Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto: San Andreas

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί να μου πει κάποιος αν το παιχνίδι υποστηρίζει 5.1 ήχο? Εχω μια audigy 4 pro συνδεδεμένη με coaxial σε a/v ενισχυτή.

Kαι εγώ έχω το ίδιο σύστημα (μόνο που αντί για audigy έχω live). Δεν υπάρχει παιχνίδι που να βγάζει 5.1 ήχο μέσω της SPDIF εξόδου... Μόνο αν ο ενισχυτής σου έχει 5.1 αναλογικές εισόδους θα πάρεις ήχο συνδέοντας κάρτα ήχου-ενισχυτή αναλογικά... Ηλίθιο ε; Και εγώ δε μπορώ να το καταλάβω γιατί... Τέλος πάντων για να μη βγούμε off topic το θέμα έχει συζητηθεί και σε άλλα... Κάτι νομίζω μπορεί να γίνει με το καινούριο τσιπ της creative....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 836
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για να μπορείς να βάλεις δικά σου τραγούδια πρέπει να κάνεις το εξής: Βάζεις συντομεύσεις των τραγουδιών που θέλεις (δε ξέρω αν μπορείς και με playlist) μέσα στο φάκελο User tracks που βρίσκεται στο GTA San Andreas user files, ανοίγεις το παιχνίδι και πας Options -> Audio setup -> User track setup options -> Scan user tracks. Εδώ βασικά παίζει μια βλακεία, αν και έχω επιλέξει το Automatic track scan "ON", όποτε αρχίζω το παιχνίδι χρειάζεται να κάνω scan... Τέλοσπαντων.

Εγώ βασικά έχω ένα άλλο κόλλημα: Έχω Gforce Fx5700 256mb και σε κάποιες φάσεις μου δείχνει μερικούς πολίτες "σπασμένους" ή τους εξαφανίζει τελείως! Τα έχω όλα στο τέρμα πάνω, όσον αφορά το display, δε ξέρω όμως αν φταίει αυτό. Από drivers έχω τους 77.22, αλλά ελληνικούς, γιατί με τους αγγλικούς είχα προβλήματα (πάλι, δε ξέρω αν φταίει αυτό, το ότι έχω ελληνικούς και όχι τους αγγλικούς). Τέλοσπαντων, όποιος ξέρει ας πεί! Θενξ γκάις!:P

ΥΓ: Σας έχει τύχει ποτέ να βλέπετε τα γραφικά να κυμματίζουν κάπως, σαν να βλέπεις την άσφαλτο σε πολύ ζεστή ημέρα (που είναι σαν να ψήνεται); Αυτό είναι εφέ του παιχνιδιού ή πρόβλημα της κάρτας; :P

ΥΓ: Σας έχει τύχει ποτέ να βλέπετε τα γραφικά να κυμματίζουν κάπως, σαν να βλέπεις την άσφαλτο σε πολύ ζεστή ημέρα (που είναι σαν να ψήνεται); Αυτό είναι εφέ του παιχνιδιού ή πρόβλημα της κάρτας; :P

effect tou game ...

φιλε blackie οσον αφορα το κυμματισμα στα γραφικα ειναι οντως εφε(καλο ετσι δεν ξερω μου δινει πολυ ομορφη αισθηση)... οσο για τους οδηγους της καρτας απο οσο τσεκαρα εχουν βγει οι 77.72... αν και εγω το τρεχω με 71.89...με geforce 6600 128mb

και ολα ειναι κυριλε....φανταζομαι εχει εγκατεστημενο το directx 9c (που υπαρχει στο dvd του παιχνιδιου...)δοκιμασε τους καινουριους drivers....

εμενα γιατι ομως να μου κολαει με αυτην την καρτα με draw distance πιο κατω απο την μεση;;;(συνηθως στο los santos στην περιοχη market;;;;;)??

Το είχα καταλάβει πως είναι εφέ, καθότι Los Angeles (Hum, sorry, I mean Los Santos), ζέστη κλπ, αλλά λέω μήπως η κάρτα φταίει και γι'αυτό... :P Για το δικό σου πρόβλημα δε ξέρω, θα πρέπει λογικά να περιμένουμε για την 1.1 version που θα βγάλει η Rockstar για να στρώσουμε... Δε γίνεται να μη βγάλει, κάτι θα γίνει και για εμάς!:P Cheers!

ase re exoskeletor ... exo kollisei me tis teleytaies pistes ... EKEINI TIN %*%(^& mission " House in the hills" den thimamai akrivos... pou beneis sti mansion, tous skotoneis olous kai meta kinigas enan m*****a me to aytokinito. ekeinos exei to kalo ... kai go to xrepi pou oute strivei , oute stamataei... Mou les pos 8a ton piaso?? (ton arxigo tis simmorias ennoo)

prepei na tin exo paiksei(ti mission) gyro stis 18 fores.....

Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Έχω FX5700 256MB & P4 1.9GHz (Willamette) + 512MB SDRAM (133MHz) και τρέχει στα 10-20 FPS, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δεν είναι playable. Όταν όμως μπαίνω σε αυτοκίνητο τότε πέφτει στα 6-10 FPS και το παιχνίδι γίνεται unplayable - θυμίζει κάτι σε slideshow. Και αυτό γίνεται με όλα στο low ακόμα και σε 640x480x16! Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει?

den kolao ekei ... mia me 2 fores ton exo prolavei.. To thema einai pos to amaksi pou odigas den exei ka8olou kratimata kai den ton ftaneis me tpt.

ayto einai to problem.

Entometaksei exo prospa8isei na ton pirovoliso me sniper sto kefali otan einai stin Mansion mesa ... alla den pa8ainei tpt!!! grrrrr

kai meta me ta aytokinita ... kollao... ga**o tis kolokatifores

nai alla aytos me aytokinito borei na anevei apo pano... apo ton pano dromo ...

den ksero an katalaveneis...

Nai stis kathfores ama phgeneis plakwmenos ton xaneis ton elegxo ,phgene siga kai akoloutha ton kai an boreis vgalton apto dromo h strimwkston sthn kinhsh k kateva me to mudralioforo kai anatinakston...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...