Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης του υπολογιστή

giwrgos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εδω και πολύ καιρό έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοηθεια σας.

Όταν παταω το κουμπί για να ανοίξει ο υπολογιστής μερικές φορές δεν ανοίγει. Και χωρις να είμαι απόλυτος σίγουρος νομίζω ότι δεν κάνει και το χαρακτηριστικό μπιπ. Όλα τα φωτά από την μονάδα ανοίγουν κανονικά καθώς και τα ανεμιστηρακια δουλεύουν. Αφού πατήσω το κουμπί για την επανεκκίνηση ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά.

Μήπως ξέρει κάνεις τι γίνεται?

Υποψιάζομαι πολλά που ίσως να οδηγούν σε αυτό το πρόβλημα.

1ο) Την μητρική

2ο) το τροφοδοτικό, να μην δίνει σωστά ρεύμα

3ο) Το κουμπί power του υπολογιστή,

Φυσικα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα.

Αν μπορεί κάποιος ας δώσει κάποια βοήθεια.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Δημοσ.

Και σε μένα το μυαλό μου πηγαίνει σ αυτά που αναφέρεις.

Για αρχή δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό (δανείσου από κάποιον) και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά.

Δημοσ.

Σου έχει εμφάνιση μετά την εκκίνηση του υπολογιστή καθόλου μπλε οθόνη;

Οσο ημουν στον υπολογιστη οχι,γιατι τον παραταω ανοιχτο και φευγω οποτε μπορει να εκανε κατι, αλλα και παλι δεν νομιζω.

Δημοσ.

Οσο ημουν στον υπολογιστη οχι,γιατι τον παραταω ανοιχτο και φευγω οποτε μπορει να εκανε κατι, αλλα και παλι δεν νομιζω.

Για δοκίμασε πρώτα μετά το τροφοδοτικό να βγάλεις της μνήμες ram να της ξανά βάλεις και να κάνεις ένα clear cmos <<Τον υπολογιστή θα τον βγάλεις από την πρίζα>>

Δημοσ.

Για δοκίμασε πρώτα μετά το τροφοδοτικό να βγάλεις της μνήμες ram να της ξανά βάλεις και να κάνεις ένα clear cmos <<Τον υπολογιστή θα τον βγάλεις από την πρίζα>>

Νομιζω οτι δεν ειναι η ραμ και το τροφοδοτικο.

Διοτι πριν ενα χρονο που αγορασα τον υπολογιστη ειχα αλλες ραμ και τροφοδοτικο και νομιζω οτι εκανα παλι τα ιδια. Τωρα εχω αλλο τροφοτικο και αλλες ραμ και το προβλημα παραμενει.

Δημοσ.

Η πρώτη και πιο εύκολη πιθανότητα που θα έπρεπε ήδη να έχεις τσεκάρει είναι το power button.

Αποσύνδεσε τα πινάκια του και βραχυκύκλωσέ τα με κάτι να δεις συμπεριφορά.

Δημοσ.

Η πρώτη και πιο εύκολη πιθανότητα που θα έπρεπε ήδη να έχεις τσεκάρει είναι το power button.

αυτο,μετα τσεκαρεις μνημες και αλλαζεις τροφοδοτικο για να δεις τι γινεται

Δημοσ.

Δεν δινεις καμια περαιτερω πληροφορια, διοτι εχω γνωσεις περι αυτου του θεματος.

Δημοσ.

Την p55UD5 της υπογραφής σου έχεις;

Αν ναι, δε χρειάζεται καν κατσαβίδι, απλά βγάλε από την μητρική το καλωδιάκι που την συνδέει με το power button, και πάτα το power button της μητρικής.

p55ud5pre_det2.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω πως φταίει η μπαταρία. Ένας φίλος μου έχει το σχεδόν ίδιο πρόβλημα. Ανοίγουν όλα τα φώτα της μονάδας αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη. Και δεν διορθώνεται ούτε με επανεκκίνηση. Και του λένε ότι έχει κολλήσει η μπαταρία και μετά του διορθώνουν το πρόβλημα.

Αν αλλάξω μπαταρία θα διορθωθεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...