karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 anatoli έχεις προϊόν dell πάρε τηλ εδώ 2108129810 και πες τους τι παίζει. Θα σε βοηθήσουν σα να είναι σπίτι σου. Ζήτα αλλαγή και ότι θες. Δε θα σου το χαλάσουν.(το χατήρι εννοώ )
jakegate7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 σλουρπ σλουρπ θέλω και εγώ μια τέτοια οθόνη, τα 22 μου φαίνονται πολύ λίγα τελικά δε θέλω πονηρές σκέψεις καλορίζικη!
karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ζήλια κακιάάάάάάάάάάάάάάάά Πλάκα πλάκα και εγώ την έχω βάλει στο μάτι, αλλά δε ξέρω πως θα μου φανεί η διαφορά απο τις 27"
panchociv Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 παιδια διαβασα οτι οταν σε μαυρο φοντο το πιχελ ειναι μπλε τοτε ειναι κολλημενο πιχελ κ οχι καμενο.ξερετε κατι γιαυτο?εμενα ετσι ειναι σε μαυρο φαινεται μπλε.σε ασπρο δεν φαινεται καθολου Αυτό σημαίνει πως δεν καλύπτονται από εγγύηση αυτές οι περιπτώσεις ?
AnatoliGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 παιδια πιστευω πως ειναι οτι πρεπει για γραφειο.δειτε διαφορα με την 20'.παραπανω νομιζω δεν λεει.βασικα δεν ξερω δεν εχω δουλεψει πανω σε 27'. στα παιχνιδια αλλο πραμα.pes 11,2knba11,bad company,black ops απλα τελειο,μονο στο metro μαλλον η gtx ζοριστηκε στα 1900-1200. κατι φωτογραφιες σε πολυ καλη αναλυση εμεινα με το στομα ανοιχτο,πχ στην lg το προσωπο φαινεται καθαρο,στην dell φαινονται τα σπυρακια χαχαχα.... αυριο θα τους παρω.δεν παιζει να το αφησω ετσι,450 ευρο εδωσα.
karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλά εγώ έχω 27" και έλεγα να πάω σε πιο μεγάλη, καθώς δουλεύω excel access με πολλές στήλες και πολλά παράθυρα ταυτόχρονα λόγο δουλειάς. Αλλά μάλλον θα την τσιμπήσω και θα την βάλω στον άλλο dell. Αύριο χωρίς να είμαι σίγουρη δεν θα τους βρεις. Κάνε ένα τηλ τώρα, βγαίνει ο τηλεφωνητής και θα σου πει τις ώρες λειτουργίας του Support.
AnatoliGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλά εγώ έχω 27" και έλεγα να πάω σε πιο μεγάλη, καθώς δουλεύω excel access με πολλές στήλες και πολλά παράθυρα ταυτόχρονα λόγο δουλειάς. Αλλά μάλλον θα την τσιμπήσω και θα την βάλω στον άλλο dell. Αύριο χωρίς να είμαι σίγουρη δεν θα τους βρεις. Κάνε ένα τηλ τώρα, βγαίνει ο τηλεφωνητής και θα σου πει τις ώρες λειτουργίας του Support. δευτερα-παρασκευη,9 με 5.
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως κολλημένο πρέπει να είναι, όχι καμμένο. Πρόσεξε να σου δώσουν καινούρια (αν είναι εφικτό), αλλιώς αν πας σε refurbished μπορεί να είναι και χειρότερα τα πράγματα και να αρχίσει καμια loopα αλλαγών :/
AnatoliGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως κολλημένο πρέπει να είναι, όχι καμμένο. Πρόσεξε να σου δώσουν καινούρια (αν είναι εφικτό), αλλιώς αν πας σε refurbished μπορεί να είναι και χειρότερα τα πράγματα και να αρχίσει καμια loopα αλλαγών :/ δλδ τι μπορω να κανω για να μου δωσουν καινουρια?αυτη που εχω ειναι rev a02 k mfg sep2010
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Έλα μου ντε, όπως είπε κι ο ThReSh πες στο Msystems να στην αλλάξουν με καινούρια. Τώρα αν αυτό θα γίνει, δεν το γνωρίζω.
AnatoliGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Έλα μου ντε, όπως είπε κι ο ThReSh πες στο Msystems να στην αλλάξουν με καινούρια. Τώρα αν αυτό θα γίνει, δεν το γνωρίζω. πηρα το msystems κ λεει οτι θα το κανονησεις με την dell.
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μάλιστα. Προσωπικά δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα πάρεις στα χέρια σου ολοκαίνουρια, περίμενε να σου πει κάποιος που ξέρει από πρώτο χέρι. Πάντως αν από tinting, backlight bleeding κ.λπ. είναι ΟΚ, στη θέση σου θα το σκεφτόμουν λίγο περισσότερο να τη δώσω. Εκτός κι αν κάνει μπαμ το pixel, που δε νομίζω. Βέβαια συμφωνώ ότι δεν είναι υποχρεωτικό να το βλέπεις για να σε ενοχλεί, είναι και στο μυαλό.
AnatoliGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μάλιστα. Προσωπικά δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα πάρεις στα χέρια σου ολοκαίνουρια, περίμενε να σου πει κάποιος που ξέρει από πρώτο χέρι. Πάντως αν από tinting, backlight bleeding κ.λπ. είναι ΟΚ, στη θέση σου θα το σκεφτόμουν λίγο περισσότερο να τη δώσω. Εκτός κι αν κάνει μπαμ το pixel, που δε νομίζω. Βέβαια συμφωνώ ότι δεν είναι υποχρεωτικό αν το βλέπεις για να σε ενοχλεί, είναι και στο μυαλό. ειναι ακριβος στο κεντρο.κ μονο που την ειδα τωρα δεν φευγει απτα ματια μου.ναταν καπου ακρηακρη,θα το σκεφτομουν.κ φαινεται μονο σε μαυρο,σε αλλα χρωματα καθολου.
AnatoliGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μπορω να αλλαξω την Dell U2410 Ultrasharp 24¨ που πηρα πριν 3 μερες με την Dell U2311H Ultrasharp 23¨ κ να μου επιστρεψουν το υπολοιπο απτο msystems? πολλα θελω ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.