Mika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Τα φώτα σας please Θέλω να συνδεθώ στο pc που εχω στο σπίτι από το pc της δουλειάς για να βάζω να κατεβαίνουν διάφορα αρχεία ουτως ωστε να μην επιβαρύνω την συνδεση της εταιρίας. Internet στο γραφείο εχουμε μέσω http proxy. Στο σπίτι έχω dynamic IP και τρέχω XP, στη δουλειά τρέχω τα 7. Οι δύο λύσεις που σκέφτομαι ειναι teamviewer και logmein. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το ποια υπηρεσία είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω ή και μια τρίτη πρόταση αν υπάρχει και κάτι καλύτερο. ευχαριστω
Mika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ήταν λες για το Software ε; ας το μεταφερει καποιος mod παρακαλω
doombringer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 teamviewer ! ειναι απλα το καλυτερο για μενα...εχει τα παντα ακομα και μεταφορα αρχειων σε πολυ καλες ταχυτητες..ελαφρυ..γρηγορο και παραμετροποιησιμο...
Mika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 thank για τη γνωμη. έχεις καμια πληροφορία για την ασφάλεια του συγκεκριμένου; φανταζομαι εχουν τη δυνατοτητα να καταγραφουν τα πάντα... και επειδή προκειται να κατεβάζω διάφορα πράματα μπορει αναμεσα στις διανομές Linux που θα κατεβάζω να περιπεσει και κανενα mp3
rafail1994 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς και να χρησιμοποίησης και το πρόγραμμα των windows αλλά πρέπει να κάνεις σύνδεση με vpn πρώτα
lexmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γιατι πρεπει να κανει συνδεση με vpn πρωτα; Μια χαρα ασφαλες ειναι το teamviewer.
barca10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γιατι πρεπει να κανει συνδεση με vpn πρωτα; Μια χαρα ασφαλες ειναι το teamviewer. Ο από πάνω λέει "για το πρόγραμμα των windows απαιτείται σύνδεση vpn πρώτα".
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ο από πάνω λέει "για το πρόγραμμα των windows απαιτείται σύνδεση vpn πρώτα". Ναι! Κι εγω ρωταω που κολλαει το RDP με το VPN των Windows.
panosp1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Για να δούμε θα το πάρει τώρα... > www.logmein.com
Mika Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 μολις εκανα την δουλεια μου με το teamviewer! ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Mika μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με το Dropbox. Δηλαδή: Να βάλεις στο σπίτι το μtorrent να φορτώνει αυτόματα τα links από ένα φάκελο (έχει τέτοια ρύθμιση). Οπότε θα κατεβάζεις στη δουλειά το αρχείο torrent θα το βάζεις στο φάκελο του Dropbox και θα αρχίσει να κατεβαίνει αυτόματα στο σπίτι.
Mika Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ωραία λύση και αυτή, thanks για την ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.