Προς το περιεχόμενο

Οθονη μεχρι 400 ευρο

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον ειμαι αναμεσα στην DELL u2410 k HP zr24w.πιστευω οποια κ να διαλεξω θα δω μεγαλη διαφορα απτην Lg L204wt 20' που εχω εδω κ 2,5 χρονια.

Δημοσ.

λοιπον ειμαι αναμεσα στην DELL u2410 k HP zr24w.πιστευω οποια κ να διαλεξω θα δω μεγαλη διαφορα απτην Lg L204wt 20' που εχω εδω κ 2,5 χρονια.

Dell U2410 για τελευταια φορα.... :P :P :P

Δημοσ.

Η 27αρα παντως που ειδα στα πρωτα ποστ μου αρεσει. Εχω μια 25.5 Syncmaster που περιστρεφεται, αξιζει να την αντικαταστησω καποια στιγμη με την 27αρα?

Δημοσ.

Έννοείς τη Dell;

Και μόνο για τη μετάβαση από ΤΝ σε IPS, δεν το συζητάμε καθόλου.

Κάπου πήρε το μάτι μου μία μετάχειρη μερικών μηνών στα 570€ νομίζω στις αγγελίες.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια σε τόσες ίντσες θα προτιμούσα ανάλυση > 1080p...

http://www.skroutz.gr/s/253107/Samsung-P2770HD-27%27%27.html -> για καλύτερες τιμές

Καλά η πρόταση είχε γίνει επειδή είπε για συγκεκριμένο μαγαζί και συγκεκριμένο όριο. lol ούτε εγώ θα την έπαιρνα από multirama, αλλά για τα λεφτά τους και η μία και η άλλη είναι αρκετά καλές.

Δημοσ.

Ναι τις εχω τσεκαρει τις τιμες. Το θεμα ειναι αν αξιζει απο την στιγμη που εχω ηδη 25.5. Απλως ειναι πιο καινουριο πιο ωραια και πιο μεγαλη.

Δημοσ.

Οκ δεκτον, εγω βασικα το σκεφτομαι μονο και μονο επειδη αλλαζω υπολογιστη, και ο παλιος ηταν σε ασημι-γκρι θηκη με ασημι-γκρι Οθονη (Μια παλια 22αρα LG) και τωρα που η θηκη θα ειναι μαυρη λεω μπας και αλλαζα την Οθονη να ειναι και ασορτι. Οποτε ισως φερω την 25.5 απο το εξοχικο μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...