Προς το περιεχόμενο

Οθονη μεχρι 400 ευρο

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως να εγινε αυτο? Οταν την ξεπακεταρισες δεν ηταν τιγκα σε αφρολεξ και διαφανιες?

Παντως δεν ειναι τοσο σπανιο φαινομενο τα καμμενα πιξελ. Εμενα εχουν απο 1 οι 2 απο τις 4 οθονες που εχω παρει. Μονο 2 Samsung δεν εχουν. Η πρωτη μου LCD (22 LG) και η Plasma μου εχουν απο 1 ασπρο. Σπαστικο, αλλα τι να κανεις? Υπαρχουν και σημαντικοτερα προβληματα στην ζωη. Μακαρι εγω να μην ειχα αλλα προβληματα και τα σημαντικοτερα να ηταν τα 2 καμμενα μου πιξελ. Παραδεισος, στην αγνοια μου θα ηταν! :P

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε να δούμε. Εύχομαι τα καλύτερα. Με τη dell τελικά μίλησες;

πηρα κ το msystem αλλα αυτοι τα ιδια οτι κ καλα η dell αναλαμβανει την αντικατασταση κ το service

Δημοσ.

εχουν περασει περιπου 9 μηνες απο οταν πηρα την Dell UltraSharp U2410

ακομα παραμενει best seller

δεν ειναι τυχαιο που η τιμη της εχει πεσει μολις 20ε απο τότε!

Δημοσ.

εχουν περασει περιπου 9 μηνες απο οταν πηρα την Dell UltraSharp U2410

ακομα παραμενει best seller

δεν ειναι τυχαιο που η τιμη της εχει πεσει μολις 20ε απο τότε!

Την παλεύει καλά με τον Cyrix. :P :P :P

Δημοσ.

λοιπον μουρθε η αλλη οθονη.ειναι revA02 november.κ αυτη εχει ενα πολυ μικρο πιχελ αλλα ισα ισα που φαινεται.πρεπει να πας πολυ κοντα για να το δεις.δεν ξερω θα την αφησω για λιγο κ αν δω οτι μου αποσπαει την προσοχη το πιχελ θα την αλλαξω κ αυτην.τα αλλα bleeding k tinting δεν βλεπω τπτ.το tinting τι ειναι?

Δημοσ.

Σε μαύρο φόντο το τσέκαρες;

Αν ναι, καλή φάση.

ναι σε μαυρο το τσεκαρα.δεν εχει τπτ.κ το πιχελ συνεχεια το χανω,δεν φαινεται καθολου οταν κοιταω την οθονη απο μπροστα αλλα απο ακρη ψιλοφαινεται κ ειναι στην γωνια.

λοιπον παιδες κατι αλλο τωρα,θελω να παρω χριστ.δωρο στην πεθερα μια 32+ για το σαλονι.για πειτε καμια ιδεα.

μεχρι 500 ευρο απο multirama

Αυτη λεει?

Δημοσ.

ναι μωρε ποια μαρκα ρεσυ.απλα λεω καμια 37" κ δεν ξερω lcd or led.ειχα διαβασει οτι οι led ειναι πανακριβες κ τρωνε ρευμα.αρα να ψαξω για lcd?k samsung?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...