Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto: San Andreas

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι δεν τον βλέπω!

Έπρεπε να υπάρχει; Υποτίθεται ότι έπρεπε να το δημιουργήσει μόνο του το παιχνίδι...

Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι...!

Ρε παιδιά βοήθεια....................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 836
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια εχω βαρεσει ενεσεις!

Κολλαω στην αποστολη του CV farewell,my love!3 αμαξια ειναι τα ρημαδια!Δεν μπορω να τα περασω με τιποτε!

Υπαρχει κανα καλο cheat γι'αυτη την περιπτωση?

Παιδια εχω βαρεσει ενεσεις!

Κολλαω στην αποστολη του CV farewell' date='my love!3 αμαξια ειναι τα ρημαδια!Δεν μπορω να τα περασω με τιποτε!

Υπαρχει κανα καλο cheat γι'αυτη την περιπτωση?[/quote']

αν σου ειναι ευκολο ανεβασε τα σε ενα site και δωσε το λινκ για να στο περασουμε :)

Όχι φίλε μου' date=' τι να πω...

Έχω κάνει φάκελο και δεν άλλαξε τίποτα...[/quote']

hmmm kati thimithika twra kapou phre to mati mou ena fix giafto to problem!!!! psakse sto gamecopyworld nomizw den thimamai kala kai den borw na psaksw twra!! good luck!! kati pezei me ta administrative privileges.

re paidia se mia apostoli tous los santos me ton sweet leei na skotoseis merikous apo simories giro pao tos los santos gia na ksekinisei i pista.osous kai na skotoso den ginete tpta.ti na kano?

des pws legete h apostolh kai pes gia na katalavoume :)

όλοι εσείς που παίζεται san andreas, δειτε το επεισόδιο του south park 702:Krazy Kripples, δηλαδή το 2ο επεισόδιο του 7ου κύκλου. Θα λυθείτε στα γέλια! Εγω όταν το είχα δει παλιά δεν είχα καταλάβει πολλά πράγματα (ή καλύτερα, ότι έμαθα το έμαθα από αυτό το επεισόδιο), αλλά μετά το παιχνίδι το επανεκτίμησα εκ νέου. Έχει πολλή αργκό μέσα!

κυκλοφορεί σε κάποιο dvd ή παίζεται καθόλου στην τηλεόραση?

oops...not really. Sorry. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχεις πρόσβαση. Θα πρέπει να σου τα στείλει ο "θείος" σου από την Αμερική. Και χωρίς υπότιτλους βέβαια.

Πάντως όσοι δεν ξέρετε τη σειρά, δώστε της μια ευκαιρία (αν δεν προσβάλεστε από το περίεργο χιούμορ της). Δείτε και το Θέμα στην υποενότητα Κινηματογράφος για να πειστήτε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...