Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto: San Andreas

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά πήγα 100% την σχέση μου με την πρώτη γκόμενα, μου έδωσε την στολή (pimp suit) όμως την παράτησα και αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά η σχέση μας. Άμα την παρατήσω εντελώς πειράζει? Θα μπορώ να το πάω στο 100% το παιχνίδι? (Βασικά περίμενα μόλις φτάσει η σχέση μας στο 100% να ξεμπερδέψω μαζί της αλλά είναι πολύ σπαστικό να θές να κάνεις άλλα και τσουπ να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου τα σπάει επειδή την ξέχασες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 836
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδιά πήγα 100% την σχέση μου με την πρώτη γκόμενα, μου έδωσε την στολή (pimp suit) όμως την παράτησα και αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά η σχέση μας. Άμα την παρατήσω εντελώς πειράζει? Θα μπορώ να το πάω στο 100% το παιχνίδι? (Βασικά περίμενα μόλις φτάσει η σχέση μας στο 100% να ξεμπερδέψω μαζί της αλλά είναι πολύ σπαστικό να θές να κάνεις άλλα και τσουπ να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου τα σπάει επειδή την ξέχασες)

pigene , mi tin afiseis. an kai dn nomizo to 100/100 finish tou game na to apaitei...

8a boreis na to pas...

καλά, απίστευτο τοπικ ... :)

Αν και δεν ειμαι φαν της σειράς, με αυτα που διαβασα εδώ ασχολήθηκα λίγο. Ο ελεγχος με το ποντίκι εντελώς σπαστικός. χαλάει πολυ το πιστολιδι και το ξύλο.

αυτοι οι Take Two βγάλανε μόνοι τους τα μάτια τους με τις κρυμένες σεξοσκηνές.

Μετά απο την πρόσφατη ανακατάταξη στο rating απο M(ature) σε AO(adult only), που δεν ειναι απλα ενα θεμα "μια σκαλα παραπάνω και ποιός σχολείται", καθώς τα περισσότερα πολυκαταστήματα στις ΗΠΑ, οπως Wall Mart, δεν πουλάνε καθόλου Adult rated, οποτε δεν το βλεπεις στο ραφι, δεν το αγοράζεις. Ειδικά γονεις που πανε στο ασχετο και παιρνουν ενα παιχνιδι απ το ραφι επειδη το "ακουσαν στις συζητησεις των παιδιών" χωρις να ασχολουνται με υποθεση και ratings, αποκλείονται απο αγοραστές. Φοβερή οικονομική ζημιά.

Ηρθαν τα επόμενα χτυπήματα: γιαγιά 85 Μαϊων, εκανε μηνυση στη Rockstar επειδη αγόρασε το παιχνίδι για τον 14-χρονο εγγονό της χωρις να ξερει οτι εχει βία/σεξ!!!

Λεπτομέρεια: τον καιρό έκανε την αγορά το παιχνίδι ήταν ήδη rated M, που σημαίνει "για άνω των 17" :) :) :) :) :) :) :) :)

http://edition.cnn.com/2005/TECH/fun.games/07/27/game.lawsuit.ap/index.html

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας απαγόρευσε εντελώς την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ασχετα με το rating.

http://games.techwhack.com/170/san-andreas-banned-in-australia/

περιμένετε να το πάρει χαμπάρι το θέμα ο Γιώργος-απ-οτι-μου-λέει-ο-Μάνεσης-ειμαι-βλάκας-Λιάγκας να δείτε τι θα γίνει και εδώ (μεχρι να αποσυρθεί θα το έχουν τερματίσει όλα τα νήπια :) :) :) :) Υο!

o elenxos me to pontiki eine poly spastikos? th enoeis? pos ginete ena mouse na xalaei to pistolidi? ektos kai an thes na to peksis me aytomath stoxeysh. E tote eprepe h take two na balei kai epipedo diskolias, na skotononte oloi me ena koumpi :)

εννοώ οτι κάτι τρέχει που το κάνει διαφορετικό και άβολο. ειχα παιξει τα προηγουμενα GT που ειχε και εκει πιστόλι και δεν ειχα δυσκολία. και σε αλλα fps ειμαι οκ.

στο san andreas ειναι διαφορετικη η συμπεριφορά. οταν κοπανας ή πυροβολείς, παει ο δεικτης απο τον ουρανο στο πάτωμα, πολυ γρήγορα, δεν μπορω να σημαδευω και να τρέχω ταυτοχρονα. οταν εχω να αντιμετωπίσω πάνω απο έναν, ειμαι χαμένος απο χέρι.

εννοώ οτι κάτι τρέχει που το κάνει διαφορετικό και άβολο. ειχα παιξει τα προηγουμενα GT που ειχε και εκει πιστόλι και δεν ειχα δυσκολία. και σε αλλα fps ειμαι οκ.

στο san andreas ειναι διαφορετικη η συμπεριφορά. οταν κοπανας ή πυροβολείς' date=' παει ο δεικτης απο τον ουρανο στο πάτωμα, πολυ γρήγορα, δεν μπορω να σημαδευω και να τρέχω ταυτοχρονα. οταν εχω να αντιμετωπίσω πάνω απο έναν, ειμαι χαμένος απο χέρι.[/quote']

Mhpws to sensitivity? mhpws to invert mouse axis? preth fora akouw kati tetoio sto thread auto,kanenas den eixe problem :)

Υπαρχει ενα cheat για να επισκευαζεις το καθε οχημα χωρις να πας σε συνεργειο....

HESOYAM = 100 υγεια 100 ασπιδα και 250.000 $ ετσι ελεγε αλλα αν τον πατησεις μεσα σε αυτοκινητο η σε μηχανη η αεροπλανο γενικα οτιδιποτε το επισκευαζει στο καπακι...βολευει απιστευτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...