Προς το περιεχόμενο

SMC 2482w ως repeater?

necronio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μου έχουν ξεμείνει 2 παλιά μηχανήματα SMC 2482w Auto-Sensing Wireless bridge.

Στις λειτουργίες τους γράφουν: Access point, point-to-point bridge, point-to-multi-point bridge.

Μέσα στο manual λέει για την λειτουργία access point: "the operating mode is configured when you need to add a wireless connection to your network or extend the coverage of an existing wireless network".

Εγώ θέλω το 2ο. Αλλά το'χω ακουστά ως "repeater". Με τις συσκευές που έχω γίνεται όντως αυτό; Γιατί ενώ γράφει οτι γίνεται δεν αναφέρει πώς και εγώ δεν έχω καταφέρει κάτι.

Έχω ένα Level1 wireless router απο όπου παίρνω internet.. θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την μια συσκευή αυτή κάπου στο ενδιάμεσο της απόστασης μου απο το router για να μου ενισχύει το σήμα στο δωμάτιο μου γιατί είναι αρκετά μακριά το router ? Και το σήμα να το παίρνω πάλι απο wireless. Να μην χρειαστεί να συνδέσω τον υπολογιστή μου δλδ με την θύρα ethernet που έχει το smc.

Όταν διαλέγω την λειτουργία access point στο smc δεν μου ζητάει κανένα MAC address ..

Κατα τ'αλλα έχω βάλει ίδιο SSID με του router μου, ίδιο channel number, οι ip και του router και του smc ξεκινάνε όλες απο 192.168.1.* και προς το παρόν έχω βγάλει το encryption.

Η μοναδική ρύθμιση που έχω κάνει στο router μου είναι : Enable Wireless Access Point > Allow access by > Trusted Wireless stations only και εκεί έχω βάλει την MAC Address του smc.

Γίνεται ή παιδεύομαι άδικα;;; Και αν γίνεται, μήπως πρέπει να συνδέσω το ένα smc στο router, και το άλλο να το βάλω στη μέση της απόστασης μου απο το router μου;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...