Προς το περιεχόμενο

Οθονη μεχρι 400 ευρο

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι καμμια σχεση. Υπεραπλουστευτικε ο λογος μου. Απλως οταν ειδα αυτην την οθονη σκεφτηκα "Τι ωρα που θα πηγαινε με το νεο μου PC". Ειναι μια αναβαθμιση αν μη τι αλλο απο αυτη την παλια 22αρα που εχω και θα δωσει εναν πιο φρεασκο αερα αναβαθμισης. Αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχω και την 25.5, την οποια βασικα την ειχα παρει για το γραφειο για να διαβαζω εγραφα σε portrait mode Μιας και ειναι περιστρεφομενη. Επισης δεν μου περισευουν και 320 ευρω, οποτε ρεαλιστικα δεν με βλεπω να την παιρνω. Σιγουρα οχι αμεσα.

Δημοσ.

λοιπον παιδια παραγγελνω την dell u2410.πειτε μου ποια εκδοση να κοιταξω την a01 η a02?

Tη REVA02 λογικα πρεπει να παραλαβεις ειναι η τελευταια εκδοση...

Το Mysystems την εχει σιγουρα.... :)))

Δημοσ.

γενικα τι προτεινετε για παιχνιδια κ ταινιες.24' η 27'???

την dell δεν την παρηγγειλα ακομα μεχρι να σιγουρευτω για την εκδοση revΑ02

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια το 27άρι πρέπει να είναι εμφανώς αργό για gaming.

Ας μιλήσουν οι κάτοχοι όμως, ή όσοι γνωρίζουν τέλος πάντων, γιατί να την έχουν πολλοί, λίγο δύσκολο :Ρ

Δημοσ.

η gtx 460 εχει μεγιστη αναλυση 2560-1600 κ η Dell UltraSharp U2711 εχει 2560-1440.θα την παλεψει στα σημερινα κ επομενα παιχνιδια η θελει παλι αναβαθμιση?το ξερω σας εχω ζαλισει :D

Δημοσ.

Δε θα την παλέψει στα απαιτητικά, θα χρειαστεί να ρίξεις τα settings, η ανάλυση της 27άρας είναι σχεδόν διπλάσια του FullHD.

Χρειάζεσαι πιο high end gpu για τέτοια ανάλυση.

Τσέκαρε τα διάφορα reviews να δεις πώς τα πηγαίνει σε 2560*1440(1600).

Δημοσ.

λοιπον,μολις ενημερωθηκα οτι η dell 2410 που παω να παραγγειλω ειναι part no. 860-10082.μαυτο μπορουμε να δουμε τι revision ειναι?

Δημοσ.

Αν εχεις μια οθονη "x" ιντσων. Ας πουμε εστω, 27. Η μια υποστηριζει native 1920x1200 και η αλλη 2560x1600. Στην πρωτη θα παιζει καλυτερα? Πειραζει αμα στην αλλη ριξεις την αναλυση και δεν ειναι πλεον native και γινουν οι οποιοι μετασχηματισμοι?

Δημοσ.

λοιπον,μολις ενημερωθηκα οτι η dell 2410 που παω να παραγγειλω ειναι part no. 860-10082.μαυτο μπορουμε να δουμε τι revision ειναι?

Δυστηχως οχι εμενα εχει παλι αλλο part no. διαφορετικο τελειως....

Λογικα αν την εχουν παραλαβει μετα το Σεπτεμβρη δηλαδη το date Shipped της κουτας αναφερει ημερομηνια σεπτεμβριου θα ειναι REVA02....

Απο ποιο μαγαζει θα τη παραγγειλεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...