Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ο ανθρωπος ενα πιεσομετρο ζητησε και εδω σε λιγο θα του κανουμε και διαγνωση για το τι εχει. 1
9-11 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Το πιεσόμετρο (Omron M7 Intelli IT HEM7361T-EBK) αποκτήθηκε ήδη. Το παρέλαβα χθες αλλά ελλείψει χρόνου δεν το έχω θέσει σε λειτουργία ακόμα. Προς το παρόν το περιεργάζομαι και διαβάζω το εγχειρίδιο τα εγχειρίδια για να εξοικειωθώ/μην κάνω καμιά μ@λ@κία και το στείλω... αδιάβαστο. #RTFM Και ναι, τα κατάφεραν πάλι. Μολονότι συμπεριέλαβαν ξεχωριστό φυλλάδιο στα ελληνικά (μόνιμο παράπονο χρηστών και δη ηλικιωμένων που δεν γνωρίζουν άλλες γλώσσες), το μέγεθος της γραμματοσειράς καθιστά την ανάγνωση των οδηγιών δύσκολη. Όχι αδύνατη, αλλά οπωσδήποτε κουραστική. Τόσο ώστε να το παρατήσω στην άκρη και να κατεβάσω το αντίστοιχο pdf που σου επιτρέπει να διαβάσεις τα πάντα με άνεση. Σαν άνθρωπος. web_IM1_2_IM-HEM-7361T-EBK-EL-04-01-2020.pdf Κατά τα άλλα, δεν ανησυχώ... ΕΜΦΡΑΓΜΑ! ΕΜΦΡΑΓΜΑ!
washcloud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, 9-11 είπε μην κάνω καμιά μ@λ@κία ...πολύ το "κουράζεις" ρε συ...Δεν πρόκειται να κάνεις ζημιά στο πιεσόμετρο, εκτός κι αν σου πέσει από κα'να μπαλκόνι ξωρωγώ. Γενικά καλό είναι να ψάχνεσαι, αλλά με,,,μέτρο. Μια πίεση θες να πάρεις, μην το κάνεις,,,"επιστήμη" (η επιστήμη επαφίεται στα χέρια των γιατρώνΕ που θα σε αναλάβουν ΜΕΤΑ...). (...οι δε "Τσοπάνα", σταθερή αξία...) Βασικά δεν είπαμε καθόλου για την "περιχειρίδα" (πολύ σημαντικό) να είναι το μάξιμουμ δυνατό μέγεθος (νομίζω το μ"22-42" που έχω - τους είχα πάρει μια φορά στην αντιπροσωπεία και αν θυμάμαι καλά αυτό μου είπαν είναι το μεγαλύτερο). Αν τυχόν διαπιστώσεις ότι είναι μικρή, υπαναχώρηση αμέσως και ψάξιμο για άλλο μοντέλο με την μεγαλύτερη... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, 9-11 είπε Το πιεσόμετρο (Omron M7 Intelli IT HEM7361T-EBK) αποκτήθηκε ήδη. Το παρέλαβα χθες αλλά ελλείψει χρόνου δεν το έχω θέσει σε λειτουργία ακόμα. Προς το παρόν το περιεργάζομαι και διαβάζω το εγχειρίδιο τα εγχειρίδια για να εξοικειωθώ/μην κάνω καμιά μ@λ@κία και το στείλω... αδιάβαστο. #RTFM Και ναι, τα κατάφεραν πάλι. Μολονότι συμπεριέλαβαν ξεχωριστό φυλλάδιο στα ελληνικά (μόνιμο παράπονο χρηστών και δη ηλικιωμένων που δεν γνωρίζουν άλλες γλώσσες), το μέγεθος της γραμματοσειράς καθιστά την ανάγνωση των οδηγιών δύσκολη. Όχι αδύνατη, αλλά οπωσδήποτε κουραστική. Τόσο ώστε να το παρατήσω στην άκρη και να κατεβάσω το αντίστοιχο pdf που σου επιτρέπει να διαβάσεις τα πάντα με άνεση. Σαν άνθρωπος. web_IM1_2_IM-HEM-7361T-EBK-EL-04-01-2020.pdf Κατά τα άλλα, δεν ανησυχώ... ΕΜΦΡΑΓΜΑ! ΕΜΦΡΑΓΜΑ! Είσαι λίγο υποχόνδριος; 1
9-11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Είσαι λίγο υποχόνδριος; Όσο πατάει η γάτα ο δεινόσαυρος. 🦕 Το ζήτημα των δυσανάγνωστων οδηγιών πάντως δεν σηκώνει αστεία όταν το αντικείμενο είναι η υγεία. Αν όχι για μια συσκευή όπως ένα πιεσόμετρο, τουλάχιστον για τα φυλλάδια φαρμάκων (αυτά που αφού αφαιρεθούν απ’ το κουτί, αν καταφέρεις να τα ξαναδιπλώσεις όπως αρχικά ήταν, ξέρεις πως θα κερδίσεις το Τζόκερ).
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, 9-11 είπε τα φυλλάδια φαρμάκων (αυτά που αφού αφαιρεθούν απ’ το κουτί, αν καταφέρεις να τα ξαναδιπλώσεις όπως αρχικά ήταν, ξέρεις πως θα κερδίσεις το Τζόκερ). θεϊκή επισήμανση
9-11 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι πρώτες 2 μετρήσεις (τριπλή ανά 30″/μέσος όρος). Υπάρχει κάποια πρόταση για app καταγραφής πίεσης που να ΜΗΝ είναι intrusive 👎 σαν το Omron Connect; Αυτό που εγκατέστησα είναι ΟΚ αλλά δεν επικοινωνεί με το πιεσόμετρο και αναγκάζομαι να περνάω τα στοιχεία (3 αριθμοί είναι θα μου πεις) χειροκίνητα. Κατά προτίμηση FOSS. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από 9-11
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στις 22/6/2022 στις 11:45 ΜΜ, aggelos87 είπε Η υπέρταση δηλαδή μπορεί να συνδέεται και με πρόβλημα στα μάτια πχ γλαύκωμα; 😕 Η υπέρταση μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια, γι'αυτό και σε στέλνουν για βυθοσκόπηση.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 23/6/2022 στις 10:30 ΜΜ, 9-11 είπε Το πιεσόμετρο (Omron M7 Intelli IT HEM7361T-EBK) αποκτήθηκε ήδη. Το παρέλαβα χθες αλλά ελλείψει χρόνου δεν το έχω θέσει σε λειτουργία ακόμα. Προς το παρόν το περιεργάζομαι και διαβάζω το εγχειρίδιο τα εγχειρίδια για να εξοικειωθώ/μην κάνω καμιά μ@λ@κία και το στείλω... αδιάβαστο. #RTFM Και ναι, τα κατάφεραν πάλι. Μολονότι συμπεριέλαβαν ξεχωριστό φυλλάδιο στα ελληνικά (μόνιμο παράπονο χρηστών και δη ηλικιωμένων που δεν γνωρίζουν άλλες γλώσσες), το μέγεθος της γραμματοσειράς καθιστά την ανάγνωση των οδηγιών δύσκολη. Όχι αδύνατη, αλλά οπωσδήποτε κουραστική. Τόσο ώστε να το παρατήσω στην άκρη και να κατεβάσω το αντίστοιχο pdf που σου επιτρέπει να διαβάσεις τα πάντα με άνεση. Σαν άνθρωπος. web_IM1_2_IM-HEM-7361T-EBK-EL-04-01-2020.pdf Κατά τα άλλα, δεν ανησυχώ... ΕΜΦΡΑΓΜΑ! ΕΜΦΡΑΓΜΑ! Πόσο το αγόρασες;Το έχω βρει σε προσφορά εδω Αγγλία στις £66,99 και το σκεφτομαι γιατι αυτό που έχουμε δεν μας τα λέει καλά τελευταία.
9-11 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πόσο το αγόρασες;Το έχω βρει σε προσφορά εδώ Αγγλία στις £66,99 και το σκέφτομαι γιατί αυτό που έχουμε δεν μας τα λέει καλά τελευταία. €86,75 από το MediFull [το παρήγγειλα μέσω Skroutz με παράδοση σε θυρίδα για να μην περιμένω σαν youknowwhat τον διανομέα]. Η τιμή στην ελληνική αγορά παραμένει σχετικά σταθερή. Να αναφέρω επί τη ευκαιρία πως δεν ακούγεται κανένα beep beep, ούτε meep meep, ούτε πετάγεται απ’ τη γωνία ο Wile E. Coyote να σε κυνηγήσει. Το σκρατς, χρατς, κλατς του Velcro δεν το γλιτώναμε έτσι κι αλλιώς. Γενικά δηλώνω ικανοποιημένος από τη συσκευή με εξαίρεση το app το οποίο αρνούμαι να χρησιμοποιήσω υπό τους τρέχοντες όρους. Περνάω τα νούμερα των μετρήσεων χειροκίνητα σε άλλη εφαρμογή, την BP Journal, που ΔΕΝ ζητάει ονοματεπώνυμο/email/ΑΦΜ/Ομάδα ποδοσφαίρου και πως πίνεις τον καφέ σου. Και αυτό κάνει backup σε servers (π.χ. gdrive) αλλά μόνο ΑΝ το επιλέξεις εσύ. #CancelOmronConnect [τέλος rant] Από τις μετρήσεις, όχι και τόσο. 3 στις 4 είναι ελαφρώς πάνω από το όριο του φυσιολογικού και εντός του Stage 1 Hypertension. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα