Προς το περιεχόμενο

Οθονη μεχρι 400 ευρο

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i think yes :lol:

Δεν έχεις από το να το παίξεις λίγο εκνευρισμένη βέβαια και βλέπεις.

Εγώ θα έκανα πάντως την επικοινωνία μου με την Dell πρώτα (όσες φορές το έκανα, 2 μέχρι στιγμής ήταν άψογοι) και μετά θα έκρινα

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

i think yes :lol:

Δεν έχεις από το να το παίξεις λίγο εκνευρισμένη βέβαια και βλέπεις.

Εγώ θα έκανα πάντως την επικοινωνία μου με την Dell πρώτα (όσες φορές το έκανα, 2 μέχρι στιγμής ήταν άψογοι) και μετά θα έκρινα

εκνευρισμενος θες να πεις.απλα σκεφτομαι οτι θα μου στειλουν καποια μεταχειρισμενη με προβλημα.τι κολπα ειναι αυτα?

κατι ασχετο μπορω να αλλαξω το username moy?χαχα

Δημοσ.

εκνευρισμενος θες να πεις.απλα σκεφτομαι οτι θα μου στειλουν καποια μεταχειρισμενη με προβλημα.τι κολπα ειναι αυτα?

Ε, καλά, είδα και εγώ anatoli και πήγε αλλού το γυναικείο μου κεφάλι :P

Κοίτα είχα αλλάξει οθόνη, όχι δικιά μου αλλά γνωστού. Καινούρια δώσανε. Βέβαια μπορεί να ήτανε εξαίρεση, για να στο αναφέρουν, κάτι θα έχουν δει τα μάτια τους.

Δημοσ.

παντος ειναι ξενερα να δωσεις μισο χιλιαρικο για οθονη κ να μην ξερεις αν θα παρεις καινουρια η μεταχ.θα τους τα πω αυριο.....θα δουν τι θα παθουν(χλαπατσας απτο της ελλαδος τα παιδια αχαχαχαχαχα)

Δημοσ.

παντος ειναι ξενερα να δωσεις μισο χιλιαρικο για οθονη κ να μην ξερεις αν θα παρεις καινουρια η μεταχ.θα τους τα πω αυριο.....θα δουν τι θα παθουν(χλαπατσας απτο της ελλαδος τα παιδια αχαχαχαχαχα)

Ξενέρωμα είναι αν τελικά κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά αυτό εξαρτάται απο το πόσο ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ θα το παίξεις και τι υποχωρήσεις θα κάνεις. Εγώ μεταχειρισμένη δε θα έπαιρνα πάντως.

Δημοσ.

Ξενέρωμα είναι αν τελικά κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά αυτό εξαρτάται απο το πόσο ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ θα το παίξεις και τι υποχωρήσεις θα κάνεις. Εγώ μεταχειρισμένη δε θα έπαιρνα πάντως.

τι κολπα εχεις?εχεις καμια ακρη?

Δημοσ.

Άκρη δεν έχω αλλά μεταχειρισμένο προϊόν ενώ έχω πληρώσει καινούριο και βγήκε ψιλοσκάρτο, δε θα έπαιρνα με τίποτα. Θα έκανα άνω κάτω το μαγαζί και θα έπαιρνα ότι πλήρωσα.

Και μια και είσαι και ΟΣ και όχι Η, χτύπα και κάνα χέρι στο τραπέζι. ;)

Αυτό βέβαια στη περίπτωση που χρειαστεί :)

Δημοσ.

Άκρη δεν έχω αλλά μεταχειρισμένο προϊόν ενώ έχω πληρώσει καινούριο και βγήκε ψιλοσκάρτο, δε θα έπαιρνα με τίποτα. Θα έκανα άνω κάτω το μαγαζί και θα έπαιρνα ότι πλήρωσα.

Και μια και είσαι και ΟΣ και όχι Η, χτύπα και κάνα χέρι στο τραπέζι. ;)

Αυτό βέβαια στη περίπτωση που χρειαστεί :)

να τα χωσω στην dell η στο msystems?

Δημοσ.

Όποιος σου κάνει νάζια

edit: Κάνε ένα τηλέφωνο από τη dell πρώτα, εγώ αυτό θα έκανα και βλέπεις και κάνεις

• Super Moderators
Δημοσ.

παντος ειναι ξενερα να δωσεις μισο χιλιαρικο για οθονη κ να μην ξερεις αν θα παρεις καινουρια η μεταχ.

δυστυχώς αν δεν κάνω λάθος αυτό γίνεται με όλους τους κατασκευαστές :(

Δημοσ.

Καλά μην μου στεναχωριέσαι :) . Συμβαίνει ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες.

Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βγάλει άκρη και σύντομα μάλιστα και με καινούρια.

Δημοσ.

Καλά μην μου στεναχωριέσαι :) . Συμβαίνει ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες.

Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βγάλει άκρη και σύντομα μάλιστα και με καινούρια.

υπαρχει περιπτωση αυτη που μου εδωσε το msystems να ηταν μεταχ.?????κ να το ξερανε?σημερα δεν προλαβα να τους παρω,αυριοαυριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...