EyeofOne Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Είπα επιτέλους να ανανεώσω το βιογραφικό μου και ψάχνω να βρω κάποιο καλό πρότυπο. Είδα το πρότυπο του ευρωπαικού βιογραφικού αλλά δεν με ενθουσιάζει. Με βάση την εμπειρία σας απο αποστολή βιογραφικών σε εταιρείες το θεωρείτε καλό; Τι προτείνετε; Ευχαριστώ...
EyeofOne Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 δεν έχω συγκεκριμένο στόχο... απλά θέλω να έχω ένα έτοιμο όταν ζητηθεί στα πλαίσια κάποιας δουλείας (Ελλάδα για δουλειές σχετικές με πληροφορική)...
Rock_Sugar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Είπα επιτέλους να ανανεώσω το βιογραφικό μου και ψάχνω να βρω κάποιο καλό πρότυπο. Είδα το πρότυπο του ευρωπαικού βιογραφικού αλλά δεν με ενθουσιάζει. Με βάση την εμπειρία σας απο αποστολή βιογραφικών σε εταιρείες το θεωρείτε καλό; Τι προτείνετε; Ευχαριστώ... Αυτό που χρησιμοποιούσα εγώ είναι το υπόδειγμα της Europass, κατόπιν υποδείξεως ενός φίλου μου που ασχολείται με ανθρώπινο δυναμικό κλπ. Ειναι πληρες και περιεκτικο, ομως αναλογα με τον κλαδο στον οποιο θελεις να απασχοληθεις υπαρχουν πιο εξειδικευμενα υποδειγματα. Καλη επιτυχια! Edit: Ειδα και το υποδειγμα του Ευρωπαϊκού βιογραφικου, το οποιο αναφερεις και δε σε ενθουσιαζει, οπως λες. Ειναι παρομοιο με αυτο που αναρτησα εγω, οποτε μαλλον δε θα σε ενθουσιασει ουτε αυτο. Οπως και να'χει, good luck!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.