεται και τί μπορεί σχετικό ή άσχετο να έχει χρησιμοποιήσει ο ενοχλητικός από εκεί.
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Φύλαγε τα ρούχα σου....να χεις τους κωδικούς σου τουλάχιστον!! Ναι σου λέω εγώ στάνταρντ δεν παίζει...εδώ το '98 στην Ελλάδα δεν υπήρχε σχεδόν ίντερνετ....με την 56άρα θα μπαίνανε να ψάξουν για βαθμολογίες και τα ρέστα?Και ποιός θα τα αναρτούσε?Το Υπεπθ??Ας καγχάσω δυνατά!!! Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση τους, πιο πολύ θα με έκαιγε το που στο καλό βρίσκει τους κωδικούς παρά σε ποια σχολή είχα περάσει και το θυμάται.
cosmos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση τους, πιο πολύ θα με έκαιγε το που στο καλό βρίσκει τους κωδικούς παρά σε ποια σχολή είχα περάσει και το θυμάται. Πολύ σωστά,πάρα πολύ σωστά. Ρε σεις κοιτάξτε εκεί μην σας έχει πάρει και τίποτα άλλους κωδικούς από άλλα πιο σημαντικά πράγματα και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε... (Αναφέρομαι σε e-banking.λογαριασμούς paypal κτλ). Edit:Κανάς χαζοβιόλης/α θα είναι πάντως και το κάνει για το χαβαλέ του και να σας την σπάσει.Αν ήθελε να κάνει ζημιά θα ξεκινούσε απ το πολύ απλό άλλαγμα κωδικών και μετά spam-άρισμα σαν να ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης. Σταματώ εδώ .....γιατί άντε πολλές ιδέες έχω δώσει ....και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.