Προς το περιεχόμενο

Βιογραφικό - CV

EyeofOne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα επιτέλους να ανανεώσω το βιογραφικό μου και ψάχνω να βρω κάποιο καλό πρότυπο. Είδα το πρότυπο του ευρωπαικού βιογραφικού αλλά δεν με ενθουσιάζει. Με βάση την εμπειρία σας απο αποστολή βιογραφικών σε εταιρείες το θεωρείτε καλό; Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

δεν έχω συγκεκριμένο στόχο... απλά θέλω να έχω ένα έτοιμο όταν ζητηθεί στα πλαίσια κάποιας δουλείας (Ελλάδα για δουλειές σχετικές με πληροφορική)...

Δημοσ.

Είπα επιτέλους να ανανεώσω το βιογραφικό μου και ψάχνω να βρω κάποιο καλό πρότυπο. Είδα το πρότυπο του ευρωπαικού βιογραφικού αλλά δεν με ενθουσιάζει. Με βάση την εμπειρία σας απο αποστολή βιογραφικών σε εταιρείες το θεωρείτε καλό; Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ...

Αυτό που χρησιμοποιούσα εγώ είναι το υπόδειγμα της Europass, κατόπιν υποδείξεως ενός φίλου μου που ασχολείται με ανθρώπινο δυναμικό κλπ.

Ειναι πληρες και περιεκτικο, ομως αναλογα με τον κλαδο στον οποιο θελεις να απασχοληθεις υπαρχουν πιο εξειδικευμενα υποδειγματα.

Καλη επιτυχια!

Edit: Ειδα και το υποδειγμα του Ευρωπαϊκού βιογραφικου, το οποιο αναφερεις και δε σε ενθουσιαζει, οπως λες. Ειναι παρομοιο με αυτο που αναρτησα εγω, οποτε μαλλον δε θα σε ενθουσιασει ουτε αυτο. Οπως και να'χει, good luck!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...