Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto: San Andreas

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια στην παρέα!

Τελικά εντυπωσιασμένος από τις εικόνες κι από αυτά που λέτε χτες το απόγευμα νοίκιασα το San Andreas και το έπαιξα κι εγώ λίγο. Τελικά' date=' καλά λέγατε ότι είναι τέλειο! Νομίζω πως θα βγάλω όλο το καλοκαίρι μ' αυτό! Μόνο που έχω ένα πρόβλημα, όταν πατάω αριστερά ή δεξιά, δεν γίνεται αμέσως η εντολή και αυτό είναι πάρα πολύ σπαστικό, γιατί αν οδηγώ ένα αυτοκίνητο συνέχεια τσουγκράω! Μήπως φταίει το ότι το παιχνίδι τρώει γερό κόλλημα? Ας βοηθήσει κάποιος!

Και κάτι άλλο, στα options ένα 'FRAME LIMITER' και ένα 'ANTI ALIASING' ξέρει κανείς τι κάνουν?

Το παιχνίδι πως το παίζετε, μόνο με πληκτρολόγιο ή με πληκτρολόγιο και ποντίκι?[/quote']

Πληκτρολογιο και ποντικι.Χρειαζεται οταν σημαδευεις ,το ποντικι....

Οσο προχωραει η πλοκη του παιχνιδιου,τοσο κολλας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 836
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ευχαριστώ Bomber-21! Κανείς άλλος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου?

Τώρα που έπαιζα το San Andreas διαπίστωσα και ότι ο ήχος πάει πιο γρήγορα από την εικόνα. Τι φταίει?

Paidia mipos gnorizei kaneis poses aposteles xriazonte gia na kseklidosi to deutero nisi??episis pioi einai oi kaliteroi tropoi na mazeueis grigora xrima. :???:

Εγώ βασικά σκοτώνω πολύ κόσμο για εύκολο χρήμα :D...οι τύποι που είναι στην γειτονιά που ξεκινάς (και τριγύρω) και πουλάνε τα ναρκωτικά έχουν τα περισσότερα φράγκα πάνω τους..προτιμήστε τους, αλλά προσοχή γιατί έχουν και πιστόλι ;)

Γιώργος

Γεια στην παρέα!

Τελικά εντυπωσιασμένος από τις εικόνες κι από αυτά που λέτε χτες το απόγευμα νοίκιασα το San Andreas και το έπαιξα κι εγώ λίγο. Τελικά' date=' καλά λέγατε ότι είναι τέλειο! Νομίζω πως θα βγάλω όλο το καλοκαίρι μ' αυτό! Μόνο που έχω ένα πρόβλημα, όταν πατάω αριστερά ή δεξιά, δεν γίνεται αμέσως η εντολή και αυτό είναι πάρα πολύ σπαστικό, γιατί αν οδηγώ ένα αυτοκίνητο συνέχεια τσουγκράω! Μήπως φταίει το ότι το παιχνίδι τρώει γερό κόλλημα? Ας βοηθήσει κάποιος!

Και κάτι άλλο, στα options ένα 'FRAME LIMITER' και ένα 'ANTI ALIASING' ξέρει κανείς τι κάνουν?

Το παιχνίδι πως το παίζετε, μόνο με πληκτρολόγιο ή με πληκτρολόγιο και ποντίκι?[/quote']

Τώρα που έπαιζα το San Andreas διαπίστωσα και ότι ο ήχος πάει πιο γρήγορα από την εικόνα. Τι φταίει?

Κανείς?????? Plz ρε παιδιά!

Paidia mipos gnorizei kaneis poses aposteles xriazonte gia na kseklidosi to deutero nisi??episis pioi einai oi kaliteroi tropoi na mazeueis grigora xrima. :???:

Deftero nisi ennoeis mallon thn defterh polh dld to san fierro.den kserw poses einai akrivws,nomizw peripou 10, na thimasai oti to S sto harth dld to spiti tou smoke tha nai h teleftea apostolh prin fugeis apthn polh.

O pio eukolos tropos na vgaleis xrhma einai to asthenoforo,kane mexri to level 10,den einai duskolo,kai tha vgaleis polla fraga.twra gia na vgaleis fraga me to na skotwneis kosmo eee oxi ,me tipota,prepei na skotwseis olh thn polh.epishs ektos apto asthennoforo boreis na kaneis ton tarifa,oxi toso kala lefta omws,ton batso(polu kourastiko) kai tis lhsties pou einai to kalutero meta to asthenoforo.an vreis kai kana kalo spiti boreis na to shkwseis olo kai na to fortwseis sto vanaki :)

Η αποστολή πάντως , μέχρι τώρα ,που μου έσπασε τα @@ είναι αυτή που κυνηγάς το τραίνο με τους τύπους που είναι στο πρώτο βαγόνι....αλλά μετά από πολλές προσπάθειες ,την έβγαλα!!

Γιώργος

Όντως mandraqoras αυτή παρα ήταν σπαστική......................το κακό είναι ότι σε περιόριζε να τους καθαρίσεις μέχρι να φτάσουν την κόκκινη γέφυρα. Πάντα μου έμενε ένας!!!!!! Αλλά ευτυχώς το μόνταρα, απλό είναι τελικά τους καθάρισα πριν βγούνε από το 2ο τούνελ καν. Απλά θέλει η μηχανή να είσαι συνέχεια πλάι και μπροστά από το τραίνο καθώς επίσης και να κάνεις ορισμένα hijumps στην αρχή με την μοτοσικλέτα. Εκεί αν το μοντάρει κανείς καλά μπορεί να φάει μέχρι και 2 πρίν την πρώτη στροφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...