Προς το περιεχόμενο

Οθονη μεχρι 400 ευρο

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απτο multirama.αλλα βλεπω οτι στο mysytem επεσε η τιμη στα 450 αρα μουρχεται το ιδιο με την ακρη μου.εκει θα εχουν την α02 ετσι?η να τους παρω να το εξακριβωσω?

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εχεις μια οθονη "x" ιντσων. Ας πουμε εστω, 27. Η μια υποστηριζει native 1920x1200 και η αλλη 2560x1600. Στην πρωτη θα παιζει καλυτερα? Πειραζει αμα στην αλλη ριξεις την αναλυση και δεν ειναι πλεον native και γινουν οι οποιοι μετασχηματισμοι?

Το βέλτιστο είναι να παίζεις στην εγγενή ανάλυση της εκάστοτε οθόνης, γιατί πολλές παραμορφώνουν/θολώνουν την εικόνα αν ορίσεις διαφορετική ανάλυση.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 10 Δεκεμβρίου 2010 - Greeklish
Κρυμμένο από parsifal, 10 Δεκεμβρίου 2010 - Greeklish

την παρηγγειλα απτο mysystems κ revA02.αυριο το απογευμα θα την εχω σπιτη.ευχαριστω για τις συμβουλες :)

:rolleyes:

Ante EEEpitelousss!!!!! Kalorizikh file!!!!! :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Τούμπανο το 24άρι, αλλά αν έφευγα απ' το 23άρι θα 'ταν μόνο για να πάω στο 27άρι ή στο 30άρι \μ/ :Ρ

εγω φευγω απο 20' LG tn panel Link

Δημοσ.

λοιπον παιδες την πηρα σημερα απτο mysystems.η οθονη τα σπαει αλλα ειμαι ατυχος!!!!!!!!καμενο πιξελ.

παιρνω την dell ετσι?εχετε τηλ?

Δημοσ.

λοιπον παιδες την πηρα σημερα απτο mysystems.η οθονη τα σπαει αλλα ειμαι ατυχος!!!!!!!!καμενο πιξελ.

παιρνω την dell ετσι?εχετε τηλ?

Γιατί έχει η Dell Zero Pixel Warranty?

• Super Moderators
Δημοσ.

βεβαίως, προτείνω όμως να την αλλάξεις από το msystems για να σου δώσουν καινούρια

Δημοσ.

παιδια διαβασα οτι οταν σε μαυρο φοντο το πιχελ ειναι μπλε τοτε ειναι κολλημενο πιχελ κ οχι καμενο.ξερετε κατι γιαυτο?εμενα ετσι ειναι σε μαυρο φαινεται μπλε.σε ασπρο δεν φαινεται καθολου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...