Προς το περιεχόμενο

overclocking cpu αποτελεσματα και αποριες

dimig23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ φιλε μου!!και κατι τελευταιο,πριν κανω τις αλλαγες να σε ρωτησω για κατι που διαβασα τελευταια!πρεπει να ανεβασω tην μνημη απο τα 800Μhz που ηδη υπαρχουν σε μεγαλυτερα και να κανω link and sinc ram to fsb?ή ειναι περιττα?

Δημοσ.

Ωπ!!!!Γραψτε λαθος!!!1700=425*9!!και οι μνημη με το fsb στην unlinked επιλογη μεσω του cpu-z παρατηρησα οτι ειναι 16:15!οι μνημες υπενθυμιζω δουλευουν στα 800 με 5-5-5-15!και κατι αλλο!!εχω τρεξει το prime95 2 φορες για 10 ωρες με τις τρεχουσες ρυθμισεις και ολα τα τεστ που εκανε ηταν κομπλε!παιζω το call of duty black ops και εκει που δεν κολλαγε καθολου τωρα μετα το o/c κολλαει τελειως ο υπολογιστης!!!τι γινεται?μου εχουν σπασει τα νευρα

Δημοσ.

Δεν ξερω πως την εννοεις την ασταθεια φιλε μου αλλα αν εξεραισεις το call of duty που κολλαει πουθενα αλλου!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το OCCT είναι το απόλυτο εργαλείο δοκιμής για OC. Με το Prime95 δεν μου εβγαζε κανένα πρόβλημα, και μόλις έβαζα κάποια σύνθετη διεργασία μου κόλλαγε και είχα μπλέ οθόνες. Με το OCCT όμως μου έβγαζε αμέσως το πρόβλημα και εκτός αυτού λόγω δύναμης του προγράμματος έκαψα 3 φορές μητρική. Οπότε εάν φοβάσαι βάζε Prime95 Furmark και κάνε συμπίεση αποσυμπίεση σε μεγάλα αρχεία ώστε να τον στρεσσάρεις τελείως. Και όσο για τα κολλήματα δοκίμασε να ρίξεις τις μνήμες σε συχνότητα μήπως σε περιορίζουν αυτές και μετά αν δεν είναι αυτές ξεκίνα ρεύματα σε Chipset

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...