Προς το περιεχόμενο

MSI GeForce GTX 470 Twin Frozr II Γνωμες

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι την γνωμη σας.Υστερα απο ψαξιμο κατεληξα να αγορασω την MSI GeForce GTX 470 Twin Frozr II .

Η μητρικη μου ειναι μια Gigabyte GA-X58A-UD3R την οποια θα αγορασω.Το τροφοδοτικο σκεφτομαι να ειναι 850W της Corsair.Δεν προκειται να κανω συντομα καποια αλλη αναβαθμιση μετα απο την αγορα αυτη. Οποτε με γνωμονα ολα αυτα, μπορειτε να μου πειτε αν αυτη η καρτα μπορει να αντεξει αρκετο διαστημα ; Την εχω βρει γυρω στα 240 ευρω. Αν υπαρχει καποια αλλη προταση , απλα να μην ξεπερναει τα 300 κατοσταρικα.

Ευχαριστω

Εννοειται οτι την θελω για να παιζω κανα παιχνιδι,η οθονη μου ειναι μια Samsung T260.

Δημοσ.

Αφού κατέληξες τι μας ρωτάς; :P

Αν θες nvidia και τη θες τώρα είναι καλή.

Μια άλλη καλή πρόταση (αλλά AMD) και πιο φτηνή είναι αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5850-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-Pci-Express-R5850-TWIN-FROZR-II.htm

Αλλιώς μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες να αρχίσουν να βγαίνουν οι 6870 με custom coolers βέβαια και να δείς και εκεί τι παίζει.

Δημοσ.

Γιατι φιλε μου οταν θα φτασει στην 7 δεκεμβριου,ας περιμενει ακομη λιγο για να παρει τις 6950,6970 (στη τυχη ο κωδικος,εννοω τις αντιστοιχες 5850/5870)...και παει λεγοντας!

Δημοσ.

συγγνώμη για gtx470 δεν πάει? "γιαυτο" του είπα να περιμένει αυτά τα μοντέλα. 6970 θα είναι καλύτερη από 570 (αλλα θα κοστίζει και 400 euro +), τώρα στα αλλα παίζεται

Δημοσ.

γιατί δεν περιμένεις μέχρι τις 7 δεκεμβρίου που έρχονται οι καινούργιες 560 και 570?

ειναι σιγουρο οτι ερχονται οι 560 τοτε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δουλειές θέλεις να κάνεις με το μηχανάκι αυτό, αλλά αν η "σκληρότερη" δουλειά είναι το gaming, μόνο και μόνο αν προσμετρήσεις την ακριβή μητρική με Χ58 και το 850άρι Corsair, η 470 δείχνει σχεδόν ως ανισσόροπη επιλογή...

Όχι ότι μία καλή/ακριβή μητρική και ένα μεγάλο/ακριβό τροφοδοτικό πάνε χαμένα, αλλά με κάτι "υποδεέστερο"/φτηνότερο σε αυτά τα δύο υποσυστήματα (μητρική/τροφοδοτικό) και το ποσό που περισσεύει, τσιμπάς κάρτα-κανόνι και όχι """"απλώς""" 470.

Δημοσ.

Μια χαρά κάρτα είναι η 470 και αν την εχεις βρει σε αυτα τα χρήματα να την πάρεις..

Τώρα στην ερώτηση που κάνεις για το πόσο θα σε κρατήσει πάνω σε αυτο οπως ξέρεις κ εσυ δεν υπάρχει απάντηση, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος τίτλος που να τα βρει σκούρα η gtx470 και ολα θα τα παίξει στο full, τώρα σε 2 χρόνια απο τώρα δεν ξέρουμε τι θα εχει βγει αλλά και πάλι μια high end κάρτα του σήμερα κρατιέται μια χαρά για τα επόμενα 2 χρόνια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...