karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 i think yes Δεν έχεις από το να το παίξεις λίγο εκνευρισμένη βέβαια και βλέπεις. Εγώ θα έκανα πάντως την επικοινωνία μου με την Dell πρώτα (όσες φορές το έκανα, 2 μέχρι στιγμής ήταν άψογοι) και μετά θα έκρινα
AnatoliGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 i think yes Δεν έχεις από το να το παίξεις λίγο εκνευρισμένη βέβαια και βλέπεις. Εγώ θα έκανα πάντως την επικοινωνία μου με την Dell πρώτα (όσες φορές το έκανα, 2 μέχρι στιγμής ήταν άψογοι) και μετά θα έκρινα εκνευρισμενος θες να πεις.απλα σκεφτομαι οτι θα μου στειλουν καποια μεταχειρισμενη με προβλημα.τι κολπα ειναι αυτα? κατι ασχετο μπορω να αλλαξω το username moy?χαχα
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 εκνευρισμενος θες να πεις.απλα σκεφτομαι οτι θα μου στειλουν καποια μεταχειρισμενη με προβλημα.τι κολπα ειναι αυτα? Ε, καλά, είδα και εγώ anatoli και πήγε αλλού το γυναικείο μου κεφάλι Κοίτα είχα αλλάξει οθόνη, όχι δικιά μου αλλά γνωστού. Καινούρια δώσανε. Βέβαια μπορεί να ήτανε εξαίρεση, για να στο αναφέρουν, κάτι θα έχουν δει τα μάτια τους.
therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 i think yes Δεν έχεις από το να το παίξεις λίγο εκνευρισμένη Χα χα , λες να εκνευριστηκε τοσο πολυ που ν'αλλαξε φυλλο?
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Χα χα , λες να εκνευριστηκε τοσο πολυ που ν'αλλαξε φυλλο?
AnatoliGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 παντος ειναι ξενερα να δωσεις μισο χιλιαρικο για οθονη κ να μην ξερεις αν θα παρεις καινουρια η μεταχ.θα τους τα πω αυριο.....θα δουν τι θα παθουν(χλαπατσας απτο της ελλαδος τα παιδια αχαχαχαχαχα)
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 παντος ειναι ξενερα να δωσεις μισο χιλιαρικο για οθονη κ να μην ξερεις αν θα παρεις καινουρια η μεταχ.θα τους τα πω αυριο.....θα δουν τι θα παθουν(χλαπατσας απτο της ελλαδος τα παιδια αχαχαχαχαχα) Ξενέρωμα είναι αν τελικά κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά αυτό εξαρτάται απο το πόσο ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ θα το παίξεις και τι υποχωρήσεις θα κάνεις. Εγώ μεταχειρισμένη δε θα έπαιρνα πάντως.
AnatoliGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ξενέρωμα είναι αν τελικά κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά αυτό εξαρτάται απο το πόσο ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ θα το παίξεις και τι υποχωρήσεις θα κάνεις. Εγώ μεταχειρισμένη δε θα έπαιρνα πάντως. τι κολπα εχεις?εχεις καμια ακρη?
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Άκρη δεν έχω αλλά μεταχειρισμένο προϊόν ενώ έχω πληρώσει καινούριο και βγήκε ψιλοσκάρτο, δε θα έπαιρνα με τίποτα. Θα έκανα άνω κάτω το μαγαζί και θα έπαιρνα ότι πλήρωσα. Και μια και είσαι και ΟΣ και όχι Η, χτύπα και κάνα χέρι στο τραπέζι. Αυτό βέβαια στη περίπτωση που χρειαστεί
AnatoliGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Άκρη δεν έχω αλλά μεταχειρισμένο προϊόν ενώ έχω πληρώσει καινούριο και βγήκε ψιλοσκάρτο, δε θα έπαιρνα με τίποτα. Θα έκανα άνω κάτω το μαγαζί και θα έπαιρνα ότι πλήρωσα. Και μια και είσαι και ΟΣ και όχι Η, χτύπα και κάνα χέρι στο τραπέζι. Αυτό βέβαια στη περίπτωση που χρειαστεί να τα χωσω στην dell η στο msystems?
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Όποιος σου κάνει νάζια edit: Κάνε ένα τηλέφωνο από τη dell πρώτα, εγώ αυτό θα έκανα και βλέπεις και κάνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 παντος ειναι ξενερα να δωσεις μισο χιλιαρικο για οθονη κ να μην ξερεις αν θα παρεις καινουρια η μεταχ. δυστυχώς αν δεν κάνω λάθος αυτό γίνεται με όλους τους κατασκευαστές
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλά μην μου στεναχωριέσαι . Συμβαίνει ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βγάλει άκρη και σύντομα μάλιστα και με καινούρια.
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι αυτή η πολιτική των εταιρειών όμως, ποια η λογική να γίνει όλο αυτό;
AnatoliGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλά μην μου στεναχωριέσαι . Συμβαίνει ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βγάλει άκρη και σύντομα μάλιστα και με καινούρια. υπαρχει περιπτωση αυτη που μου εδωσε το msystems να ηταν μεταχ.?????κ να το ξερανε?σημερα δεν προλαβα να τους παρω,αυριοαυριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.